bu kadar derinine inmemek lazım arkadaşlar

Biz ve fenev aynı zamanda TD değiştirdik değil mi ? puan tablosunda da aman aman fark yoktu.

Torrent'in sportif başarısı puan belli.
İsmail Kartal'ın da topladığı puan belli.

özetle sportif başarı olunca ya da puanlar öyle ya da böyle toplanınca sükünet oluyor. fark bu kadar.

Na şimdiden diyorum - ismail kartal gitti kalan 6 maçta 5 G 1 beraberlik alarak namağlup bitirdi diyelim uzun süre ve kaldı diyelim fenerde- bakın seneye avrupada dağılınca edince nasıl çatırdayacak hemen o işler. Mantık ayn - galibiyet topladığında OK'sin , değilsen çöpsün (çok ynalış bakış açısı ama sırf taraftar değil- basın medya yorumcu tatavalarıda bu yönde)

biz sadecee puan toplamıyor değiliz

iyi futbol da oynamıyoruz

puan alamazsın kadron skoru alamaz ama iyi oyun işe gelecek görürsün

malesef bizde o da yok baya işkence gibi maçlar

örnekleme ile kıyasın farkı ne oluyor tam olarak o zmn 2 tane ciddiyet ve ehemmiyet babında birbiriyle alakası olmayan ve olmaması gereken konuda bu kdr millete dokunacak şeyleri rahatça yazmadan önce biraz düşünmek gerekiyor, ha yazıyorsan sonra da evet millete ftnin yerine kim gelirse gelsin daha iyi olacak diye düşündüğüm için ağzımı yaya yaya biatçı akpli ftsporlu dedim ama malesef yanıldım ve de göt oldum (örnekleme) diyebilmek gerekiyor diye düşünüyorum bunu da sana demiom yanlış anlama ama rahat rahat o lafları edip küfür yemedi diye yanına kar kaldığını sanan şeref fakirlerine diyorum
Sence hangisinin fikstürü daha kolaydi hayri, FT or Tor?

Torrente olan desteği kavramakta biraz sikinti var okuduğum kadariyla, kendimce aciklamaya çalışayım durumu da sonra millet babamızın oğlu sanmasın.

Torrent cok cok kötü bir hoca olabilir( bence değil) ancak isi ele alış şekli, cevresi, olaylara bakışı, ekibiyle çalışması, mac sonu demeçleri gayet yerinde. Bugun torrent gitse isine torrent gibi bakan biri gelsin hedef bu. Torrent gittiğinde yerini Sergen Yalcin doldurmasin, en azından takim antreman yapabilsin. Günlük sonuclardan cok Galatasaray teknik ekibinin standartlari olsun.

Gonderecekseniz torrenti yerine torrent gibi calisacak adam bulun, benim istegim bu. Yoksa turkiye liginde ayni laflarla biz mancini gibi adami da yedik, yerini doldurabildik mi meçhul.

Tabi tum bu sabirsizlikta kulubun mali durumdan bok gibi olmasinin ve aninda kazanmazsa batacak olmasinin da payi var anliyorum, ama boyle devam edersek 10 seneye GS diye bir sey kalmayacak.

Bilmiyorum bana kalirsa kadrodan alinabilecek maks verim bu, bu takim en fazla cok iyi kapanir araya pas atar kereme, onu da fegh ya da marcao yapabilirse. Onun harici bu takimin ozel maclar haric standarti cok cok dusuk, yukselmesi icin de yapilacak cok cok az hamle var.

Olay deplasman değil, bizim ortalama takimlara karşı oyun standartimiz yerlerde, oyuncu kalitemiz oldukça dusuk. Bunu kabul etmeden hic bir seye çözüm bulamayiz

haklısın tabii - ben daha çok şimdi fener 2. faln oldu orda bir hava oldu bizde iziliyoruz gibi bakanlar var - o kapsamda söyledim.

yoksa türkiyede renkli ve iyi futbol oynayan gelecek açısından çok güçlü olacak izlenimi veren takım yok - yani o istikrar yok. kağıt üstünde bakmak kolay.

ben oraya değindim biraz. ne biz ne fener ne bjk sezo gneline bakınca bir halt oynayamıyoruz . TS de böyle şampiyon oldu diyelim artık ama onlarada tokat gibi gelecek CL süreci.

Bilmiyorum bana kalirsa kadrodan alinabilecek maks verim bu, bu takim en fazla cok iyi kapanir araya pas atar kereme, onu da fegh ya da marcao yapabilirse. Onun harici bu takimin ozel maclar haric standarti cok cok dusuk, yukselmesi icin de yapilacak cok cok az hamle var.

Olay deplasman değil, bizim ortalama takimlara karşı oyun standartimiz yerlerde, oyuncu kalitemiz oldukça dusuk. Bunu kabul etmeden hic bir seye çözüm bulamayiz

tamam takımın kuruluşundan sorumlu değil ki zaten sorumlu olan da bedelini ödedi gitti

ama en azından şunu düşünebilir

bu takımla geriden oyun kuramıyorum ben uzun vurup orada basayım alanı daraltayım arkaya kaçarsa da kaçsın rakip ama en azından orada basarak rakibi zorlamış oluruz

bu eleştirim terime de aynıydı

allahın emri mi geriden pasla çıkmak

sene sonuna kadar idare edecek bir hoca bulmak yerine neden 1.5 sene kontratlı adam getirdik bilmiyorum ama olan oldu artık.

6 maç sonra gideceği aşikar gibi. o yüzden çok da üzerine varmanın anlamı yok

Sence hangisinin fikstürü daha kolaydi hayri, FT or Tor?

Torrente olan desteği kavramakta biraz sikinti var okuduğum kadariyla, kendimce aciklamaya çalışayım durumu da sonra millet babamızın oğlu sanmasın.

Torrent cok cok kötü bir hoca olabilir( bence değil) ancak isi ele alış şekli, cevresi, olaylara bakışı, ekibiyle çalışması, mac sonu demeçleri gayet yerinde. Bugun torrent gitse isine torrent gibi bakan biri gelsin hedef bu. Torrent gittiğinde yerini Sergen Yalcin doldurmasin, en azından takim antreman yapabilsin. Günlük sonuclardan cok Galatasaray teknik ekibinin standartlari olsun.

Gonderecekseniz torrenti yerine torrent gibi calisacak adam bulun, benim istegim bu. Yoksa turkiye liginde ayni laflarla biz mancini gibi adami da yedik, yerini doldurabildik mi meçhul.

Tabi tum bu sabirsizlikta kulubun mali durumdan bok gibi olmasinin ve aninda kazanmazsa batacak olmasinin da payi var anliyorum, ama boyle devam edersek 10 seneye GS diye bir sey kalmayacak.

aslında abarttım ya da demek istediğim şeyi anlatamadım, torent kötü leş fln anlamında söylemedim bence zor bi dönemde geldi ve gereken takviyeler de yapılmadı (ya da pulgardan verim alamadı). fixtür de kolay değildi evet. ftyle kıyasla içerdeki maçlarda daha iyi başladığımızı düşünüyorum ft döneminde heba ettiğimiz pek çok ilk yarı oluyordu, şimdi daha iyi başlıyoruz oyuna gibi geliyor. ama deplasmanlarda ortalama bile değiliz kötüyüz bildiğin. büyük takım hocası gibi yaklaşamıyor diye düşünüyorum fazla teorik ve ilmi yaklaşıyor gibi önceki tecrübelerinden ötürü. hiddetlenmeme vesile olan muhabbete atıfta bulunarak "liderlik vasfı yok" diyesim geliyor. dün de deri ceketiyle kenarda maçı bir anketör edasıyla seyrediyordu. şimdi senin 3. paragrafta anlattıkların iyi hoş da biraz fazla şekilciliğe giriyor bence. sahaya yansımadıkça ne yaparsa yapsın boş. riekerink de böyleydi örneğin o da saf ve sadece futbolla ilişkili gibiydi. ya da bjkdeki önder denen herif. sergen olmasın hocamız ama sergenin yaptıklarını göz önünde bulunduralım, ya da ftnin ya da başka prehistorik ama başarılı hocanın. aynı yola tekrar girmeyelim ama o reçete başarısız oldu diye tamamiyle de tersi istikamete girmektense 2 stili harmanlayacak bir sistem kurmağa bakılmalı diye düşünüyorum.

tamam takımın kuruluşundan sorumlu değil ki zaten sorumlu olan da bedelini ödedi gitti

ama en azından şunu düşünebilir

bu takımla geriden oyun kuramıyorum ben uzun vurup orada basayım alanı daraltayım arkaya kaçarsa da kaçsın rakip ama en azından orada basarak rakibi zorlamış oluruz

bu eleştirim terime de aynıydı

allahın emri mi geriden pasla çıkmak
O zaman da her kontradan gol yedigimizde ( ki ligimizin cogu takimi 4 büyüklerle oynadiginda kapanip kontra kovaliyor) kontra ataklara bir turlu çözümden gelistiremedi diye elestirilecekti. Bunun bir sonu yok, yapilmis pozitif islere odaklanmak daha dogru olur.

Kaldi ki bugun hicbir buyuk takim topu ileriye sisirmiyor, verimsiz. Nasil basketbolda orta mesafe sut cok zayifladiysa, daha iyi sutorlerle en temiz 3 sayi pozisyonu kovalaniyorsa, futbolda da pasla cikmak verimli, devam edilecek. Butun defans hattini degistirmeyecegine göre futbolcularin bunu uygulamaya calismasinda , buna gore oynamasinda bence bir sakinca yok. Bunu eninde sonunda öğrenecekler zaten, hatali da olsa bunu yapmalari bence daha doğru.

Arkadaşlar , takim oyunlarinda yeniye ve moderne alismak oldukca zordur. Emek ister, mental saglik ister, cok calisma ister. Cozulemeyecek seyler değil, ancak topu ileriye sisirmek neyi degistirecek? Birakin bunu yapalim, seneye iki ortasahayla bir bakmissiniz onde basan rakibi iki pasla gecip pozisyon buluyoruz. Marcao nelsson bunu seneye öğreneceğinr simdi çalışsın, zaten sezon bitmis.

Ft kaç senedir art arda başarısız oldu, kulübü sürekli zarara soktu, leş heriflerde ısrar etti, tonla yanlış transfer yaptı, her maç farklı sistem farklı 11 le random menajerlik yaptı gitti. Türkiye ekonomide ne kadar iyiyse ftnin son dönemi bizde o kadar iyi kulübü gömdü gitti.

Torrente gelirsek adam henüz yeni geldi kadro kendi kadrosu değil, üstünde anlaşılmaz bir ft baskısı var baya komik. Ftnin eleştirildiği konularda eleştirilmemesi normal çünkü aynı hataları 3 senedir yapmıyor ondan olabilir :ddd He bu adam iyi bir kadro da kursa iyi sistem de oturtsa oyuncular üzerindeki etkisi çok düşük belli ki, çünkü terimden sonra hangi hoca gelse oyuncuların silkelenmesi lazımdı onu bile beceremedi. Yetersiz olduğu bariz bence.

Ardanin kariyer son FB maciydi
arda ve muslera konusunda kendi inisiyatifi olmadığı kanaatindeyim
galiba, muslerada ise kalende muslera varsa o oynar abi. Adam kaptanın, senelerin emeği var. Gelecek sezon oturulur seni ilk kaleci olarak düşünmüyoruz denir ondan sonra caresine bakılır.

Boyle olmali demiyorum ama boyle olur

Ftnin eleştirildiği konularda eleştirilmemesi normal çünkü aynı hataları 3 senedir yapmıyor ondan olabilir :ddd
Mantığa bak yav.dddd
O zaman ben de şöyle diyeyim ; kulüp efsanesi bilmemkaç şampiyonluğu olan adamla Torrent'in kredisinin aynı olması mümkün mü ? Belki de kendi standartlarında başarısız olmasına rağmen o sebeple takımın başında kalabilmiştir ne dersin ? Yaptıkları yapacaklarının teminatı oluyor insanın zira ki bu açıdan Torrent kötü bir örnek, kariyeri ortada 1. adam olmak konusunda. Forumdaki FT eleştirilerinin ekseriyeti ( eleştirecek konular ayan beyan ortada olmasına rağmen ) kin ve nefret çerçevesinde yapılıyordu ayrıca. İnsanların tepkisi de bunaydı.

Hiçbir başkan adayının Torrent ile devam edeceğini zannetmiyorum. Sezon başında gelmiş olsaydı ve kadro mimarisi Torrent'e göre şekillenseydi, belki işler daha farklı olabilirdi.

Tamam ya Terim geri gelsin bence de hemen. Allah aşkına geri gelirse ne yapacakmış bir görelim. Gerçekten çok merak ediyorum.
9893.jpg

Geri
Üst Alt