Dogru, lakin Morutanin yetenekli oldugunu ilk geldigi gunlerde herkes görebildi, onu oynatmayip da Ömeri fln oynatmak mantikli gelmiyor pek.

Ömer tercihi yabancı sınırından dolayıydı. Sahada 2 Türk kalacaktık Morutan girse. Ama sınıra takılmasak alır mıydı Morutan'ı? Onu bilmiyorum.

Gelecek sezon Uefa'ya gidebilsek muhteşem olurdu. Kral olurdu. Haydi Torrent uçur su takımı. Avrupasiz futbolun tadı olmuyor. Çok zor ama bir umut, yaparsa sen yaparsın.

Biz takımı senelerdir izliyoruz sonuçta, mesela Babeli oynatınca bende bir ton laf ediyorum da bu adam Babelin 50 senedir kötü top oynamadığını muhtemelen bilmiyordur. Ya da kendisi de verim almak için bir dener. Şu an bence oyuncuları az çok çözdü diye düşünüyorum, Cicayı direk kesti, Halilde ısrar etmedi oyuna almıyor bile artık, temposu düşük feg sadece ortada oynuyor. Taktiksel olarak da gözle görülür net dokunuşlar var zaten takım biraz derli toplu oynayınca geride 2 tane canavar gibi stoperimiz var adamlar topu hiçbir şekilde geçirmiyor. Terim gibi oynatırsan Marcao gibi adamı da Emre toramana çeviriyorsun. Bence sezonun geri kalanında çok saçmasapan sonuçlar bile alsak kendi kadrosunu kurdurup 1 sezon beklememiz gerekiyor.

takım takım gibi oynamaya basladı kendisinden sonra bunu itiraf etmek lazım. terim döneminde oyuncular ciddi mental sıkıntı yaşıyordu. mesela muhammed kaç defa pas vermesi gereken yerde şut denemiştir düşünün anlıcaksınız. bugün gelinen nokta da ise oyuncular takım yararına ne gerekliyse onu yapar oldu. gene muhammed örneği vereyim. ceza sahası yayında kaleye vurma şansı varken içeriye bindiren taylan a pas attı bugün momo. geldiği günden beri hiç görmediğim bir şeydi bu. savunma yaparken oyuncular birbirinin arkasını toplarken hücumdayken de en müsait kimse doğru şekilde ona oynanıyor. yeteneksizliklerden sacma sapan top kayıpları olabiliyo ama deniyorlar en azından. bunu basardığımızda iyi takım olacağız işte.

halil in de bencilliğinden kadro dışı kaldığını düşünüyorum. yetenek falan değil konu. yoksa bugün ömer in yerine kanada girebilirdi mesela. o kadar açık alan vardı ki oynayabileceği ama kadroda yoktu. umarım dank ediyordur kafasına

Kanatların alternatifini Babel-Ömer ile değilde Morutan-Barış ile yapsa inanılmaz rahatlayacak takım ama bu oyuncuları genelde düşünmüyor Torrent. Kadro tercihleriyle ilgili son dönemde tek eleştirim Morutan ve Barış'ı rotasyonda kullanmıyor oluşu çünkü kesinlikle bu oyuncular bize katkı sağlar. Pulgar'ı pek hazır bulmadım oynatmamasını çok normal buluyorum keza Gomis'te fiziken zayıf bu yüzden Mohamed'i 11 düşünmesi çok mantıklı ama şu kanat alternatiflerinde doğru tercihi bulması lazım artık.

takım takım gibi oynamaya basladı kendisinden sonra bunu itiraf etmek lazım. terim döneminde oyuncular ciddi mental sıkıntı yaşıyordu. mesela muhammed kaç defa pas vermesi gereken yerde şut denemiştir düşünün anlıcaksınız. bugün gelinen nokta da ise oyuncular takım yararına ne gerekliyse onu yapar oldu. gene muhammed örneği vereyim. ceza sahası yayında kaleye vurma şansı varken içeriye bindiren taylan a pas attı bugün momo. geldiği günden beri hiç görmediğim bir şeydi bu. savunma yaparken oyuncular birbirinin arkasını toplarken hücumdayken de en müsait kimse doğru şekilde ona oynanıyor. yeteneksizliklerden sacma sapan top kayıpları olabiliyo ama deniyorlar en azından. bunu basardığımızda iyi takım olacağız işte.

halil in de bencilliğinden kadro dışı kaldığını düşünüyorum. yetenek falan değil konu. yoksa bugün ömer in yerine kanada girebilirdi mesela. o kadar açık alan vardı ki oynayabileceği ama kadroda yoktu. umarım dank ediyordur kafasına
Kesinlikle pas tercihlerinde oyuncuların anlaşmasında inanılmaz düzelme vardı özellikle ilk yarı uzun zamandan sonra ilk defa gözümüz kanamadı galatasarayı izlerken

Kesinlikle pas tercihlerinde oyuncuların anlaşmasında inanılmaz düzelme vardı özellikle ilk yarı uzun zamandan sonra ilk defa gözümüz kanamadı galatasarayı izlerken
ben olsam taylan a o pası vermezdim ama taylan a ceza sahasında pas mı verilir ulan. ne bizim ne rakip sahanın iki bölgede de vermem. çizgiye sürdü sacma sapan bir yere gitti atak

ben olsam taylan a o pası vermezdim ama taylan a ceza sahasında pas mı verilir ulan. ne bizim ne rakip sahanın iki bölgede de vermem. çizgiye sürdü sacma sapan bir yere gitti atak
Mostafa gibi bencil dediğimiz adamı ne hale getirmiş imparatorrent düşünün yani taylana bile pas atıyor :asd:

FN1qP7TXoAcXZCG

Geri
Üst Alt