Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.072
- 10.357
- 2.413
Terim gidince Arda calismalarina baslamis bu gitmedikce daha neler görecegiz nelerFutbolcular barız sabotaj yapıyor, ft’den sonra anca bir yerli td toparlar enkazı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim gidince Arda calismalarina baslamis bu gitmedikce daha neler görecegiz nelerFutbolcular barız sabotaj yapıyor, ft’den sonra anca bir yerli td toparlar enkazı.
Zaten bi hamzaya sampiyon olma sansi verdiler oda milli takimin basinda olduklari icin. Yoksa hep sabotaj hep sabotaj.Futbolcular barız sabotaj yapıyor, ft’den sonra anca bir yerli td toparlar enkazı.
Takımda inanılmaz bir gelişme var.. Taktik bilen adamın hali başka.. Neydi o Terimle öyle mıy mıy futbol.. Yabancı olsun taştan olsun..
Abi 3 senedir neredeydin?Yönetim bile Torrentci galiba. Daha ne olmalı merak ediyorum. Hasan Tahsin gibi GSC'de ilk kurşunu attık hemen kaldırmışlar.
Ben Terimi destekliyorum. Düzeltebilecek başka birisi de olmayacağı kanaatindeydim. Halen de öyleyim. Bu takımın yönetimsel sorunu var. Hoca sorunu Terim varken yoktu. Aha Torrent geldi 5 maç oldu geçtim galibiyeti beraberlik bile yok. Terim varken Terim maalesef yönetimlerin acizliği eksikliği yüzünden yönetimsel bazda da hareket etmek mecburiyetinde kalıyordu. Başka hocaların yaptıklarını yapmasına rağmen başkaları 1 maç alırken Terim'e 5 veriyorlardı. Sırf EVET kampanyasına katılmadı diye son 4 yıldır Fatih TERİM'e karşı politik ve siyasi baskılar yapılıyor. Yönetimlerde dirayetli duramadıkları için götü boklu hakem bozuntuları bile kafa tutuyor camiaya işte. Fatih TERİM Galatasaray Efsanesidir minimumdan maksimum verim almaya çalışıyor. Torrent iyidir kötüdür bilmem ama bizim ülkemizde iş yapmaz. Yapmayacağı belli ve aşikardır. Sapık bir ergen yönetici yüzünden hocanın kuyusu kazılmış ve işte bu sonuca gelinmiştir.Abi 3 senedir neredeydin?
Ben Terimi destekliyorum. Düzeltebilecek başka birisi de olmayacağı kanaatindeydim. Halen de öyleyim. Bu takımın yönetimsel sorunu var. Hoca sorunu Terim varken yoktu. Aha Torrent geldi 5 maç oldu geçtim galibiyeti beraberlik bile yok. Terim varken Terim maalesef yönetimlerin acizliği eksikliği yüzünden yönetimsel bazda da hareket etmek mecburiyetinde kalıyordu. Başka hocaların yaptıklarını yapmasına rağmen başkaları 1 maç alırken Terim'e 5 veriyorlardı. Sırf EVET kampanyasına katılmadı diye son 4 yıldır Fatih TERİM'e karşı politik ve siyasi baskılar yapılıyor. Yönetimlerde dirayetli duramadıkları için götü boklu hakem bozuntuları bile kafa tutuyor camiaya işte. Fatih TERİM Galatasaray Efsanesidir minimumdan maksimum verim almaya çalışıyor. Torrent iyidir kötüdür bilmem ama bizim ülkemizde iş yapmaz. Yapmayacağı belli ve aşikardır. Sapık bir ergen yönetici yüzünden hocanın kuyusu kazılmış ve işte bu sonuca gelinmiştir.