Analiz yapıp şöyle iyi yapıyoruz böyle iyi yapıyoruz diyen herif aptalca 2 gol yiyip pozisyona bile giremiyorsa geldiği yere defolması gerekir.

Ha para verdik diyorsa as takımdaki angutlara bu saatten sonra birşey öğretemezsin çünkü hepsinin öğrenem agısı kapalı o yüzden seni bir kalibre aşağıya alıp futbolun emekleme dönemindeki çocuklara futbolu öğretme üzerine hayatına devam etmelisin.

görünen köy kılavuz istemez. torrent ile olmaz, olamaz.

Yeni sezonda kendi kurduğu takımla izleyemezsek bu takım 2-3 sene daha belini doğrultamaz gibi geliyor bana.

E

E bitik tabi,taraftarin bi bok bildigi yok iste.o oynasın,bu oynasın demesinler artik
Neyi bitik ya sen ileride çoğalama pozisyon bulama gomis bitik de bugün gomis yerine Messi Ronaldo ibrahimovic olsa ne olacaktı hemen gomis bitik yazıyorsunuz adam yaşlı tabiki ama Muhammed girdi ne oldu en azından gomis top çıkarırken bile orta saha yardımcı oluyor pres yapıyor

Domenec Torrent: Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu kadro bana kalmış olan bir kadro. Ben bu meydan okumayı kabul ettim, burada olmaktan çok memnunum ama ne bulduysak o.

Ne zaman maç öncesi „Rakibi analiz ettim“ dese sahada hamur gibi yoğuruluyoruz. Lütfen artık analiz manaliz etme kimseyi

ne diyecek adam ftnin kurdugu rezil kadroyu canlandırmaya calısıyor herkes biliyor kadronun halini

motive etmeye calısıyor takımı ama bu takımın kalitesi yerlerde özellikle rumenler...
Oyuncularim iyi demeyecek o zaman 3 gunde zit aciklamalar yapmayacak.
Kadronun eksikleri var ama bu kadar kotu oynayacak kadro degil, ft ligde basarisizdi gitti. Bu adamin da basarili olamayacagi asikar bu da gidecek. Git fariolinin kimlerle iyi top oynattigina bak da gel. Sirf ft nefretinden 60 yasinda hocalik yapmaya baslayan adami savunmak acayip bi acizlik

Domenec Torrent: Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu kadro bana kalmış olan bir kadro. Ben bu meydan okumayı kabul ettim, burada olmaktan çok memnunum ama ne bulduysak o.
Bu kadronun alayı leş diyor. Tamam da kardeşim Barcelona maçında oynayacak olan kadrodan ne bekleyeceksin ki şu cümleyi kurduktan sonra. Bana leş diyen adam için ben canimi dişime takip mücadele etmem

Gitse yine bu yonetim kendi gibi dandik bir td getircek en azindan sene sonuna kadar kalsın ama yeni sezona kendisiyle baslamak intihar etmek olur bizim icin ha bu yönetimden beklerim bunu sasirtmaz

Yaptığı açıklamadan sonra başarılı olabileceğini sanmam zaten yemeye çalışan futbolcu grubu vardı o sayı daha da artacaktır

Oyuncularim iyi demeyecek o zaman 3 gunde zit aciklamalar yapmayacak.
Kadronun eksikleri var ama bu kadar kotu oynayacak kadro degil, ft ligde basarisizdi gitti. Bu adamin da basarili olamayacagi asikar bu da gidecek. Git fariolinin kimlerle iyi top oynattigina bak da gel. Sirf ft nefretinden 60 yasinda hocalik yapmaya baslayan adami savunmak acayip bi acizlik
Alıştınız her yenılgıden sonra ocak temmuz haziranda görüşürüz takımı yenileyecegim demeye tabi size böyle haoca lazım

ft nefrete degecek kadar bi adam degil ft gonderılene kadar destek oluyordum. gittikten sonra yaptıklarıyla ne kadar galatasarayı düşündügünü ispatladı

Her mağlubiyetten sonra Ocak ya da Temmuzu gösteren kimdi acaba?

ne diyecek adam ftnin kurdugu rezil kadroyu canlandırmaya calısıyor herkes biliyor kadronun halini

motive etmeye calısıyor takımı ama bu takımın kalitesi yerlerde özellikle rumenler...

Enkazı toparlamak zor olacak. Guardiola olsa en fazla 6 puan fazlası vardı, bu oyuncu grubunu oluşturmanın izahı çok zor.

Geri
Üst Alt