Riekerink 2 oldu. Hayırlı olsun. Bize destek vermek düşer. Başarısız olsun diye temenni edecek değiliz.
Ne alakası Riekerinkle ya birincisi altyapı hocası değil veya ilk as takım deneyimi değil ikincisi oyuncuların getirdiği göstermelik hoca değil üçüncüsü Riekerink olması için futbolcularla beraber seks partisi yapması lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlginç bir karakter izleyeceğiz kenarda bence. Umarım güzel bir kariyeri olur bizimle.

Muazzam , Futbolun sevdiğim yanlarından birisi bu bu analizleri yapacak ve hoca ile paylaşacak bir ekibin olması hocanın da bunu dikkate alıp her maça uygulanmasını sağlaması gerçekten bir taktisyenlik barındıran bir mücadele izlememizi sağlayacaktır.umarım böyle bir çalışma içerisine giren bir ekip yaratabilirler.

Fatih hoca ve çalıştığı daha doğrusu kurduğu ekibin böyle özellikler barındırdığına ben hiçbir zaman inanmadım şahit de olmadım bu konuda çok mu eski kafalıydı yoksa egosu mu izin vermedi acaba?

Gerçekten hiç duran top ya da korner organizasyonu farklı bir formasyon gördüğümüzü hatırlamıyorum son birkaç senede.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu herifin riekerink'le ne benzerliği var yav, riekerink'in en iyi işi ajax'ta bebelere saklambaş oynatmasıydı bi dönem, bu herif 10 yıl dünyanın en iyi antrenörünün yardımcılığını yapmış.

Cacik olmaz bundan nisanda kovulur yerine tugberk bakar takima

Geri
Üst Alt