nasıl terimin gönderilme zamanı yanlışsa şimdi torrent gönderilirse yine yanlış olur. Kalan maçları bırak tamamlasın adam. Yeni sezon Okan geleceğine palut gelmesi taraftarıyım

Terim rezaletti bu ondan daha rezalet.
Şu kıritik dönemde böyle bir adamı teknik adam olarak getirmeyi ancak burak denen adam becerebilirdi.

Çünkü kolay ikna edilebilecek bir adam.Çünkü az para ister.Çünkü koşa koşa gelecek çapda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim rezaletti bu ondan daha rezalet.
Şu kıritik dönemde böyle bir adamı teknik adam olarak getirmeyi ancak burak denen adam becerebilirdi.

Çünkü kolay ikna edilebilecek bir adam.Çünkü az para ister.Çünkü koşa koşa gelecek çapda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.5 yil icin 3 milyon euroya yakin paraya imza atti ucuz olsa neyse simdi rahat gonderemezsin de

Burak Elmas’ın getirdiği adamdan zaten hayır gelmezdi.
Seçimden sonra istifa ederse çok büyük saygı duyarım kendisine ama tazminatından vazgeçmezse de birşey diyemem.
Ama önce bu yönetimin istifa etmesi veya seçime gitmesi lazım.

Ezbere, etiket tapıcılığıyla yapılan haksız eleştiriler yüzünden başlığa pek giresim yok aslında...

Ancak Terim-Torrent dönemlerinin istatistiksel karşılaştırmalarında göz ardı edilen bir durumu düzeltme ihtiyacı hissettim; İlk 9 haftada 17 puan almıştık, yanlış hatırlamıyorsam liderin 4 puan gerisindeydik ve alınan puanın oynanan oyuna göre fazla bile olduğunu, bunun böyle devamını mümkün görmediğimi söylemiştim; tepki görmemek için düşündüklerini ifade etmekten çekinen biri değilim ki bu minvalde tek ben de değildim haklı çıkan; göz var, iz'an var...

Sonrasında oyun daha da kötüye gittiği gibi sonuçlar da buna paralel seyredip, takım vasat takımlara karşı bile ezilmeye devam edince Burak Başkan bir hamle yapmak zorunda kaldı; Hocanın maliyeti yüksek oyuncu transferlerinde ısarcı olması ve kulüp maliyesinin buna imkan tanımaması da belirleyici oldu diye tahmin ediyorum...

Bir kıyaslama yapılacaksa, yolların ayrılmasına sebebiyet veren haftalar baz alınmalıdır. Terimli dönemin ikinci yarısı ile Torrent dönemi kıyaslanmalı yani...

Bugün bir sebepten Xavi Barca' yı bıraksa, yerine gelen adamın performansını sezon başındaki Barca değil, Xavi' nin Barcası ile yapmak gerekir. İstatistikleri dönemsel değerlendirmemek yanıltıcı olur ve genellikle de o maksat güdülür...

2014 de başladığı doğu konferansında (daha önce alt liglerdemiydi bilmiyorum) ilk ve tek kez bulunduğu grubu lider bitirmiş ny colombus domenech torrentle
Screenshot_20220321-174411.png

Cıkardıgı 11 akıl tutulması . Sağ bek semih hadi sağ bekin yok . Oynasın ama önüne hiç düşünmedigin maç eksigi olan morutan atıyosun . Sonrasında pulgarı getiriyolar neden oynatmıyosun hadi hazır değil yada yetersiz nasıl onayladın . Onaylamadıysan sen td sin sana sormadan nasıl oyncu alıyolar . Bunları cıkıp ben istemedim demessen üzerne kalır . Yönetmin maşası olursun o yüzden konuş yada git.
Sen bagciyi dovecen bahane arama😂

Kulübün geleceğini yakan, zamanında yapılan bu tespitler oldu bence.
Kulübün geleceğini yakan, kimisi teknik anlamda, kimisi de kariyer anlamında yetersiz teknik adamlara kulübü emanet etmek oldu. Kulübün geleceğini yakan, dönüp dolaşıp aynı isimleri tekrar tekrar takımın başına geçirmek oldu.

Sizin hayalinizdeki hoca Domenec Torrent olabilir ama ben bu kulübün başına seviye anlamında Roberto Mancini'den aşağısını yakıştırmıyorum.

Adamın çıktığı lig maçı sayısı 10

10 3G 2B 5M 11P 16 21 -5

1.1 puan ortalaması
Maç başı yenilen gol 2.1

Daha ne yapması lazım kovulması için.

Terim’in son 10 maçı da 2G 4B 4M ile 10 puan ve atılan gol 9 yenilen 10 şeklindeydi ama küme futbolu oynamıyordu takım, ciddi doğrandığı maçlar oldu arada Fener, Altay, Sivas ve Başakşehir maçları gibi o maçların hepsini kazanacak maksimum 1 beraberlik alacak takıma operasyonla efsanesi göndertildi.

27 puan yerine 35 puan ile sezonu bitirsek şimdi 2. olan bizdik, Avrupa’da ise belki hikaye yaratmak için Barcelona’ya itelememişlerdi bizi.

Adamın çıktığı lig maçı sayısı 10

10 3G 2B 5M 11P 16 21 -5

1.1 puan ortalaması
Maç başı yenilen gol 2.1

Daha ne yapması lazım kovulması için.

Terim’in son 10 maçı da 2G 4B 4M ile 10 puan ve atılan gol 9 yenilen 10 şeklindeydi ama küme futbolu oynamıyordu takım, ciddi doğrandığı maçlar oldu arada Fener, Altay, Sivas ve Başakşehir maçları gibi o maçların hepsini kazanacak maksimum 1 beraberlik alacak takıma operasyonla efsanesi göndertildi.

27 puan yerine 35 puan ile sezonu bitirsek şimdi 2. olan bizdik, Avrupa’da ise belki hikaye yaratmak için Barcelona’ya itelememişlerdi bizi.
Benim anladığım Torrent'i Mehmet Şef'in yediği gibi yememizi istiyosun :D
EKXXjmOX0AAri_I.jpg

küme düşme korkusuyla okan buruk'un daha kısa süre öncesine kadar gelmesini istemiş biri olarak yazayım, okan'ı getirsek; "bunun olmuşu terimdi biz onu gönderdik bunu niye getirdik" yazılacaktı. şimdi okan'ı veya sergen'i veya başka bir yerliyi getirsek bunların taktik bilgisi nedir? oyuncu kazanma, devşirme, potansiyelini değerlendirmek; doğru transfer yapmak, antrenman metodları, adam yönetimi gibi hangi niteliklerde, hangi seviyede bu adamlar? galatasaray'da bir sistem oturtacak, genç ucuz topçularla bunu yapacak hoca bulunmadıkça hep terim gelsin sesleri yükselecek. torrent yeterli mi değil mi göreceğiz kalan maçlarda.

ben terim'in hep transfer istemesinden, ceza alıp durmasından, yönetimle çatışmasından aşırı sıkılmıştım. pandemi öncesi oynattığı futbolu istediği topçuların bir kısmı geldiği halde bir daha oynatamamış istikrarsız, kavgacı, transfer oburu bir hocaydı. 20 küsür milyon euro harcayıp sonra yardımcın çıkıp çalışarak olmuyorsa değişerek olur dediği anda kovulmayı sonuna kadar haketti.

herkes kendisi hakkında keskin konuşuyor ama ben gereğinden fazla eleştirildiğini düşünüyorum

kendisi yerine hangi türk hoca olursa olsun barça'yı bu kadar fazla zorlayamazdık bence

duran toplarda iyileşme görülüyor

van aanholt'u iç kullanma gibi değişik şeyler görüyoruz

kesinlikle süper hoca demiyorum veya kesin başarılı olacak da demiyorum ama en azından gelecek sezon yapacağı transferler ve kamp ile görmek isterim

yeni yönetim gelir ve der ki biz roger schmidt veya o seviye bir hocayla anlaştık, torrent'i gönderiyoruz o zaman olabilir

Geri
Üst Alt