Doldur Boşalt #1 | 13 Temmuz | 22:00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayına alalım sizi

nazik davet'in icin tesekkur ediyorum sevgili ismail. malesef beceremem bu isleri(internet kaynakli)
burdan, anca yazarak katki yapabilirim .

@Murat Durmaz

DM bolgesi ozelinde * tipolojisin de gecen sezon geneli ve bu iki hazirlik maci toplaminda nacizane gozlemim : *kaleden, *stoperlerden, *yanlardaki orta iclerden *yan pas ,* geriden one pas aliminda,
*top alirken DM*kendisi, rakibe topu mutlak kaptirmamasi gereken profil olmali.
carvalho cikan isimlerden en uygunu benim adima.
*gueye ise nacizane gozlemim ; daha cok top calan,rakibin topunu/pas dolasimini bozan tur tipoloji.

bu denklem kanimca secim ozelinde yanilgii yapiyor isimler ozelinde.

benim tercihim carvalho olur ustte dedigim denklemde. elbette keske ikisi birden olsa, biri hibrid(gueye) diger carvalho.

*sergio 'yu hibrid multi functional orta saha olarak gormenizi oneririm nacizane. ne kadar one yakin o kadar efektif.
*defans(6 vs) nin yaninda oynamasi tum efektif olan sunabileceklerini bayagi dusurur kanaatindeyim.
roma da, mou, zorunlu olarak defansif oynatti topun geriden zor cikmasindan vs dolayli. gecici bir taktiksel yer degisimi oyuncu ozelinde. sozun ozu ; *klasik (roma oncesi donemler) *sergio ofansif ~ofansife yakin oynamali.kanimca.

dm vs yeni alinmazsa, sergio 'yu orada gorursem sasirmam. az once belirttigim son roma kiralik donemi gibi.

@seferovic, soru isareti. sakatlik bazli daha once vurgulamistim nacizane.
ozbek isim, kendisi kalmak istiyor, malesef. yoksa tam aradigimiz isimlerden...

muslum baba calıyor

e hangi oyuncuyu acıklayacagız gerzek haluk

nazik davet'in icin tesekkur ediyorum sevgili ismail. malesef beceremem bu isleri(internet kaynakli)
burdan, anca yazarak katki yapabilirim .

@Murat Durmaz

DM bolgesi ozelinde * tipolojisin de gecen sezon geneli ve bu iki hazirlik maci toplaminda nacizane gozlemim : *kaleden, *stoperlerden, *yanlardaki orta iclerden *yan pas ,* geriden one pas aliminda,
*top alirken DM*kendisi, rakibe topu mutlak kaptirmamasi gereken profil olmali.
carvalho cikan isimlerden en uygunu benim adima.
*gueye ise nacizane gozlemim ; daha cok top calan,rakibin topunu/pas dolasimini bozan tur tipoloji.

bu denklem kanimca secim ozelinde yanilgii yapiyor isimler ozelinde.

benim tercihim carvalho olur ustte dedigim denklemde. elbette keske ikisi birden olsa, biri hibrid(gueye) diger carvalho.

*sergio 'yu hibrid multi functional orta saha olarak gormenizi oneririm nacizane. ne kadar one yakin o kadar efektif.
*defans(6 vs) nin yaninda oynamasi tum efektif olan sunabileceklerini bayagi dusurur kanaatindeyim.
roma da, mou, zorunlu olarak defansif oynatti topun geriden zor cikmasindan vs dolayli. gecici bir taktiksel yer degisimi oyuncu ozelinde. sozun ozu ; *klasik (roma oncesi donemler) *sergio ofansif ~ofansife yakin oynamali.kanimca.

dm vs yeni alinmazsa, sergio 'yu orada gorursem sasirmam. az once belirttigim son roma kiralik donemi gibi.

@seferovic, soru isareti. sakatlik bazli daha once vurgulamistim nacizane.
ozbek isim, kendisi kalmak istiyor, malesef. yoksa tam aradigimiz isimlerden...
6 Numara konusunda Lemina'ya ne dersin abi?

HY: "Galatasaray Pedro için teklif yapacak mı yapmayacak mı belli değil, fakat Galatasaray bugün isterse oyuncuyu alır. bu kadar bonservis verip vermeme konusunda kararsızlar."

d1522e9bc9c8f48f99811e9cffa19d3d.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt