Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.788
- 109.611
- 4.878
sürekli gülen bendim arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi ara senin konusmani gülerek böldüm özür dilerim sana gülmedim Taylan ismi cikinca kendimi tutamadim ve sonunda mute tusunu buldumsürekli gülen bendim arkadaşlar
@Keramettin TANRIVERDİ reyz space de kayıt alma var otomatik, onuda açarsan kaçıranlar dinlemiş olur diğer ki sefere
space odasının kayıdıne kayidi yaw,
asdklasdjasdasd normalde bu kadar gülmem de takımda o kadar absürt olay var ki gsyi iyi takip edenlerle konusunca yarılası geliyor insanın. taylan mı kotu berkan mı sorusuna bende yarılmıstımBi ara senin konusmani gülerek böldüm özür dilerim sana gülmedim Taylan ismi cikinca kendimi tutamadim ve sonunda mute tusunu buldum
sen ve vasfiye seslendim o kadar neden istek atmadınzBi daha ki yayında süprizim var bi konuk çağıracam
Ismi sir gibi saklanan konuk Kim?Bi daha ki yayında süprizim var bi konuk çağıracam
Sövdüğün kimdi ben onu kaçırdım
Sovdun mu lan yayında son kısmı kaçırdım. Bi görüşme yapıyorum arkadaşlaKeremi sat gitsin diyen çakma baron kimse artık kaçtı ağzımdan
Ben yoktum kanka çoğunda ekran kaydı aldım öuhtemelen oralarda çağırdın şimdi olmadığım yerleri dinleyecemasdklasdjasdasd normalde bu kadar gülmem de takımda o kadar absürt olay var ki gsyi iyi takip edenlerle konusunca yarılası geliyor insanın. taylan mı kotu berkan mı sorusuna bende yarılmıstım
sen ve vasfiye seslendim o kadar neden istek atmadınz
semih aslan neredesin diye feryat ettim bir araBen yoktum kanka çoğunda ekran kaydı aldım öuhtemelen oralarda çağırdın şimdi olmadığım yerleri dinleyecem

bu takıma yedek de lazım diyen üstat di mi?Derin ses tonlu agabeyim kimdi Çok güzel ses tonu ve oldukca dogru yorumlari oldu
Evetbu takıma yedek de lazım diyen üstat di mi?
Sovdun mu lan yayında son kısmı kaçırdım. Bi görüşme yapıyorum arkadaşla
GscimbomMobile
@Oscar GörevlisiYarısında yakaladım Keyifle dinledim. Eğlenceliydi aynı zamanda.. Yayına katılmamı isteyen @Hayri Cund başta olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bir dahaki sefere neden olmasın. Ama @Melih Sönmez de olmalı. Şaka yapmıyorum. Şu dünyada oturup Bir kaç kadeh birşeyler içmek istediğim adamlardan biri kendisi.
Keramettin Yürekli
Kemal Dinç