3lü defansa dönemsi o anda şart mıydı bilemedim.

hakem rezaletti ama vicdanlı olalım terim zamanında da vardı bunlar

ama kardeşim niye ismail niye boey niye aytaç

4-3-1-2 olayına çalışılmış belli bu arada. 2-2'den sonra iyi pozisyonlar bulduk ama forvetsiz bu oyun uzun vadede hiçbir zaman iş yapmaz. Hücum iyiydi ancak pozisyonları PvA'nın önde oynaması sonucu bulduk. Bu da savunma zafiyeti yarattı. Otoban olduk. İyi bir kalecimiz olsaydı 4 yemezdik. Kova İsmail varken hiçbir maçı kesin kazanırız diyemem. Torrent Flamengo'da savunmaya çare bulamamış eğer burada da bulamazsa işimiz iş. Atalay'ı oyuna alması konusu ise klasik başarısız dönemlerimizde TD'nin oyuna aldığı altyapı topçusu. Hiç değilse genç oynatıyoruz mu demek istiyorlar bilmiyorum. Umarım bu fırsatları iyi değerlendirir. Torrent takımı daha iyi tanımamış.

Torrent öyle ya da böyle sezonu tamamlamalı. Yazın göndeririz, göndereceksek. Kendinde ışık görürsek devam ederiz.

Oyunu elde tutma amacıyla oyuna Aytaç'ı sokan adama ben hoca moca demem. Bi de elindeki oyunculara bakmadan, defans hattını önde kuruyorsun. Yarı sahamız Konya ovasına döndü sayende.
yav bu adam aytacın ne oldugunu bıle cözememıstır halilin yerıne alacak forvetımız yoktu

Isik veren organize ataklar oldu, bunlari son haftalarda hic gorememistik. Takimin bu kadar yol yemesi teknik/taktik ile alakasi yok. Terim varken de yiyorduk. Orta saha ve kaleci problemi devam ediyor ayrica takimda mental problemler var bu da Terim doneminden geliyor, oz guven yok takimda surekli yenildikleri icin o yuzden her gol yedigimizde oyuncular maca konsantre olamiyor.

Penaltıya kadar iyi futbol falan yoktu.

şanslı olmasak ilk gole kadar hatay 2-0 öne geçmişti.

Hakki yenen Aytac Kara´ya forma vermesini olumlu buldum. Halil ciktiginda yerine Ogulcan girse daha iyi olurdu... Onun disinda gelecek bir kac macta kendisinden ziyade, tesadüfün etkisi daha büyük olacak. Maglubiyette sucu yok.

yav bu adam aytacın ne oldugunu bıle cözememıstır halilin yerıne alacak forvetımız yoktu
Ben o yüzden forvet yoksa forvet ile devam edilmesi taraftarıyım. Geçen hafta Fatih Terim'de çıkarıp Arda'yı aldı sonra pozisyon bile bulamadık. Bugünde ileride top tutamadık. Direkt hücum yapmak zorunda kaldık. Halil'i çıkarmayı düşünen hoca önce kulübeye bakmalı.
Halil'e gelince ise ben bu kadar kondisyonu kötü bir herif görmedim. Bataryası ölen telefon gibi. Bunu düzeltmeden normal şartlarda 11 oynayamaz. Torrent anladığım kadarıyla workrate'i yüksek bir forvet istiyor, bu isim Halil değil.

guardiola ve klopp bile saha kenarında atlayıp zıplıyor. böyle pasif şekilde saha kenarında durması nedeniyle ilk izlenimim olumsuz

Takımda net şekilde oyun anlamında bir ışık görüldü, özellikle futbolcuların pili bitene kadar organize işler yapan bir takım gördüm sahada. PvA un kaçırdığı penaltı Aytaç ın rakibe zorla attırdığı gol PvA ve Boey ikilisinin defanta elek olması hakemin aşşırı art niyetli kararları İsmail Çipe nin Karius u bile gölgede bırakan performansı hepsi bir araya geldi bu maçta Torrent e suç bulmuyorum o yüzden

Adamın kalecisi yok, 6 numarası yok üstüne üstlük forvetsiz

3'luye geçmesi yanlış olabilir o an için. Olsun, mühim olan hatalardan ders çıkarabilmektir. Buna rağmen adil bir hakem Yönetimi olsa yine yenilmezdik. Ben bu adamın hatalarını görüp doğruyu bulacağına inanıyorum.

Geri
Üst Alt