Doğru değil.. ama yalancıya birşey! yapmıyorlar maalesef..
Hocam sevin sende boşver Terimi falan, günün tadını çıkar. Zaten savaş var, BJK maçı Barça evimizdeki maç falan derken tadını çıkaracağın ve mesajlarını silmeyeceğin günler var daha. Belli mi olur, BJKye ve Barçaya yeniliriz, ex hocamı anarız yine. Şimdi bence sevinme zamanı. Ben alt biterse mutlu olurum diyordum, beraberliği beklemiyordum açıkçası

Hocam yazın gidip Barca ve Pep'in kapısını çalacaksın diyeceksin ki ben sizin oyun formatınızı Galatasaray'da uygulayacağım ve sistemim için sizin genç ve forma şansı bulamayan oyuncularınıza ihtiyacım var. 55.000 taraftarın önünde onların pişmesini ve tecrübe kazanmasını sağlayacağım. Kiralık sözleşmelerini de 2 yıllık olacak şekilde sağlayacaksın gerekirse kendi devam etme durumuna göre opsiyonda koydurabilirsin. Gerisi sana kalıyor biz de destek olacağız tüm taraftarlar olarak

Hocam sevin sende boşver Terimi falan, günün tadını çıkar. Zaten savaş var, BJK maçı Barça evimizdeki maç falan derken tadını çıkaracağın ve mesajlarını silmeyeceğin günler var daha. Belli mi olur, BJKye ve Barçaya yeniliriz, ex hocamı anarız yine. Şimdi bence sevinme zamanı. Ben alt biterse mutlu olurum diyordum, beraberliği beklemiyordum açıkçası
Hangi mesajımı silmişim söyler misin? Ben de öğreneyim!!!

bir an önce kovulmalı.

Rezil herif. Ligde oynattığı futbolu unutmayın

ulan nasıl iş bu ya, herif barcadan beraberlikle dönüyor, hala terim konuşuluyor

üzülmüşsünüzdür de siz berabere kaldık diye manyak herifler :asd:

takımla ispanya'ya götürülmeyen herifin başlığına sahada çırpınan topçulardan çok mesaj girilmiş.

popularite ve öfke meselesi.

Terim yok artık.

Şöyle bir başarılı maçtan sonra bile FT de FT. Azıcık takımı destekleseniz keşke.
Evet Terim yok artık.. Fakat Torrent’in kaybettiği her maçtan sonra Fatih hocaya sallayanlar doluşuyor buraya.. onlara da Terim yok dedin mi?
Özellikle bekliyorum bu sorunun cevabını..

Hangi mesajımı silmişim söyler misin? Ben de öğreneyim!!!
İnternet tabiri, yazıp yazıp silmek. Hani sonuç 3-0 ve üzeri olsa yazacaklarınız ile şimdiki durumda yazacaklarınızın farklı olmasından bahsediyorum. Tarihi hezimet falan yaşasak, siz gelip benim kadrom değil de diye yazar mıydınız merak ediyorum :asd: Çokta zannetmiyorum, zira sizi yaz zamanından az buçuk tanıdım. En son beni savcılığa vermekle tehdit etmiştiniz hatırlar mısınız bilmiyorum :asd:

Neyse, EXtdspor kazanmasada sevinin sizde hocam, Galatasaray Noucamptan avantajlı dönüyor.

Evet Terim yok artık.. Fakat Torrent’in kaybettiği her maçtan sonra Fatih hocaya sallayanlar doluşuyor buraya.. onlara da Terim yok dedin mi?
Özellikle bekliyorum bu sorunun cevabını..
Yok sana dedim çünkü özellikle sen sadece Terim konusuna yazıyorsun.

Yok sana dedim çünkü özellikle sen sadece Terim konusuna yazıyorsun.
Güdümlü trollerin ve ergenlerin son zamanlarda istila ettiiği bu foruma çok nadir yazıyorum zaten.
Öte yandan Terim konusunda gerektikçe yazmaya devam edeceğim merak etme.. yenilgiden sonra kadro çöp diye Terim’e sallayıp galibiyetten sonra arazi olanların ikiyüzlülüğünü deşifre etmekten de geri durmayacağım.

Geri
Üst Alt