kötü bir TD tercihi oldu diyebiliriz

Hoca son maclari beklemeden istifani vermelisin. Hocasiz da bu kadar oynariz kalan maclari

Maça morutsan,halil,mustafa,berkan la başlasa eminim 3 farklı galibiyet olurdu, lig 5.ciliği ve avrupa hedefi kaçmazdı...

Bunak kendi gibi yaşlıları oynatıyor.

Kulüpte baskan yok, kadroda futbolcu yok, tribünde destek yok. Olup olacağı bu. Canin sağolsun hocam biz senden razıyız.

haftalardır bu yardımcıyı savunanları meydana alalım.
Son haftalarda eleştirmeye başlasam da son bir kaç haftaya kadar savunduğum için cevap yazıyorum.

İyi yaptıklarını yazıyorum, kötü yaptıklarını da yazıyorum. Savunduğum dönemde yazdıklarım duruyor. Hepsi de gayet net.

Duymak istediğin bir şey varsa yazabilirim.

İyiye iyi, kötüye kötü diyorum…

Ben geldikten sonraki 2-3 ay süresinde takımın eksiklerine rağmen daha iyiye götüreceğini yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam çünkü başlangıçta yaptığı değişiklikler doğruydu ancak başaramadı. Bu maçın ilk yarısında rezalet Terim pas oyunu oynattı. Adamların kalesinde sanırım gol dışında şutumuz yoktu. Eski Anadolu takımları gibi oynadık.

Ayrıca Mohamed’i oynatmaması, Morutan yerine Babel’de ısrar etmesi, Taylan’ı asla kesmemesi
, yedekten girenlerin hiç bir katkı yapamaması ve neredeyse her seferinde takımın düşmesi yedek oyuncuların kalitesizliğine rağmen eksik hanesine yazılacak diğer noktalar.

Ama bu takımın Gedson gibi bir orta saha oyuncusuna, Onyekuru gibi bir golcü ve hızlı kanat oyuncusuna ve mümkünse 10 numaraya ihtiyacı olduğunu çok uzun zamandır yazıyorum. Sanırım sezon öncesi her Gedson Galatasaray’da konusunda ne kadar önemli ve olmazsa olmaz transfer olduğunu yazdım. Almayanlar utansın.

En önemli noktalarımız eksik. Takımın beli bükük durumda.

Bu yılki yıldız oyuncumuz ve çok az eleştirdiğim Kerem pas atmakta, topu korumakta, orta açmakta çok kötü. Gerisini saymaya gerek yok.

Ofans hattımız çok yetersiz.

Aynı anda daha önce söylediğim gibi Torrent’in performansı da yeterli değil. Performansının takımla geçirdiği süreç nedeniyle yukarı çıkması gereken dönemde düşüşe geçti. Bu da tamamen onun suçu.

Her şey siyah veya beyaz değil… Takım eksik, Torrent farkını ortaya koyması gereken dönemde sınıfta kaldı. Ama antrenör değil, İspanyol köylüsü diyenler komik duruma düşürüyorlar kendilerini.

Şunu da tekrar edeyim, Farke gibi bir adam gelecekse hemen ama Okan ve benzeri gelecekse ben asla Torrent’e 2 milyon Euro tazminat ödemez, takımın ciddi eksiklerini kapatır Avrupa’da olmayacağımız seneyi bir şekilde atlatırdım. İlk on bire saydığım üç transferi yapıp, yedek kulübesini de revize ettikten sonra bu takımı şampiyonluğun favorisi olarak görürüm. Hala aynı şeyi düşünüyorum.

Kazanınca çok övülmesi, her kaybettikten sonra bu şekilde mesajlar Türk futbolunun, medyasının ve taraftarının yanlış mantalitesini ortaya koyuyor.

neden 1.5 senelik kontrat yaptık

''sene sonuna kadar gel, sonrasına bakarız'' desek gelmiyorum mu diyecekti
Malız çünkü Allah'ın 60 yaşındaki hiç halta gelememiş bomboş teknik direktörüne dahi başarı opsiyonlarıyla dolu tazminatsız sözleşme imzalatamıyoruz..

eşref de yabancı getirirse sonu bu stajyer gibi olur işte yerli lazım yerli yerli yerli yabancı hocaya hayır

Geri
Üst Alt