Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.091
- 10.099
- 1.088
Yarın yolluyorlar demiş biri, Twitterda gördüm
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan Buruk gelse keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın yolluyorlar demiş biri, Twitterda gördüm
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güvenmem kardoHocama güvenin
1.5 yil icin 3 milyon euroya yakin paraya imza atti ucuz olsa neyse simdi rahat gonderemezsin deTerim rezaletti bu ondan daha rezalet.
Şu kıritik dönemde böyle bir adamı teknik adam olarak getirmeyi ancak burak denen adam becerebilirdi.
Çünkü kolay ikna edilebilecek bir adam.Çünkü az para ister.Çünkü koşa koşa gelecek çapda.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.5 yil icin 3 milyon euroya yakin paraya imza atti ucuz olsa neyse simdi rahat gonderemezsin de
2.750 veya 2.850 olmasi gerekiyor toplam butun gazeteciler oyle bilgi verdiO kadar almamışdır resmi bir açıklama yoktu sanırım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen bagciyi dovecen bahane aramaCıkardıgı 11 akıl tutulması . Sağ bek semih hadi sağ bekin yok . Oynasın ama önüne hiç düşünmedigin maç eksigi olan morutan atıyosun . Sonrasında pulgarı getiriyolar neden oynatmıyosun hadi hazır değil yada yetersiz nasıl onayladın . Onaylamadıysan sen td sin sana sormadan nasıl oyncu alıyolar . Bunları cıkıp ben istemedim demessen üzerne kalır . Yönetmin maşası olursun o yüzden konuş yada git.
Kulübün geleceğini yakan, kimisi teknik anlamda, kimisi de kariyer anlamında yetersiz teknik adamlara kulübü emanet etmek oldu. Kulübün geleceğini yakan, dönüp dolaşıp aynı isimleri tekrar tekrar takımın başına geçirmek oldu.Kulübün geleceğini yakan, zamanında yapılan bu tespitler oldu bence.
Benim anladığım Torrent'i Mehmet Şef'in yediği gibi yememizi istiyosunAdamın çıktığı lig maçı sayısı 10
10 3G 2B 5M 11P 16 21 -5
1.1 puan ortalaması
Maç başı yenilen gol 2.1
Daha ne yapması lazım kovulması için.
Terim’in son 10 maçı da 2G 4B 4M ile 10 puan ve atılan gol 9 yenilen 10 şeklindeydi ama küme futbolu oynamıyordu takım, ciddi doğrandığı maçlar oldu arada Fener, Altay, Sivas ve Başakşehir maçları gibi o maçların hepsini kazanacak maksimum 1 beraberlik alacak takıma operasyonla efsanesi göndertildi.
27 puan yerine 35 puan ile sezonu bitirsek şimdi 2. olan bizdik, Avrupa’da ise belki hikaye yaratmak için Barcelona’ya itelememişlerdi bizi.