haysiyetini satmış bazı topçulara teknik direktörlük yapıyor!!

Torrent hocam istikrarını hiç bozmuyor. 1-0 öne geçip yine yenilmiş.

Takımda inanılmaz bir gelişme var.. Taktik bilen adamın hali başka.. Neydi o Terimle öyle mıy mıy futbol.. Yabancı olsun taştan olsun..

Çalışmalıyız, çalışacağız , takımda inanılmaz bir gelişme var der şimdi Hoca. Bu adamdan bir halt olmaz net.

Fitbolcular niye sabotaj yapsın yav terim. Donemindede yeniliyoduk önümüze gelene

Hocanın yeterliliğiyle ilgili ahkam kesmeyeyim de 1 senedir evinde oturan toplam iki takım çalıştırmış hocayı Terim sonrası getirebilecek cesareti nereden buldunuz ya şu ortamda Bülent Hoca vs. getirsen onun bile anlaşılır tarafı vardı yani.

İçimizdeki düşmanlar transfer yapmıyor desene dayı

Abi 3 senedir neredeydin?
Ben Terimi destekliyorum. Düzeltebilecek başka birisi de olmayacağı kanaatindeydim. Halen de öyleyim. Bu takımın yönetimsel sorunu var. Hoca sorunu Terim varken yoktu. Aha Torrent geldi 5 maç oldu geçtim galibiyeti beraberlik bile yok. Terim varken Terim maalesef yönetimlerin acizliği eksikliği yüzünden yönetimsel bazda da hareket etmek mecburiyetinde kalıyordu. Başka hocaların yaptıklarını yapmasına rağmen başkaları 1 maç alırken Terim'e 5 veriyorlardı. Sırf EVET kampanyasına katılmadı diye son 4 yıldır Fatih TERİM'e karşı politik ve siyasi baskılar yapılıyor. Yönetimlerde dirayetli duramadıkları için götü boklu hakem bozuntuları bile kafa tutuyor camiaya işte. Fatih TERİM Galatasaray Efsanesidir minimumdan maksimum verim almaya çalışıyor. Torrent iyidir kötüdür bilmem ama bizim ülkemizde iş yapmaz. Yapmayacağı belli ve aşikardır. Sapık bir ergen yönetici yüzünden hocanın kuyusu kazılmış ve işte bu sonuca gelinmiştir.

Bu kariyerinde takim yonetme tecrübesi olmayan adami ne diye basa getirdiler ki. Bu başımızda kaldığı her gün küme düşmeye dogru gideriz bunun şakası yok. Böyle rezalete bir an önce son verilip doğru düzgün bir antrenör getirilmeli.

Ben Terimi destekliyorum. Düzeltebilecek başka birisi de olmayacağı kanaatindeydim. Halen de öyleyim. Bu takımın yönetimsel sorunu var. Hoca sorunu Terim varken yoktu. Aha Torrent geldi 5 maç oldu geçtim galibiyeti beraberlik bile yok. Terim varken Terim maalesef yönetimlerin acizliği eksikliği yüzünden yönetimsel bazda da hareket etmek mecburiyetinde kalıyordu. Başka hocaların yaptıklarını yapmasına rağmen başkaları 1 maç alırken Terim'e 5 veriyorlardı. Sırf EVET kampanyasına katılmadı diye son 4 yıldır Fatih TERİM'e karşı politik ve siyasi baskılar yapılıyor. Yönetimlerde dirayetli duramadıkları için götü boklu hakem bozuntuları bile kafa tutuyor camiaya işte. Fatih TERİM Galatasaray Efsanesidir minimumdan maksimum verim almaya çalışıyor. Torrent iyidir kötüdür bilmem ama bizim ülkemizde iş yapmaz. Yapmayacağı belli ve aşikardır. Sapık bir ergen yönetici yüzünden hocanın kuyusu kazılmış ve işte bu sonuca gelinmiştir.

renktaş 3 senedir gün be gün takımın içine edilmiş kupa yok başarı yok siz ne anlatıyorsunuz allah aşkına

torrent tutar tutmaz bilmiyorum da ex hoca zaten mahvetti takımı

Geri
Üst Alt