İyi bir insan olabilir lafım yok

ama bence bizim td işi olmayacak bu adamla

Ben olsam direk şimdiden Okan'ı getiririm

Sorun şuydu ki Fatih hoca transferlerle takımı düzeltemiyordu daha da bozuyordu. Zaten bozduğu için kendi de toparlayamadı ve gönderildi.

Terim’in gönderilmesi hususunda bir sorunum yok zaten ama aynı oyunu oynatmaya çalışan bir td için Terim’in yaptığı transfer savunmasını yapmak ne kadar doğru. Kötü bir performansı var kabul edelim artık. Kendi takımı değil demek doğru değil. Fenerdeki drone seviciler gibi antrenmanda şöyle böyle demek yanlış.

seneye avrupa falan ihtimali de kalmasa iyi olucak(matematiksel olarak kaldım bilmiyorumda)
1 sene görmekte istiyorum ben bu hocayı bastan sona

seçeceği orta sahalarla

1-M.M bu maçta cezalı ise Barca maçına onunla başlayıp Gomisi bu kadar yormasaydın.
2-Berkan son 15 dünde 5 zorlu maça çıktı,Pulgar bu maçta oynamacaksa ne zaman oynayacak. Rotasyon yapılacak maç bu maçtı.
3-Muslera iç saha maçıyla başlatmak daha iyi olabilirdi.

Terim’in gönderilmesi hususunda bir sorunum yok zaten ama aynı oyunu oynatmaya çalışan bir td için Terim’in yaptığı transfer savunmasını yapmak ne kadar doğru. Kötü bir performansı var kabul edelim artık. Kendi takımı değil demek doğru değil. Fenerdeki drone seviciler gibi antrenmanda şöyle böyle demek yanlış.
Ben ne yazdım renktaş, Torrent konusuna girmedim bile. Yazdıklarına katılmıyorum o ayrı.

böyle giderse kalamaz zaten

barcayı eleseydi belki ama

hala bir şey ispat etmiş değil

Düşmekten kurtulduk diyebilmek için 6 puana ihtiyacımız var.
İçeride Karagümrük, Yeni Malatya, Sivasspor maçlarından en az 7 puan çıkarırız diyorum. Daha dışarıda Altay maçı var kolay olarak. 8 hafta var ve küme düşme hattının en üstündeki takımla aramızda 4 maç var. Çok zor düşmemiz

bu kadro kötüyse barcelona ve bjk maçlarında neden kötü değildi. tamam iyi bir kadro değil ama bu kadar mağlubiyet görmesi gereken bi kadro da değil. ortada taktiksel bir sorun da var

Bizim sorunumuz kapalı savunmaydı zaten. Orada kitleniyorduk. Terim bunun için gitti. Torrent de bunu çözsün diye geldi ama çözemedi. Derbi ve Avrupa oyunu bu takımın iyiydi zaten. Bir de üstüne gol atamayan takıma, en az 2 gol yeme özelliği kazandırdı. Riekerink ile yeni sezona başlamak kadar kötü bir tercih. Sene sonuna kadar kalacak, burada bir gelişim kaydederse fikrim değişir, bağnaz birisi değilim ama bugün lig bitse kesinlikle şutlanmalı.

1647788916640.webp

Geri
Üst Alt