hoca olur musun olmaz mısın bilmiyorum hala emin de olamıyorum senden ama

inşallah çok başarılı olursun

senin veya sen gibi bir yabancının şu ülkede başarılı olması o kadar önemli ki

sadece bir kupa ve şampiyonluk değil çünkü artık durumumuz

karanlık mı aydınlık mı sorusu

Beşiktaş maçı performansımızdan sonra Barcelona ve Fenerbahçe maçlarındaki oyunumuzu değil,Antep ve Karagümrük maçlarında göstereceğimiz performansımızı merakla ve olumlu bir heyecanla bekliyorum.

Sensibile ve dolayısıyla Campos ile olan uyumu,Campos ile Sensibile nin çalışmaları sonucu hocamızın direkt onay vereceği isimleri takıma katmamızı sağlayacak olan ekonomik durumumuz geleceğimiz için çok önemli.3 yıl başarısızlığın ardından önümüzdeki sezon şampiyonluk gelmeli artık.Bu üçlünün çalışmalarını ve bize katacaklarını da merak ediyorum.

Valla Camp Nou’da Barcelona’ya karsi dogru taktikle dogru temaslarla berabere oynamak aslinda hic kolay degil..bence Torrent’in arkasinda durmamiz gerek.

Yine cok umutlandik. Allah sonumuzu hayir etsin. Hangi maca yükselsem kaybettik.

Terim’e kıyasla 2 şeyi yaptı

1-kadro istikrarını oturttu
2- fizik olarak takımı 2-3 gömlek üste çıkardı.

Oyuncu tercihleri başarılı, başarısız tartışılır ama artık kadroyu neredeyse tamamen tahmin ediyoruz. Terim döneminin en büyük saçmalığı buydu sürekli deniyordu. tutsa da tutmasa da deniyordu.

Florya'dan hic cikmiyor falan derlerken yav he he diyordum da sanirim gercekten cikmiyor. Garibim bisikletle Istanbul'da gezebilecegini saniyor. Hocam trafikte ezerler seni dikkatli ol burasi Avrupa sokaklarina benzemez.

"İstanbul insanları büyüleyen bir şehir. Fakat şu ana kadar hiç gezme fırsatım olmadı. Milli maç arasını bekliyorum. Sonra bir bisiklet alıp şehri dolaşacağım."

Sayın hocam 2 maç içinde taktiğimiz ve oyun anlayışımız yeterliydi. Ama yetmedi gücümüzbe .üzdü

Sayın hocam 2 maç içinde taktiğimiz ve oyun anlayışımız yeterliydi. Ama yetmedi gücümüzbe .üzdü

tebrikler hocam. ilk barca maçında fark yer dediğimiz takım o sahadan gol yemeden çıktı. umutları istanbula taşıdın ve burada da kalite farkının belirleyici olduğu bir maç oynadık.

gönlüm devam etmenden yana fakat zaman ne getirir bilinmez.

Teşekkür ederiz

Geri
Üst Alt