Flamengo'da bir kurus birakmamis adam. Hem boktan performans gösterip kovulup, sonra sözlesmesinin sonuna kadar parayi tüm alabilmek icin baska takim calistirmamis herhalde. Simdi bizde bir de kovulursam ve baska takimla anlasirsam bile, tüm parami alirim bir maddesi var.

Bize bu durumda tek bu sözlesmeyi verene ve bu hocaya ABV demek kaliyor
Flamengo'dan kovulmayan var mı. Bu mu kriter. Jesus 2.42 puan ortalaması yakalayıp şampiyon yapmasına rağmen gönderilmiş. Üstüne de Torrent gelmiş. 5 ayda 26 maçta 15G 5B 6M almış. Üstelik pandemi dönemi çalışmış. (boş tribünler, seyirci desteksiz) Ne süper ne berbat. Biz de geçen sezon ligde 26 maçta 17G 3B 5M ile liderdik. Yeni bir oyun anlayışı için kabul edilebilir bir tablo. Bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz ya. Kimya tutmadı, sevmedim, gıcık oldum falan yazsanız daha kabul edilebilir.

Flamengo'dan kovulmayan var mı. Bu mu kriter. Jesus 2.42 puan ortalaması yakalayıp şampiyon yapmasına rağmen gönderilmiş. Üstüne de Torrent gelmiş. 5 ayda 26 maçta 15G 5B 6M almış. Üstelik pandemi dönemi çalışmış. (boş tribünler, seyirci desteksiz) Ne süper ne berbat. Biz de geçen sezon ligde 26 maçta 17G 3B 5M ile liderdik. Yeni bir oyun anlayışı için kabul edilebilir bir tablo. Bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz ya. Kimya tutmadı, sevmedim, gıcık oldum falan yazsanız daha kabul edilebilir.

Jesus nerde gönderildi?

Adam herseyi kazandikdan sonra (Ligi, Campeonato Carioca, Recopa Sudamericana ve Copa Libertadores) benden bu kadar deyip, daha düsük maasli teklif yapan Benficaya gitmeyi tercih etmis ve sözlesmesini fesih etmis.

Düzeltme: Benfica 1 milyon bonservis ödemi ("Benfica made use of a €1 million exit-clause to sign Jorge Jesus")

Ben acilen Okan Buruk'u getirmemizi istiyorum ama 2 başkan adayı da bu tazminatı ödeyemez gibi duruyor.Hiç şans yok mu, seneye kamp falan geçirse bizi şampiyonluğa oynatamaz mi?:/

Fakirlikten oturu kendisine sabredilmek zorunda kalinirsa memnun olurum. Zaten her halukarda onumuzdeki sene iddiali olamayacagiz. En azindan ulan acaba kalsa ne olurdu demeyiz

Ne garip işler ya

Gedson ortasahanın ilacı dedik (isteseydik bitirirdik)

Bugün bize gelememesinin ilk nedeni Jesus Fener'e gelecek
Gedson'da seneye BJK 'de olacak.

ah burak elmas ah. bir pulgar pilavı maskesi arkasında ne hikayeler çıkıyor

Jesus nerde gönderildi?

Adam herseyi kazandikdan sonra (Ligi, Campeonato Carioca, Recopa Sudamericana ve Copa Libertadores) benden bu kadar deyip, daha düsük maasli teklif yapan Benficaya gitmeyi tercih etmis ve sözlesmesini fesih etmis.

Düzeltme: Benfica 1 milyon bonservis ödemi ("Benfica made use of a €1 million exit-clause to sign Jorge Jesus")
Son 10 yılda 21 hoca değiştirdikleri bilgisi internette mevcut. Hepsi de kendi bırakmış demek ki.

Belki yanlış gözlemlemiş olabilirim ama dünya futbolu merkezi avrupa ve Avrupada bile tüm avrupa ülkelerindede değil sadece 4-5 büyük lig.bunu yazma amacım sadece bu 4-5 ligte sistem futbolu var.ve alt yapıdan başlanıyor.lobisi olan o ülkeler sistem futbolunu sadece kendi ülkelerinde çalışır halde tutuyor,dünyanın diğer bütün ülke futbolunda sistemsiz günü birlik başarılar oluyor,sistem işine giren klüpler hoca getirince o hoca barındırılmıyor bi şekilde bakıyorsun başarı devam edilir şekle geleceği görüldüğü hissedildiği an hoca şutlanıyor.
Avrupada 5 büyük lig dışı ama kendilerine yakın gördükleri liglerin takımlarına uefada şampiyonluk izni veriliyor ama şampiyonlar liginde artık imkansız diyebiliriz,bunu engelledikleri bi yol da şu,en iyi oyuncu transfer ücretlerini öyle bi uçuk hale bilerek getirdilerki sadece onlar alabilir oluyor ve parladığı gibi alıyorlarki o takımlar o oyuncularla devam edemeyip kendilerine rakip olamasınlar.mesela bunu bayern kendi liginde kim parlasa alıp güçsüzleştirdi rakipleri .10 senedir şampiyon oluyorlar.işte bunu şampiyonlar liginde o 5 büyük lig yapıyor onların takımları şampiyonlar liginde finalleri oynuyor.

Trde gs uefayı aldığından beridir tam iyi bi hoca gelir bi sistem oturur avrupa kupasında bi başarı elde edilir mesela çeyrek veya yarı final ,ve o hoca devam ederse belki avrupada artık sürekliliği olacak tehdit olacak bi takıma dönüşecekken bi bakıyorsun sebebi bile bilinmeyen şekilde hoca gönderilir ya da yönetimle hoca arasında bianda kavga çıkarılır hoca gönderilir.bizim 2000 terim,luce,2013 terim,f5 zico dönemi ,belki aykut kocaman bile sayabiliriz benficaya elendiler ,kadıköyde baronimiydi neydi penaltı kaçırmıştı sanırım bayaada gol kaçırdılar.

Tr ligindede bu geçerli tr liginde özellikle gs üzerinde bu engelleme oluyor ,ligi domine edecekken herşey ters gidiyor.

Gs sevgisi olmasa futbol izlenmez vesselam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 10 yılda 21 hoca değiştirdikleri bilgisi internette mevcut. Hepsi de kendi bırakmış demek ki.
Argumani yanlis yerden yapiyorsun. Torrent'i kovup getirdikleri adam neredeyse ayni mac basi puan ortalamasi var ve sampiyon olmuslar. O sampiyonlukta payi yok mu yani Torrent'in?

Tudor'un 2017-18 sampiyonlugunda payi yok demek gibi bu.

Argumani yanlis yerden yapiyorsun. Torrent'i kovup getirdikleri adam neredeyse ayni mac basi puan ortalamasi var ve sampiyon olmuslar. O sampiyonlukta payi yok mu yani Torrent'in?

Yanlış anlamışsın yazdıklarımı. Bir önceki mesajı okumanı öneririm. Abartılı gömüldüğünü anlatıyordum zaten.

Yanlış anlamışsın yazdıklarımı. Bir önceki mesajı okumanı öneririm. Abartılı gömüldüğünü anlatıyordum zaten.
Yanlis anlamadim, yanlis sekilde savundun demek istedim. Yani adam Flamengo'da basarisiz bile degildi demek istedim. Jesus ise Flamengo tarihinin en iyi hocasi gibi bir sey.

torrent 20 maç atılan gol 33 yenilen gol 29
ceni 18 maç atılan gol 35 yenilen gol 19

2 maç üst üste 4 yiyince sepetlenmiş birebir tudorda olduğu gibi başak ve bjk maçlarında folloş olmasını müteakip gönderilip devamında aynı bizim blowtaşı içerde yendiğimiz gibi internasyonali içerde yenmek suretiyle kupaya erişmiş flamingo.

Tek Lig ortalamasina bakarsan:
Torrent 1,75 ortalama ve +4 gol averaji
Ceni 2,00 ortalama ve +16 gol averaji

Tek Lig ortalamasina bakarsan:
Torrent 1,75 ortalama ve +4 gol averaji
Ceni 2,00 ortalama ve +16 gol averaji
Tamam iste biri 35 puan toplamis, biri 36 puan. Torrent'in 2 mac fazlasi var ama oynadigi rakipler daha zor. Bir de o donem cok sakat varmis zamaninda baya bakmistim Torrent haberleri ilk ciktiginda.

Ornegin Torrent'in kaybettigi Sao Paulo, Goianense ve Ceara'ya ikinci devre Ceni de yenilmis, tek Goianense'yle berabere kalmis. Torrent derbide Fluminense'yi deplasmanda yenmis, Ceni icerde yenilmis vs. vs.

Tamam iste biri 35 puan toplamis, biri 36 puan. Torrent'in 2 mac fazlasi var ama oynadigi rakipler daha zor. Bir de o donem cok sakat varmis zamaninda baya bakmistim Torrent haberleri ilk ciktiginda.

Ornegin Torrent'in kaybettigi Sao Paulo, Goianense ve Ceara'ya ikinci devre Ceni de yenilmis, tek Goianense'yle berabere kalmis. Torrent derbide Fluminense'yi deplasmanda yenmis, Ceni icerde yenilmis vs. vs.
Sonra onu da göndermişler. Bizim anadolu takımları gibi sürekli hoca değiştiren bir camia.

Sonra onu da göndermişler. Bizim anadolu takımları gibi sürekli hoca değiştiren bir camia.
Turkiye'den daha problemli bir yer varsa hoca kovma konusunda o da Brezilya. Yanilmiyorsam yakin zamanda bir kural cikardilar bir takim bir sezonda en fazla 2 defa hoca kovabiliyor.

Bunun boyle olmasinin sebebi 12 buyukler olmasi ve hepsinin her sezona sampiyonluk parolasiyla baslamasi.

Daha önce dediğim gibi eğer uygun rakama anlaşıp gitmiyorsa Galatasaray’ın bu kadar parasız olduğu süreçte ve Avrupa’da olmayacağı bir senede Torrent’i 2-3 milyon Euro verip göndermek mantıklı değil. Bir seneyi verirsin harika işler yaparsa tutarsın yoksa bir dahaki sene için hazırlanıp yeni hocanı getirirsin. Öyle 3-4 senelik sözleşmesi yok. Bu paraları vermek çılgınlık.

3-4 ilk on bir oyuncusu ve revize edilmiş bir yedek kulübesi ile bu takım şampiyonluğa zaten oynar. Fiziki olarak üst seviyede olunduğu sürece bir sorun görmüyorum. Altı üstü Türkiye Ligi’nden bahsediyoruz.

1-2 milyonluk bir maliyetten kaçmak gelecek sezonda muhtemelen çok daha büyük maliyetlere sebep olacaktır

torrent ile devam etmek adamın ne yapacağından öte gelinen noktada kırılan testinin düzelmeyeceği ile ilgili bir sorun

okan garcia ranieri filan farketmez yeni hoca geldiğin de alacağı 1 2 yenilgi taraftarı kışkırtmak ve yönetime de hocaya da zaman kazandırır ve düzeltme imkanı verir

ancak torrentin ilk haftalarda alacağı olası kötü sonuçlar muhtemelen camiayı içinden çıkılamaz ve tüm sezonu çöp edecek kaosa sokar ki sezonu burakın şampiyon olamamayı avrupa dışında bitirmek bile zaten bu tazminattan çok daha büyük maliyet

başkan adayları aptal değillerse bu parayı bulup gerekeni yapmalılar

elmas bunu hazirandan önce yaparsa daha iyi olur zaman kazanılır

Geri
Üst Alt