Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 523
Pedroyu konusurken. Alt yazi biri sordu: Haluk grillitsch ne duruma?
Haluk:yapti canli yayinda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pedroyu konusurken. Alt yazi biri sordu: Haluk grillitsch ne duruma?
Haluk:yapti canli yayinda.
@Mehmet Mehmetoglu haklı çıkar umarım. Patlatsın bizi, fenerlilerin en çok sövdüğü isim olsun.pedroya 25 kuruş daha vermediğimiz için içim rahat rengo. gerekirse çıkar biz vururuz kafayı. yaptık yine yaparız!
Bize 4.2'ye ikna olan kulube neden 6.5 verilsin deniyordu. Verilmemis iste bence dogrudur bu bonservis. Gayet de makul bence
Niye yanlış secsinEmojiyi yanlış seçmiş galiba
Emoji degil sergen, kendisi caktirmadan ok isareti verdi. Baska konu konusurken. Belkide Baska konu icindi ama üst üste geldi.Emojiyi yanlış seçmiş galiba
Kötü bir oyuncu değil bence yedek için.Ekli dosyayı görüntüle 169443
@Hasan Çam ne diyorsun. yedekten de girmemiş. azliler bize geleceğini düşünüyor. twitterda denk geldim bugun yine
bu arkadaşı önceden alıp şimdi başka birini almaya çalışsalar iyidi. Şu an gidip bunu alsalar büyük tepki olacakEkli dosyayı görüntüle 169443
@Hasan Çam ne diyorsun. yedekten de girmemiş. azliler bize geleceğini düşünüyor. twitterda denk geldim bugun yine
Konya iyi paslaşıyor ya orta sahada
Acuna para mi kazandiriyorsun çabuk kapatiyorsun o kanaliMasterchefi actim.haluk yürekli ne uydurcak diye burayi okuyorum