Doldur Boşalt #4 | 21 Temmuz | 22:00

Yunusa soruyorum hakan çal kulüplerde yardırıp milli takımda niye oynayamıyo

Biraz orkundada sezdim bunu

Yerli kanat transfer etmeyeceğimizi varsayarsak Barış kalmalı çünkü yabancı kanat alsan bile bazen yerli kanat oynatmaya mecbur kalacağız. O yüzden bu sene kendini hazırı tutarsa forma şansı bulması ve verim vermesi kuvvetle muhtemel. Ancak çok çalışması, Okan hocanın üzerine titremesi ve hatta belki bir psikologla çalışması lazım. Geçen sene yeterli şans vermediğimize katılmıyorum. Birkaç kez 1 devre bile olsa oynadı ama hepsinde berbattı.

Onyekuru kadar hızlısı zaten zor bulunur, yoksa Kerem'in o özelliği var, sorun alışkanlığı olmaması.

Berkan'ın verimli olacağı düzen, 4-3-1-2 gibi bir sistemde, orta üçlünün yer yer kanada da açılacak şekilde solundaki pozisyon. Merkezde aşırı sorumluluk almadan. Arkasındaki bek içerde konumlanabilecek biri olursa hele orada tempolu şekilde oyuna katkı verir.

Cicaldau covid olana kadar iyi işler yapıyordu. Sonra takım oyunu düştükçe performansı düştü. 10 numara oynarken 6-8'ler oyun kuramadıkça kayboldu, ilk geldiğinde yaptığı gibi ceza sahasına sürpriz girişler aradı ama hiç top gelmedi. Kendi 8 oynarken de özgüvensiz bir profil çizdi açıkçası.
Berkanin tek verimli olacağı yer özel hayatı. Futbolu fln bıraksın o çocuk
Top ayağına geldiğinde yaptığı heyecanı amatör ligde yapmiyolar

2 satış girişiminin de fiyasko olması ve erden timur konusunda ne düşünüyorsunuz?

Bir kere hem marcaonun hemde mohammedin burada aşırı abartıldığını düşünüyorum.bence çok normal satışlar..

Burada en büyük sıkıntı şu ana kadar yapılan ve yapılmayan transferlerdeki sıkıntılar.

Biz bu kafayla her sene revizyon yapmaya devam ederiz.
Erden timur koca bir hayal kırıklılığıdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koskoca 1 ay gecti 6 no yok. Bir ton eksik var. Bir ton işe yaramaz gönderilmesi gereken adam var. Ama icraat sifir. O maaşlara adam getirmek kolay. Biraz iyi birini alsin da görelim dursunu

Geri
Üst Alt