Doldur Boşalt #4 | 21 Temmuz | 22:00

E-THTrpWYAMpW8g.jpg

Adam epl gidiyor para ve dik duruşla bi alakası yok olayın

Gökhan : menajerine verdiğin sözü tutacaksın cayarsan grilişde olan olur

Önce 2.5 diyeceksin sonra 2.5 çokmuş 1.5 verelim demişiz oyuncu da caymış

Grillitsch'in gelmemesi beni çok üzmedi açıkçası hem sakatlık geçmişi hemde oyuncu tarzı olarak tam aradığımız isim olduğunu düşünmüyordum. Mendes-Oliveira ikilisini kurarsak harika olur bence.

X1= iyi bir oyuncu bonservisi yok.
X2= kötü futbolcu 5 milyon bonservis, 2 milyon euro maaş.
Bizimkiler x2'yi alır.
Bu her zaman böyle olmuştur.
Hain bunlar valla hain yönetimler değişiyor ama hainler bitmiyor.

HY: "Grillitsch meselesi Galatasaray yöneticilerinin beceriksizliği oldu. Girmeyeyim detaya. "

sanırım yöneticinin biri gitti 2.5 mılyona anlastı sonra biri gitti 1.5 mılyon dedi transfer yattı adam epl gitti

böyle demek istediler yayında

Grilişe 2.5 verelim demişiz sonra çok bu diye 1.5 milyona düşürmüşüz oyuncu caymış. Okan buruk oyuncuyla toplantı yapmış rolünü anlatmış okanın istediği bir isimdi sanırım

Dünya üzerindeki bütün 6 ve 10 numara oyuncuları tarayın ve mümkün olduğunca en e
iyi 2'sini alın son 2 oyuncu en kritik bölgelere, bırakın forveti, defansı, kanadı, bize Melo gibi bir 6 ve Sneijder gibi bir 10 numara bulun bu kadro bu haliyle bile rahat şampiyon olur

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

böyle bişey demedi

mesaj beklenıyor ama olmaz dedi
Gökhan Dinç:

"Galatasaray yönetimi, Grillitsch transferinden umudu kesmiş durumda. Oyuncunun menajeri, Brighton’dan gelen teklifin iyi olduğunu ve görüşmeye gideceklerini söylemiş. Eğer anlaşamazlarsa, Galatasaray’la tekrar görüşebilirler. %5’lik bir pay bırakalım."

HY: "Okan Buruk bile Grillitsch ile toplantı yapmıştı internetten. Gerçekten Galatasaray yönetimi çok çok mesafe kat etmişti."

Sonradan giden yönetici kim? 1.5 mılyona ben ikna ederim diyen

Geri
Üst Alt