Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trollemis olabilirforuma üye oldum tanriverdilerden birisi sen hamzasın bana 500 tl borcun var dedi. yeminle aklımdan göndermek gecti adama uzuldugum icin. yanlış anlasilmasin mal degilim. hatta meslek olarak zihni emek yogun bir isle ile yaparım yasamimibu arada trye gelince yazacağım beraber yemek yiyek diye mesaj yazacağım o tanriverdiye. Eğer tr de yaşıyorsa en kral yerde yiyip iceriz sozum soz. kesin adiyamanlidir bu arada. neyse en güzel yemeği ismarlayacagim ona hamza gibi bilmesin insanoğlunu
![]()
@Ali Rıza DEMİR Abi bekliyoruz seni buraya
Yazarım kardeşim. Günaydın@Ali Rıza DEMİR Abi bekliyoruz seni buraya
Rabiot transferi için 10.000 TL açık varmış. 1 saate yatirilmazsa elimizden kacacakmis. Dursun acil kod adıyla yazdı bana. Üzerimde yok şuan, ama öğleden sonra para gelecek. Sana özelden attığım ibana gonderebilir misin renktas öğleden sonra geri atarım hemen. Maksat rabiot gelsinyok abi direk saftirikim. halen de öyle gerci de biraz toparladım diyorlarsağlık olsun.
ufak tefek çok öptüler beni. büyük bir şey olmadı çok şükür.
sonra öpüle öpüle öpmeyi öğrendik. Sonuçta latin amerika beginnerlar için değil. biz de kaptık bir şeyler. Türkiye'ye dönersem çarpa çarpa zengin olurum o derece skillerim arttı
babam vefat etti 7 yıl önce.herkes 3. şahıslar tarafından dolandırılma hikayelerini anlatıyor. ,
dayılar ve amcalarınızı anlatında bir sövelimm
Çatır çutur yemiştirBu yaz tatil için Airbnb'den Alaçatı'da bir ev bulduk. Bildiğin villa, havuzlu falan. Dedik ki host ile direkt iletişime geçelim, boşuna Airbnb'ye komisyon ödemeyelim. Adamla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim ve fiyat konusunda anlaştık.
Parayı aslında geldiğimizde ödeyecektik. Ancak adam, ev sahibinin bir miktarını önceden istediğinde ısrar etti. İlk başta pek umursamadık ama birkaç mesajdan sonra bizi ikna etti. Biz de, ödediğimiz paraya dair sözleşme istedik ve bunu kabul etti. Neyse, biz fiyatın yarısını ödedik. Bu arada tatile daha 3 ay falan var.
Biz de arada Airbnb'den evi kontrol ediyoruz, hala sitede mi diye. Bir ay geçti, adam tekrar mesaj attı. Yine bahanelerle, ev sahibi masraflar yaptı, ödemeler yapması gerekiyor, kalan parayı da öder misiniz dedi. Biz kabul etmedik. O da teşekkür etti.
Sonra tam tatile 1 ay kala baktık, kiralayacağımız ev Airbnb'de yok. Adamı arıyoruz, telefon cevap vermiyor, WhatsApp'tan da cevap yok... Sonradan jeton düştü ama iş işten geçmişti.
Airbnb üzerinden yapsaydık, paramızı geri alabilirdik ama direkt hosttan kiraladığımız için ortada kaldık. İlk defa böyle göz göre göre dolandırıldık. Paralar gitti...
O paraları yerken boğazından geçmiş midir acaba?