Doldur Boşalt #7 | 14 Temmuz | (1 Yıllık Jübile/ÖZEL YAYIN) https://twitter.com/i/spaces/1yNGaNNlnMEJj

2. forvet şarttı.Gol atmakta zorlanıyoruz birde üstüne 2 gol yersek cl maçlarında çeviremeyiz maçı.

Bir tek bende mi ses gidip duruyor?

Hem Wifi hem de normal internetten denedim. Aynısı oluyor habire.
1689365263794.webp

Aylardır bu problemi yaşıyorum, twitter çok kullanan biri değilim, kendiliğinden bu hale geliyor, kendiliğinden açıyor, anlamış değilim. VPN kullanmıyorum, chrome-opera-mobil hhiçbirşey işe yaramıyor

kemal gulme dostum bende guluyorum

İcardi bence pazartesi değil ama önümüzde ki hafta bir ihtimal olur gibi. Maç öncesi 2 oyuncu ekleme şansımızdan bir tanesini kullanırız ama oynamaz muhtemelen.

bitecek çogu oyuncuya fenerin teklif vermesi bence bizim süreci ciddi etkiledi sadece rashidsaya degildir teklif yaptıkları

her sezon öncesi lösemi mösemi böyle böyle 2 ay tatil yapar bunlar

bu wandanın durumu ciddi sanırım gel trye iyileştirelim kral

2 dk dınlemıcem icardi haberi geldi

istihbarat almam lazım

@Emre Bari simdi bluetooth kulakligini bagladim laptopa, konusmaya katilmak gibi bir secenek görünmüyor sayfada hic bir yerde.

Ekli dosyayı görüntüle 210232

Aylardır bu problemi yaşıyorum, twitter çok kullanan biri değilim, kendiliğinden bu hale geliyor, kendiliğinden açıyor, anlamış değilim. VPN kullanmıyorum, chrome-opera-mobil hhiçbirşey işe yaramıyor
üstad servis sağlayıcıyı arayıp güvenli profili standart profil yapmalarını söylemen lazim. muhtemelen güvenli profil ayarlı sende

Sampiyonlkuk kutlamasinda yusuf demir okan hoca ile tokalasmadi. yanlis hatirlamiyorsam okan hoca'da kendisini gormezden gelip arkasini donmustu. Yusuf ile devam etmeyiz diye dusunuyorum.

haftaya acıklanır,şu arjantin medyasını önemsemeyin

meliksahı sessize aldım bu konusan kolpa mı ,hay yiğim aslanım.biri daha konusuyor o kim yönetciymişs

Takımdaki kanatların hepsi ters ayaklı. Bir tek Barış ve Rashica çizgiyi kullanan oyunculardı. Barış forvete kaydı. Rashica da şimdilik kadroda yok. 2 ters ayaklı oyuncuyla geride bekleyen takımları açmak çok zorlaşıyor. Milli takımda da bu sıkıntı çekiliyordu.

Geri
Üst Alt