Domagoj Vida Takıma Kazandırılmalıdır

Bu ve Augustinsson gelirse taş gibi bir savunma olur.

Gerçekten renktaş hazır böyle Carole müthiş para ediyorken ki dedikleri doğruysa 10m civarı satılıp yerine sözleşmesiz Jetro Willems veya Ludwig Augustinsson'un gelmesi çok iyi olur böyle transferlerle çok iyi paralar kazanabiliriz

Liverpool'da kadro dışı kalmış Mamadou Sakho'yu kiralayalım yanında Serdar Aziz bile oynasa mükemmel stoper hattı'mız olur

Kulübümüzde görmekten mutluluk duyarım kendilerini :heart:.

Vizyoner kişiliğim için tebrik mesajlarınızı posta kutuma bırakabilirsiniz.

İMZA: Hamza Hamzaoğlu'nu önererek 3 kupalı sezona zemin hazırlayan Alpay Asma

Bonservisi oldukça yuksektir bu arkadaşın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ujfalusi'nin biraz genç versiyonu.tam istediğimiz sert ve lider stoper.alsak rahat 5-6 sene oynar.

10 Milyon Papel isterler en az.

Chedjou'yu Katar'a, Selçuk'u ve Podolski'yi de Çin'e postalayabilirsek bu iş olur.

Çıkışta olan bir oyuncu kendisi.

Bizimkilerin yapacagi belli ucuz diye 2 3 stoper alacaklar..toplam maliyeti filan 10m euroyu gecer onun yerine pazarlikla 7 8 e bitirelim tam aradigimiz adam

10 milyon verseler bu isime zoruma gitmez. Taş gibi stoper en az 5 yada 6 sene ekmek yeriz.

En az 10/12 milyon fiyat biçerler çok iyi stoper ama 12 ye bunu alacağımıza Sakho Benatia filan alınsın

İsmi güzel diye adam mı alınır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sözlesmesi uzatilmazsa 2018 de bedavadir muhtemelen

Çok sağlam bir stoper yahu. Hala nasıl Kiev'de kalabilmiş anlamıyorum. Seneye Bundesliga ya da La Liga ekiplerinden birine transfer olur. Aslında tam da Sevilla'lık oyuncu. Bize geleceğini daha doğrusu bizim yönetimin akıl edebileceğini, akıl etseler bile transfer edebileceklerini sanmıyorum. Ama olur da gelirse defansımız sınıf atlar.

Herkes çok begenmiş bu adamı. Ben de dun dikkatle izledim , 2-3 yerde çok kritik top kayıpları yaptı. Eger her maç boyleyse yaramaz.

Geri
Üst Alt