Doldur Boşalt #2 | 14 Temmuz | 23:30

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz isteriz ama alamayız muhtemelen.
:D
adanalı-yavuz-1.png

Pedro övgüleri haklı fakat konuşulan maliyetler korkunç. Şampiyon edecek desen CL işi de eskisi gibi garanti değil. Zor tercih.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Avrupa ligide fena gelir getirmiyor artık biraz bişeyler yapsan 10 milyon euro geliyor.

bu kouame hem gol hem asist üreten biri imiş genc yasında italyada.

Teşekkür ederim cevap için. Bir de bence santrafor konusunu net şekilde çözmezsek arkaya aldıklarımızın o kadar önemi olmayacak. Geçen sezon bile net 2 tane verimli santraforumuz olsa ilk 3'e falan girerdik. Ben ilk 11 için Mustafa'ya güvenmenin mantıklı olduğunu asla düşünmüyorum. E bu mental kapasiteyle yedek kalarak gelişemeyecek, değeri de düşecek. Bir an önce zarar etmeden satmalı söylendiği gibi talipleri varsa. Gomis ve Diagne'yi zaten geçelim. İkisinden de fayda yok. Gelecekler içinde en olası Seferovic görünüyor şu an ama onun da sakatlık riski var. O yüzden en az 2, hatta bunların hepsini gönderirsek 3 tane santrafor lazım. Adı geçenlerden Dovbyk'i beğendim ben, Umut Bozok yerli olarak tek mantıklı seçenek, Seferovic de maaşı makul tutmak kaydıyla kiralık + opsiyon olur.

Vargas 5 M deniyordu bonservis olayı ,

"yedekleyecek" diye bakılan adam 5 M EU verilmemeli. verilirse Mert Müldüre 8 M fazla değil o mantıkta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt