dolandırılma hikayeleriniz

Noldu 500 bin tl uçtu mu
15-20 kişiyi icraya vermiş, bende makbuz kestim odediklerine dair, dolandırıcılıktan aranıyor şuan. Bir kısmı ödenmiş senetler vardı, bende velileri mağdur etmek yerine makbuz verdim, icraya veren avukatı buldum, biraz gözünü korkuttum, İstanbul barosuna falan şikayet ettim. Senetleri velilere geri göndermek zorunda kaldı avukat. Gerçekten kuruma borcu olanları tahsil edemedik ne yazık ki. İkimizede yar olmadı, ama ben bu durumdan memnunum. Giden 500 000 olsun, itibar daha önemli. Yine kazanılır para.

15-20 kişiyi icraya vermiş, bende makbuz kestim odediklerine dair, dolandırıcılıktan aranıyor şuan. Bir kısmı ödenmiş senetler vardı, bende velileri mağdur etmek yerine makbuz verdim, icraya veren avukatı buldum, biraz gözünü korkuttum, İstanbul barosuna falan şikayet ettim. Senetleri velilere geri göndermek zorunda kaldı avukat. Gerçekten kuruma borcu olanları tahsil edemedik ne yazık ki. İkimizede yar olmadı, ama ben bu durumdan memnunum. Giden 500 000 olsun, itibar daha önemli. Yine kazanılır para.
Hapise girmedi mi bu hirbo

bu dershanelerde ödemeleri niye yapmıyor yav veliler bizimkilerde sürekli icraya gidiyor

bu dershanelerde ödemeleri niye yapmıyor yav veliler bizimkilerde sürekli icraya gidiyor
Genelde taksitli yapıyorlar, durumu gayet iyi olanlar ödemiyor, memur, gariban kim varsa tıkır tıkır ödüyor😂 ben kimseyi icraya vermemiştim ama pandemi vsde girdi sonrasında, milletin sıkıntısı var diye avukata vermedim.

Genelde taksitli yapıyorlar, durumu gayet iyi olanlar ödemiyor, memur, gariban kim varsa tıkır tıkır ödüyor😂 ben kimseyi icraya vermemiştim ama pandemi vsde girdi sonrasında, milletin sıkıntısı var diye avukata vermedim.
emeklilere icrada koyamıyormussun maaşı kesilemiyormuş falan

emeklilere icrada koyamıyormussun maaşı kesilemiyormuş falan
2 galeri sahibi bir velim vardı. 100 lira için 4 çay içip 2 saat pazarlık yapmıştı, birtane kadında dul kalmış, çocuğunu yazdırmam karşılığında dershaneyi temizleme teklifinde bulundu. Ben ücretsiz aldım kadinada iş vermiştim. Emekli adami 2000-3000 TL için icraya vermekte ne bileyim, ben olsam verilsede vermezdim. Herhalde bu yüzden battım😂

18-19 yaşım
İlk defa sevgili yapmıştım
Kadıköy moda sahilde kızla sarmaş dolaş ıslak kayaların az gerisinde otururken çingene bir kadın geldi yanımıza ben istemiyorum dedim ama kadın benim kıza al bu gülü ikiye ayır dalından hemen yapabilirsen bak bu oğlan seni seviyor filan dedi bizimki cart diye ortadan ikiye ayırdı gülü. Biz kibarca teşekkür edip gülü geri vermeye çalışırken or. kadın 20 lira istemesin mi. Şimdinin en az 100 hatta 200 lirasıdır yok yuh ne parası filan desemde ayrılmayınca 10 lira verip siktir çekmiştim. Maddi olarak kat kat daha büyük kazıklar yedim ama en çok koyan bu oldu.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Knight onlineda dolandırılmıştım, ne günlerdi be 3 gün acısı oturmuştu içime

Yeni aldığım telefonun camında ertesi gün kırık gibi birşey vardı. Kırılmaz cam taktırmıştım halbuki.

Diğer gün telefonucunu birine götürdüm, senin orjinal cam kırılmış diye, kırılmazın üzerine jelatin takmış şerefsiz

Halbuki kırılmaz cam kırılmış.

bu elim hadiseyi hatırlıyalım

Bi Ara İnstagramda yarışmaya Katıl dediler Katıldım Galatasaray forması 3yıldızlı getirdiler bedeni 12yaşındaki cocuklar giyerdi :D yahu ne pis daldım hayallere meğer kazık yedim iyice o günden sonra internetten adam akıllı alış veriş yapmadım

Geri
Üst Alt