Dolmabahçe’de ‘Sergen İstifa’ Sesleri!

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Beşiktaş kupadan elendi: Dolmabahçe’de ‘Sergen İstifa’ sesleri!

Konyaspor, Türkiye Kupası yarı finalinde 90+4’te penaltıdan attığı golle, Beşiktaş’ı 1-0 yenerek finale çıktı.

Golden sonra tribünlerden ‘Yönetim istifa’, ‘Sergen istifa’ sesleri yükseldi.

kadro bok ama cerny gibi herifi bu kadar kolay harcaması kabul edilemez. cengiz'e bile daha çok şans veriyo herif. dehlenmeyi hak etti.

Sergen Yalçın: "2 maça kala bırakırsak ayıp olur. Biz de bazı değerlendirmeler yapacağız. Taraftar bırakmamı istiyorsa bırakırım."

Sergen de bazen saçma işler yapıyor evet ama, Beşiktaş'ın sağlıklı bir ortam/yapısı yok. Uzun bir süre de olmaz gibi. Sergen'in umursamaz tavrı sinir ediyor bence, bu tepki ona. Git derseniz giderim aaamaaan tarzı.. Dağınık bir camia. Taraftar şöyle böyle diye gaz yapıyordu, onlar da saldı. Yalandan takılıyorlar. Menajerler ellerini ovuştura ovuştura transfer sezonlarını bekliyordur. Tamamen yeme odaklı.

Bu ekonomi ile Orkun maliyeti falan senin neyine mesela.

Sergen’i kovar sezon sonu Tedesco’yu getirirdim ben Bjk yerinde olsam. Hala Sergen’in istifa etmemesi de büyük skandal. Ne paraymis arkadas birakin gidin artik ya.Dunyanin parasini harcatip tek kulvarda bile gidemedi herif hem de butun tur maclarini kendi sahasında oynamasina ragmen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

jk neredeyse 100 Milyon € bonservis harcamış bu sezon.

- Avrupa Ligi elemelerinde Shakhtar'a elendiler
- Konferans Ligi elemelerinde Lausanne-Sport diye bir takıma elendiler
- Ligi 4. bitirdiler
- Gs'nin ve fb'nin (hatta belki ts'nin) elendiği kupada yarı finalde kendi evlerinde Konya'ya elendiler

Korkunç bir tablo.

Bunlarin kadrosu içler acisi. 25 milyon zaten Orkun‘a bayildilar ki o kadar asla etmez TR sartlari altinda. Rafa Silva, Gedson ve Abraham‘i tutmalari gerekiyordu ve yerinde 2-3 hamle lazimdi.

Udokhai, Djalo, bilmem ne cins cins topculari var hic duymadigim, ancak anadolu takimlarinda oynayabilecek

Cerny bal yapmayan ari, cengiz ünder zaten futbolu bitirmis kafasinda

Sergen‘in dünya futbolunu takip etmedigi zaten Osimhen yorumlarindan belliydi

Bence takımı o kadroya rağmen ligde en rahat pozisyona giren takım

Ama kaliteli ayak olmayınca da başarı gelmiyor işte. Şahsen bjknin fbden de bizden de daha rahat pozisyona girdiğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt