- 1 Ağustos 2009
- 45.383
- 44.089
- 4.258
Seni en çok tahrik eden ses hangisiydi?dünkü yayını kaydettiyseniz gscimbom youtube kanalına yükleyebilirsiniz bence.
gayet başarılıydı açar açar dinleriz.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni en çok tahrik eden ses hangisiydi?dünkü yayını kaydettiyseniz gscimbom youtube kanalına yükleyebilirsiniz bence.
gayet başarılıydı açar açar dinleriz.![]()
Yayin esnasinda heyecandan foruma ve mentlere bakmadim cok özür diliyorum@Kolpa Kemal Kürek orda cevap verecektin şimdi begensen nolur
********* Freddie Mercury idiSeni en çok tahrik eden ses hangisiydi?
Aynen YavKemal Kürek'in sesi Emek Ege'ye benziyor.
Kemalimin sesinden de daha tahrik edici mi?********* Freddie Mercury idi
![]()
bu herif gaymiş![]()
Ntv Spor'da bi ara yorumcuydu..Emek Ege kim arkadaslar
Sıkıntı yok sevgimiz bakidirYayin esnasinda heyecandan foruma ve mentlere bakmadim cok özür diliyorum
gaza geldi kendinden gecti bir an küfürü bastilaan serhanımı banlamıslar
sgecesi için bizim yayını terkeden arkadaşları tespit ettik. kendileriyle vedalaşacağızBu arada şaka bir yana gercekten başarılı bir yayindi bence bu kadar beklemiyordum
80 izleyici fln vardi ortalama, 70'in altina da bi Haluklar başlayınca düştük
İlerleyen dönemlerde ekipman toplayip youtube'a girebilirsiniz, ztn kamera bulan yayin aciyor yutupta
Canlı yayında moderatörlük yapabilecek tecrübeye sahip değilim ama yorumcu/konuşmacı olarak katılmak isterim elbette.Moderatörün @Murat Saylak konukların @Keramettin TANRIVERDİ ve @Danyal Artemis olduğu bir program reyting rekoru kıracaktır.
300+ izleyici olmus dün net bilgiBu arada şaka bir yana gercekten başarılı bir yayindi bence bu kadar beklemiyordum
80 izleyici fln vardi ortalama, 70'in altina da bi Haluklar başlayınca düştük
İlerleyen dönemlerde ekipman toplayip youtube'a girebilirsiniz, ztn kamera bulan yayin aciyor yutupta
+++++ destekliyorum ama moderatör saygı değer @uğur iz olmalı..Moderatörün @Murat Saylak konukların @Keramettin TANRIVERDİ ve @Danyal Artemis olduğu bir program reyting rekoru kıracaktır.