- 16 Haziran 2010
- 203.267
- 155.166
- 6.838
Matematiksel olarak oyle ama kume dusme tehlikesi kalmadi bile. Kalan 8 mactan 2 tanesini aldik mi bitti.Daha kalmayi garantilemedik ( duseriz demiyorum ama ) sezonun bitmemesi lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Matematiksel olarak oyle ama kume dusme tehlikesi kalmadi bile. Kalan 8 mactan 2 tanesini aldik mi bitti.Daha kalmayi garantilemedik ( duseriz demiyorum ama ) sezonun bitmemesi lazim
Fener maçını alacağız diye düşünüyorum adminim. Hırsın yüksek olduğu maçlar haricinde oynayamıyoruz.Matematiksel olarak oyle ama kume dusme tehlikesi kalmadi bile. Kalan 8 mactan 2 tanesini aldik mi bitti.
Sorun şuydu ki Fatih hoca transferlerle takımı düzeltemiyordu daha da bozuyordu. Zaten bozduğu için kendi de toparlayamadı ve gönderildi.
Fener + 1 mac daha aldik mi geri kalan maclarin hepsinde fark bile yiyebiliriz.Fener maçını alacağız diye düşünüyorum adminim. Hırsın yüksek olduğu maçlar haricinde oynayamıyoruz.
koskoca 2 maç, işimiz zor. iyiki göztepe ve rizeyi ite kaka yendik yoksa cidden düşmüştükMatematiksel olarak oyle ama kume dusme tehlikesi kalmadi bile. Kalan 8 mactan 2 tanesini aldik mi bitti.
boey hasta omar sakat iken kim oynayacaktı bekte abiSemih -Morutan kanadını kuran biri hoca moca değildir.
Ben ne yazdım renktaş, Torrent konusuna girmedim bile. Yazdıklarına katılmıyorum o ayrı.Terim’in gönderilmesi hususunda bir sorunum yok zaten ama aynı oyunu oynatmaya çalışan bir td için Terim’in yaptığı transfer savunmasını yapmak ne kadar doğru. Kötü bir performansı var kabul edelim artık. Kendi takımı değil demek doğru değil. Fenerdeki drone seviciler gibi antrenmanda şöyle böyle demek yanlış.
İnaki Penaboey hasta omar sakat iken kim oynayacaktı bekte abi
aynen öyle. keşke böyle efendi bi adam başarılı olsa ama efendilikle olmuyor neyazıkki. liderlik vasfı yok.İyi bir insan olabilir lafım yok
ama bence bizim td işi olmayacak bu adamla
Ben olsam direk şimdiden Okan'ı getiririm
İçeride Karagümrük, Yeni Malatya, Sivasspor maçlarından en az 7 puan çıkarırız diyorum. Daha dışarıda Altay maçı var kolay olarak. 8 hafta var ve küme düşme hattının en üstündeki takımla aramızda 4 maç var. Çok zor düşmemizDüşmekten kurtulduk diyebilmek için 6 puana ihtiyacımız var.
bu kadro kötüyse barcelona ve bjk maçlarında neden kötü değildi. tamam iyi bir kadro değil ama bu kadar mağlubiyet görmesi gereken bi kadro da değil. ortada taktiksel bir sorun da var
ersin var o onardıboey hasta omar sakat iken kim oynayacaktı bekte abi