İsimlerinde bile meymenet yok neymiş ultra vizyonsuz herifler, tüm taraftar gruplarının isimleri neredeyse orjinal bir simge veya kültürden geliyor bir de bunlara bak.

Yalniz cogu takimda var bu Ultra taraftar gruplari abi. Almanya'da da cogu takimda "Ultras" diye tabir ettikleri taraftar gruplari var, bunlar da genelde zaten bu ua gibi it kopuk ne idügü belirsiz adamlarla dolu.

Yalniz cogu takimda var bu Ultra taraftar gruplari abi. Almanya'da da cogu takimda "Ultras" diye tabir ettikleri taraftar gruplari var, bunlar da genelde zaten bu ua gibi it kopuk ne idügü belirsiz adamlarla dolu.
Evet bir çok takımda olan bir şey, ama bize özgü bir şey yok. Keşke bize özgü bir orjinal 1 isim olsaydı. Reis dedikleri zat ise UA öncesinde de tribünde lider olmuş ve reis lakabı almış olup BJK tribününde barınamayıp bizimkilerin tribünlerin başına reis yaptığı eski BJK'lı.

Bu son maç veya skorlardan bağımsız artık gelen adamın en az 2 sezon kredisi olmalı üç maç kaybet hop hoca değiştir işe yarasaydi Türkler zaten futbolda söz sahibi olurdu. Bu adam da krediyi hak etmeyecek ekstra bir yanlışı yok he oyun olarak dokunuş olarak da aman aman bir fark hissetmedim belki ama kafa olarak bitmiş bir takımı yönetiyor bu da bir gerçek daha motive ve diri bir ekiple farklı işler yapabilir

domeden sonra takım fizik olarak cok iyi oldu koşu mesafeleri kaçtı dünkü maçta bakabilecegimiz yer varmı ?

çok iyi bir taktik analiz olmuş, oyunu çok güzel işlemişler.

bu maçı anlatan en doyurucu program diyebilirim

torrent ne yaptı ki diyenlere güzel cevaplar var programda.

Kalite

Alttaki bazi yorumlari goruncr ben utandim ya.

Şuna bak

Çok sıktılar artık eziklik ve tapma zihniyeti hücrelerine yapışmış. 3-5 fav almak için fırıldaklık yapıyorlar.
Torrent değil herhangi bir hoca gelse de ellerini ovuşturarak başarısız olmasını bekleyip Terim Terim diye biat edecekler var.
Bunun gibi zihniyette olanlar Barcelonadan 5 yememizi bekleyip Terim romantizmi kasmak için dua ettiler. Sözde Galatasaraylı özde biatçılar…

Alttaki bazi yorumlari goruncr ben utandim ya.

Şuna bak

İğrenç bir topluluk. Bazen sevdiğin-işlerini beğendiğin ünlü insanlardan onları seven kitlenin toksikliği yüzünden soğursun ya vallahi bu kitle insanı Terim'den soğutuyor ya Terim'in bir daha gelmemesi gerektiğini bu kitle yüzünden söylüyorum sırf çünkü bu kitle yüzünden sürekli aynı döngüyü yaşamaya başlıyoruz artık.

O tivitin altına baktim da bu gerizekalilarin oranı azalmaya başlamış destek mesajları cogunlukta. Hocam bjk ve barcayi hanimi eyleyince yokolup giderler.
Beşiktaş'ı yenersek ortalıktan kaybolurlar ve özellikle Barcelona'yı elersek her yer Imparatorrent diyenlerle dolup taşar.

Geri
Üst Alt