Doldur Boşalt #2 | 14 Temmuz | 23:30

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni konusanlar lutfen adini soylesin . Kim konusuyor?

SORU:

Pedro'dan vazgeçip, 2 tane yüksek tempolu orta sahanın önüne Sergio'yu koyup, ona 3. bölgede oyun liderliği misyonunu versek, ileride Seferoviç ile beraber enteresan bir performans alabilir miyiz sizce? Sergio'nun fizik kalitesi çok iyi görünüyor çünkü. Dar alanda müthiş bir becerisi var.
sevgili mert, cok ilginc ve de begendigim farkli acili bir soru.

pedro sahsim adina elzem profil.
kendisinden bagimsiz bir yorum yapmam gerekirse yanit babinda;

sergio ismi ilk ciktiginda multi functional orta saha oldugunu , ofansa yakin oldukca efektifligi ve verimi cok iyi oldugunu ozellikle vurgulamistim.

son roma kiralik donemi sanirim bazi renkdaslarimizda yanilgi yapmis gibi ,*oynayacagi bolge baglaminda bi nevi kavram kargasasi yasanmis . ikinci DM yazanlar oldugu gibi, dm yaninda merkez olarak oynamali yazanlar,vs vb...

sozun ozu;
tipoloji ve saha ici sorumluk almasi ,teknigii ve dikine bolca dusunmesinden dolayli ; nacizane tercihim
merkezin onunde forvet arkasindaki hat boyu oynamali.

Ben bastan beri diyorum para yok kasada evdeki hesap carsiya uymadi, heriflerin beklentisi, marcao nelsson kerem satip 40 milyon beklediler, bu para ile yeni takim.kuracaklardi kasa kolayligi tamamen palayradi, marcao zar zor satti bu yönetim diger ikiliye teklif gelmeyince transfer de patladilar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt