inanılmaz salakça bi zamanda getirildi. terimi göndereceksen bile zor fikstür bittikten sonra gönderirsin
terım tam zamanında sıyrılıp kahraman gıbı oldu yıne

humeynı gıbı takımın basına getırmesınler tekrar kahraman gıbı gelmesın haha

Son düzenleme:
Alpaslan’ı orta sahada oynatan Arda’yı oyuna alan adamdan bi halt olmaz
Tahminim galibiyet yüzü göremeden tekmeyi yer

En son laf edilecek adam bu şu an - hiç günahı yok. Tercihleri sorgulanır ama adam daha hiç tecrübe etmedi takımdaki hiç birini , şu çıkan kadrolarda ya yönetimden ya bir şeyden etki vardır diye düşünüyorum.

Adama vermişsin en kalitesiz malzemeyi , diyorsun ki şef tabağı yap....

Kenarda başka adam yoktu ki Emre. Taylan yok, Berkan yok. FT gibi Morutan'ı Emreyi orta saha oynatsa şuanki durumdan daha çok ezilirdi orta saha.

3lü oynayabilirdi

o zaman ortada cica ve emre oynardı bence

ya da terim olsa kardeşim şu maçta da bartuğ oynamayacaksa niye orda demez miyiz

ya da niye pas yapıyoruz biz geride

vurup orada basalım ne olacak sanki

İsmailden kaleci olmadığını Ömer bayramdan oyuncu olmadığını geldin geleli anlayamadın mı? Şunu geri gönderin ülkesine.

Kadro konusunda hatali ve suclu ama deneyip görmeye calisiyor adam,ne yapsın.bunu cok ters bi zamanda yapıyor o ayri
Aga zaten renktaşların tepkisi de o bu adam bavullarını bile tam boşaltmamıştır daha derhal teşekkür edilip yollar ayrılmalı.Yönetim ve başkanda seçim kararı almalı.Takımı tanıyan veya ligi tanıyan bir hoca ile sezon sonuna kadar devam edilmeli.Yoksa daha da karanlık günler bekliyor bizi.Küme düşme riski olan bir takımda deneme yapılmaz.

Geçti renkdaş o işler artık. Ciddi ciddi küme düşüyor takım. Sen Terim i o Torrent i savunursa 2. Ligde gözünü açarsın. Takımı mental olarak ayağa kaldıracak teknik ekip lazım. 2-3 tane transfer lazım.
Bu takımı mental olarak ayağa kaldırabilecek bir ekip yok. Sahada öyle bir futbolcu grubu yok çünkü. Kaçırdıkları bir pozisyondan sonra bile vücut dilleri 180 derece değişiyor. Karakter olarak güçlü değiller. Futbol zekaları da çoğunun vasat altı. Şu takıma 3 tane zeki, lider oyuncu girmediği sürece dibe demir atar. Takımın adı Galatasaray ama bu genç oyuncu grubu doğru yönetilmedi ve şu an çoğu ligin diğer takımlarında bile süre bulamayacak halde. Sahada ne yaptığını bilecek, oyunu okuyabilen, kafası çalışan lider oyuncular gerekiyor. Trabzonspor maçında da puan kaybedersek sahaya adım atmaya bile korkar bu eldeki futbolcularımız. Umarım bir şekilde Trabzonspor maçı bizim için dönüm noktası olur da doğru hamlelerle kafa olarak rahatlayacağımız bir noktaya geliriz. Fikstür çok ama çok zor.

ts maçı da geçsin, dransferler ve 2 hafta takım kendine gelsin, ondan sonra bakalım
çok ters zmnda geldi herif. hem kadro kötü hem bi ton eksik var. hem de kısa sürede bi sürü maç var, bismillah demeden 10 idmanla 3 maç.
lakin şunu söyliyim ben olsam daha haşin yahut karizmalı bi hoca getirirdim. takım kalite ve taktik olarak bitik olduğu gibi mental olarak da bitik. ilk kısmı da dransfer olmazsa düzeltemezsin. ama takımı kafa olarak toparlayacak bi hoca daha iyi olurdu bu tableauda. bi de bu maç için ilk 11 ve değişiklikler korkuttu. inş yeni olduğu içindir

terım zam zamanında sıyrılıp kahraman gıbı oldu yıne

humeynı gıbı takımın basına getırmesınler tekrar kahraman gıbı gelmesın haha
burakın iş bilmezliği . sezon zaten bitmiş, bırak marttaki maçlara kadar devam etsin. sonra ne yapıyorsan yap. bu rezillik burak ve terimin ortak eseri ama terim sıyrıldı.

ts maçı da geçsin, dransferler ve 2 hafta takım kendine gelsin, ondan sonra bakalım
çok ters zmnda geldi herif. hem kadro kötü hem bi ton eksik var. hem de kısa sürede bi sürü maç var, bismillah demeden 10 idmanla 3 maç.
lakin şunu söyliyim ben olsam daha haşin yahut karizmalı bi hoca getirirdim. takım kalite ve taktik olarak bitik olduğu gibi mental olarak da bitik. ilk kısmı da dransfer olmazsa düzeltemezsin. ama takımı kafa olarak toparlayacak bi hoca daha iyi olurdu bu tableauda. bi de bu maç için ilk 11 ve değişiklikler korkuttu. inş yeni olduğu içindir
yilmaz-vuraldan-fenerbahce-aciklamasi-2-kere-anlastim-h1640793544-ecd341.webp

Çare belli 6 aylık sözleşme.

2 ay analiz etmis hali buysa, bir bok olmaz bundan. Böyle orta saha ile nasil sahaya cikilir ya. Campos falani getireceksen, getirecektin iste Okani hoca olarak. Bu adamin umarim tazminati yoktur cünkü mart ayini görmez bu gidisle.

Mevcut yönetimin transfer niyeti yok gibi

3lü oynayabilirdi

o zaman ortada cica ve emre oynardı bence

ya da terim olsa kardeşim şu maçta da bartuğ oynamayacaksa niye orda demez miyiz

ya da niye pas yapıyoruz biz geride

vurup orada basalım ne olacak sanki
Pasla çıkmasak uzun oynasak duvar gibi geri dönüyor. İlerde kafayla topu kim indirecek? Kerem mi Morutan mı yoksa Halil mi? 3-4 kez denedik top hemen geri geldi.

Trabzon macindan sonra ara var

Daha sonra oynayacagimiz alanya macinda hocayla ilgili yorum yapmak daha dogru olur bence bu yuzden beklemekte fayda var

Zor bir dönem de geldi

Babuş beş kuruşluk top oynatmıyorsun.

Geri
Üst Alt