Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hauahahua bunu bende yemiştim. Abla beni mekana götürdü. Taksimde tekinsiz tiplerin mekanı girer girmez uyandım. Abla hemen başladı viski çikolata söylemeye. Ben ağzımı açmıyorum izliyorum sadece. 15 dakika sonra gerçekten ortamın varoslugundan sıkılıp çıkmak istediğimi söyledim. Hemen tepeme 3 garson dikildi. Başka bir garson da hesap kutusu getirdi. 1 şişe viski 1 çikolata için 13k hesap çıkartmışlar. Hesabı sen öder misin cüzdan yanımda değil dedim ablaya .gerçekten cüzdan yanımda değil motorda cantadaydi. Abla hemen cellallendi bu nasıl iş kadın para mı öder bla bla.bagirip duruyor. Sonradan şef garson olduğunu anladığım bir adam cüzdanımın nerede olduğunu sordu.Ben de cüzdan motosiklette çantada dedim. İnanmadı üstümü aramak istedi. Elini belime atıp ruhsatlıya dokunduğu an adamın rengi değişti. Ben usulca ruhsatliyi çıkartıp şarjörden 1 tane 9mm mermiyi hesap kutusuna bırakıp çıktım. Hesabı almak isteyen peşimden motorun yanına kadar gelsin dedim. Kimse gelmedi. Daha sonradan bu olayın gayet meshur tezgah olduğunu olayları okudukça azgın teke arkadaşlarımdan dinledikce anladım. Ben şanslıydım o gün üstümde silahta olmayabilir darpta edilebilirdim.geçen kış tinderda eşleştiğim bir abla danışıklı olduğu mekana rastgele giriyormuşuz gibi yapıp 20 bin tllik bir hesap sokmuştu 2-3 şişe içki açtırıp. Sonunda da vermemişti tabi.
Bir arkadaşım Turkcellde baz istasyonları servisinde aynı bu model evler arabalar evlilik vs. seri yükselip ani çakıldı, üzerine birde uyuşturucuya düştü, sıfıra müncer oldu , ne aile kaldı ne varlık gözlerimle şahidim,Bu aslında bir dolandirilma değil dolandırma hikayesi denebilir.
Çok çalışmadan iyi para kazandığım Bir isim var çok prestijli bir kurumda. İş iyi ama karisani çok, tek sıkıntısı da o aslinda. Önceden basima bela açtı bu karışanlar ama patronla aram bı sebepten çok iyi beni yanından ayirmiyor. Bana güveni sonsuz. İşimiz şirketin üretim hattını optimum düzeyde tutabilmek denebilir. Arızalanan makinalar olursa değiştirmek, gerekli parcalari yenilemek, parça tedarikcileriyle görüşmek anlaşmalar yapmak falan. Maaşına baksan sıkıntısına göre tenezzül etmezsin. İşe karisan adamlara sorsan da bir kuruş maasi bile haketmiyorum, hatta bogsalar beni yeridir.
İşe karisanlarin başını Allem ettim kallem ettim şirketten uzaklastirdim. Orası ayrı hikaye ama yani tekerime çomak sokulmasini sevmeyen biriyim. Olaylar da ondan sonra başlıyor.
O adam gittikten sonra bir oh çektim dedim ahmet, keyfin artık gıcır. Oynatirsin atını artık istediğin gibi. Ama çok sürmedi patron yanıma başka birini verdi. Benimle aynı ise baksın diye.
İlk başta dedim aldık başına belayi. Birinden kurtuldun öbürü geldi. Ayıkla bakalım bunu da nasıl ayiklayacaksan. Ama az biraz zaman geçince bunun eskisine benzemediğini gördüm. Saf bir çocuktu. Zaten tecrübesi yok. Dedim ben bunu bertaraf etmeyim. Kendime paravan yaparım. Birgün makinelerden biri sıkıntı çıkarırsa ben degil bu halletti o işi derim. Ama yola da sokmam hatta kendime yoldaş etmem lazım. Başladım beynine beynine vermeye. Bir gün bu yeni arkadaşla oturuyoruz şirkette, ogum dedim Ali, biz bu şirketin söz gelimi parasının aktığı çeşmenin başında duruyoruz, ama içecek bir damla suyumuz yok.
Patron yetki veriyor ama işimize karışan çok hisse sahiplerinden. Yok o makineyi alma, yok o parça o kadar olur mu. Maddi olarak bir kazancı da yok. Çekilmez bir iş. Bak dedim ben burada şu kadar senelik adamım. Daha ev alamadım. Arabamı yenileyemedim. Gel seninle bir plan yapalım. Gidelim parça makine tedarikcilerine ona anlaşalım, patrona on ikiye anlaştık diyelim. Bir iki işten sonra belimiz dogrulur, adam oluruz.
İlk başta ses çıkarmadı. Korktum patrona ufleyecek diye. Ama dedim ya eski adam gibi değil. Yola geldi. Geçen aylarda bir kazik soktuk patrona daha haberi yok. Buyuk meblagli bir makine aldım 18 20 milyon Euro'ya. Bana gelişini söylesem kufredersiniz. Ama şu kadarini söyleyeyim evim arabam oldu çok şükür.Dunyaligi düzdüm. Hissedarlar arkamdan laf ediyor ya sallayın. Hiçbirinin birlesip de söz söyleyecek gücü yok.
Tek endişem üretim hattı çalışıyor gibi görünmesi lazım bir süre. Onu da ustabasina attım. Dedim bak bu yeni alınan aletler eskisine benzemez, daha çok ihtimam ister, bakım ister. Dilinden anlamak ister. O da benim gözüme girmek için akla karayı seçiyor durmasin üretim diye. İnşallah başarısı daim olur. O çalışsın ki benim değirmenin suyu kesilmesin.
Şimdi soru şu?
Bu benim hakkım değil mi?
Ben adam değil miyim biraz para kazanayım?
Beyler burası DOLANDIRMA basligi
DOLANDIRILMA başlığı değil
Gardaş o kadar bilgi verdim adımı bile tahmin edebilir bu işlerden haberi olanlar... Git şikayet et ben de kurtulmak lstiyorum haramdan. Hatta bugün daha çok şansın olur patron hissedarlarla bir araya geliyor bugün.Bir arkadaşım Turkcellde baz istasyonları servisinde aynı bu model evler arabalar evlilik vs. seri yükselip ani çakıldı, üzerine birde uyuşturucuya düştü, sıfıra müncer oldu , ne aile kaldı ne varlık gözlerimle şahidim,
Allah sakınsın Allah şaşırtmasın rnkts , kimine yaramaz böyle şeyler ,
Gece yatarken başını yastığa koyduğunda vicdanın rahat ise , birşey diyemem. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın
Neden Ali Naci küçük gibi emojiler atıyorsunDolandırılma değil de benim bir dolandırma hikayem var.
Bir keresinde chatte pasif kılığına girip babamdan yüklü miktarda para tahsil etmiştim. Tabi para elime geçince vicdan yapıp o parayla da babama masaj koltuğu almıştım.
Günün sonunda babam rahatlamıştı
Annem aldatılmamıştı
Bende ailemi bir arada tutmayı başarmıştım![]()
Vicdanını takdir ettimGardaş o kadar bilgi verdim adımı bile tahmin edebilir bu işlerden haberi olanlar... Git şikayet et ben de kurtulmak lstiyorum haramdan. Hatta bugün daha çok şansın olur patron hissedarlarla bir araya geliyor bugün.
Dostum bu bildiğin hırsızlık ama yinede sen bilirsinBu aslında bir dolandirilma değil dolandırma hikayesi denebilir.
Çok çalışmadan iyi para kazandığım Bir isim var çok prestijli bir kurumda. İş iyi ama karisani çok, tek sıkıntısı da o aslinda. Önceden basima bela açtı bu karışanlar ama patronla aram bı sebepten çok iyi beni yanından ayirmiyor. Bana güveni sonsuz. İşimiz şirketin üretim hattını optimum düzeyde tutabilmek denebilir. Arızalanan makinalar olursa değiştirmek, gerekli parcalari yenilemek, parça tedarikcileriyle görüşmek anlaşmalar yapmak falan. Maaşına baksan sıkıntısına göre tenezzül etmezsin. İşe karisan adamlara sorsan da bir kuruş maasi bile haketmiyorum, hatta bogsalar beni yeridir.
İşe karisanlarin başını Allem ettim kallem ettim şirketten uzaklastirdim. Orası ayrı hikaye ama yani tekerime çomak sokulmasini sevmeyen biriyim. Olaylar da ondan sonra başlıyor.
O adam gittikten sonra bir oh çektim dedim ahmet, keyfin artık gıcır. Oynatirsin atını artık istediğin gibi. Ama çok sürmedi patron yanıma başka birini verdi. Benimle aynı ise baksın diye.
İlk başta dedim aldık başına belayi. Birinden kurtuldun öbürü geldi. Ayıkla bakalım bunu da nasıl ayiklayacaksan. Ama az biraz zaman geçince bunun eskisine benzemediğini gördüm. Saf bir çocuktu. Zaten tecrübesi yok. Dedim ben bunu bertaraf etmeyim. Kendime paravan yaparım. Birgün makinelerden biri sıkıntı çıkarırsa ben degil bu halletti o işi derim. Ama yola da sokmam hatta kendime yoldaş etmem lazım. Başladım beynine beynine vermeye. Bir gün bu yeni arkadaşla oturuyoruz şirkette, ogum dedim Ali, biz bu şirketin söz gelimi parasının aktığı çeşmenin başında duruyoruz, ama içecek bir damla suyumuz yok.
Patron yetki veriyor ama işimize karışan çok hisse sahiplerinden. Yok o makineyi alma, yok o parça o kadar olur mu. Maddi olarak bir kazancı da yok. Çekilmez bir iş. Bak dedim ben burada şu kadar senelik adamım. Daha ev alamadım. Arabamı yenileyemedim. Gel seninle bir plan yapalım. Gidelim parça makine tedarikcilerine ona anlaşalım, patrona on ikiye anlaştık diyelim. Bir iki işten sonra belimiz dogrulur, adam oluruz.
İlk başta ses çıkarmadı. Korktum patrona ufleyecek diye. Ama dedim ya eski adam gibi değil. Yola geldi. Geçen aylarda bir kazik soktuk patrona daha haberi yok. Buyuk meblagli bir makine aldım 18 20 milyon Euro'ya. Bana gelişini söylesem kufredersiniz. Ama şu kadarini söyleyeyim evim arabam oldu çok şükür.Dunyaligi düzdüm. Hissedarlar arkamdan laf ediyor ya sallayın. Hiçbirinin birlesip de söz söyleyecek gücü yok.
Tek endişem üretim hattı çalışıyor gibi görünmesi lazım bir süre. Onu da ustabasina attım. Dedim bak bu yeni alınan aletler eskisine benzemez, daha çok ihtimam ister, bakım ister. Dilinden anlamak ister. O da benim gözüme girmek için akla karayı seçiyor durmasin üretim diye. İnşallah başarısı daim olur. O çalışsın ki benim değirmenin suyu kesilmesin.
Şimdi soru şu?
Bu bildiğin hırsızlık yav. Ben şöyle para kazansam boğazımdan rahat geçmez, gece rahat uyku uyuyamamBu aslında bir dolandirilma değil dolandırma hikayesi denebilir.
Şimdi soru şu?
Tc mi de verseydin. Kanunlar önünde hesap vereceksindoktor ve mağdur olanda foruma üyedir, ben simdlik isimleri aciklaamyayim
![]()
Doktora penis tazminatı davası: ‘Büyütecekti, küçülttü’
2023’ün son günlerine ilginç bir tazminat davasıyla girildi: Bir bankacı penisini büyütmesi için bıçağının altına yattığı doktordan şikayetçi oldu: “Büyütme sözü vermişti, büyütmek bir yana penisim bir santim de kısaldı.” Bankacının bu bir santime biçtiği tazminat 500 milyon TL… Bankacı İlter...10haber.net
Renktaş tamam Cenk Ergün'ü anlatıyorsun da peki ya adam bunları bu anlattığın şekilde yapmıyorsa? En azından bu seviyede yapmıyorsa?@Gökhan Aytepe
@P. Enis Sever
@Şevket Atakan
Vay anasını be... Demek hırsızım ha?
İyi madem çok bilen renktaslarim...
O zaman size bir Türkçe ödevi?
Okuduğumuzu anladik mi? Cevap verelim.
Bizim şirketin adı ne?
Bizim patronun adı ne?
Benim işime karışanlar kimler?
İşime karisanlarin başında olan ve ayağını kaydirdigim kişi kimdi?
Yeni işe başlayan caylagin adı ne?
18 milyonluk makineyi hangi tedarikciden aldık?
Ustabaşı kim?
Ve en önemlisi...
Ben kimim?
Bir daha okuyun da öyle cevaplayın. Bilene hemen teslim olup suç itirafında bulunacağım. Ondan sonra hep birlikte karakola gideriz...![]()