Doldur Boşalt #4 | 21 Temmuz | 22:00

orkun milli takimda yeterince oynamadi *ilk 11... oynadigi maclarda da fena degildi.
kulup takiminda istikrarli bir oyuncu zaten... *sistem oyuncusu.

hakan ilk donemi ile pioli donemi~sonrasi olarak bakmak gerekir sahadaki yeri ve performansina dair.
milan da, multi fonksiyonel ,all around tarzda oynatildi bir donem, asist oncesi topun son geldigi adres oldu, bu da asist ve gol sayisina ulasmasina kapi acti, pioli sistemi muthis efektif oldu hakan ozelinde.
hatta bazi maclarda hibrid dcm olarak oynatildi,,,.. sonra intere gectikden sonra inzaghi hoca ile dcm/cm hibrid ikili olarak brozovic ile muthis bir uyum sagladilar. bu ikiliden hakan'a imtiyaz ise > topla one serbest cikmasina izin verilmesi dolayli mac ici bol eforlu merkezdeen dikine rakip ceza sahasi yay onune kadarki bolge den sorumlu yapildi. bu gorevi de cok iyi yerine getirdi sezonun cogunlugunda.

her iki hoca da farkli sistem ve taktiklerde oynayan hocalar. faka her ikisinin de kurgularinda hakan hangi sekilde oynatilirsa oynasin ; gunun sonunda verim vermis istenileni yerine getirmis. hem sayisal hem performans bazli.

*milli takimda ise, *son donemdeki *oynatilis *tarzi (kuntz donemi) daha cok < = > *inter deki bolgesi ve performansi ile cok cok benzesiyor. bu da olumlu bir denklem nacizane gozlemimde kendisine dair.

Evander penaltici ama onu hesaba katin. Danimarka ligi bizden cok kotu fizikli falan degil temassiz direkt

Kero admin takmış evandere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1658434936041.webp

@Hasan Çam ne diyorsun. yedekten de girmemiş. azliler bize geleceğini düşünüyor. twitterda denk geldim bugun yine

Ben artık dik durmayı tercih eden yönetim istemiyor. Eğilip bükülün ve gerekli transferleri yapın. Kadromuz hala ortada. Çok çok kötü. Yönetim uyuyor.

Mert Demirbilek Jhon Cordobayi bize bir sene belese kiralik yollarsa, Seferovici yedege yollamaz mi? Herif beygir gibi degilmiydi Köln'de? Sen Kölnü mü Düsseldorfu desteklemiyormuydun?

Geri
Üst Alt