- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
sivas'tan kerem atakan, alanya'dan oguz aydin'i izlediniz mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O mu dedi fener sampiyon olur diye. Zaten supheliydim ondan@Sami Karakoç gizli fblidir
wowun gelecek samidenO mu dedi fener sampiyon olur diye. Zaten supheliydim ondan
@Serhan G. Veren kız olsam verirdim knk
Haber bekliyormuşşimdi dybala yok mu yani
fransa topraklarından bağlansana yayına karsim voltranı tamamlayalim
Fb ,jesus ne derse onu yaparFenerbahçe'de atladığımız bir detay var. Çok fazla futbolcu havuzu var ve bunların bir kısmı da egolu oyuncular. Yedek kaldıklarında sorun etmeye başlayacaklar. Jorge Jesus'un en büyük zaafı da oyuncu iletişimi. En ufak olumsuzlukta takım içinde arıza çıkma olasılığı yüksek.
Murat senin kulaklarını cinlatiyorlar. Hemen katilman lazim baskın yapsivas'tan kerem atakan, alanya'dan oguz aydin'i izlediniz mi?
fransa topraklarından bağlansana yayına karsim voltranı tamamlayalim
Bence hep benzer kalitede oyuncular aldilar. Joshua King, ROGON'un oyuncusu. Gustavo'yu gönderme karsiliginda almis olabilirler.Fenerbahçe'de atladığımız bir detay var. Çok fazla futbolcu havuzu var ve bunların bir kısmı da egolu oyuncular. Yedek kaldıklarında sorun etmeye başlayacaklar. Jorge Jesus'un en büyük zaafı da oyuncu iletişimi. En ufak olumsuzlukta takım içinde arıza çıkma olasılığı yüksek.
İki konuşma yap!!!Yarro ahbabıma sallandı yayında
Sen de katıl da üstün futbol bilgini göstergülüşmeler