Gs küme düşürecek çapta bir adam. Ömer Bayram ı ne diye oynatırsın.

Bu maçta kendisi en az suçludur.ilk yarıdan herkes memnundur.ancak 2.devre başında ts baskısına bir türlü çare bulamadık.orada baya pozisyona girdiler.tam değişikliklerle oyunu dengelediğimiz anda saçma salak hatalarla maçı hediye ettik.orta saha takımın kanayan yarası.rakipler ellerini kollarını sallayarak ceza sahasına giriyor.üstüne her maç bireysel hatalardan rakiplere pozisyon ve gol vermemiz artık rutin hale geldi.ortasahaya çözüm bulunmazsa gidişat fena

Hiçbir suçu olmayan adam. Takımı içerden satan adamlara yapacak bir şeyi yok malesef. 2 Maçtır Alpaslan, 3 maçtır Marcao.
Bu maç bu sene oynadığımız lig maçıydı. Yanda 50 tane çöp varken yapacak bir şey yok

Dakika 80 olmuşken Ömeri çıkarsa pva qlsa mac bitmişti
İyi oynuyor takım

Bir taraftan işi de zor özgüveni bitmiş 4-5 eksikli takım üstüne görece zor fikstüründe içine düştü. Abimize de kızamıyorum yeterliliği bir tarafa madem değiştiriyorsun zamanlamasını da doğru yapacaktın. Ya yanında transferleri de getirecektin ya devre arası getirecektin ya bu iki haftalık arada getirecektin.

Omere hocada takintiliydi. 11 maç sol bekte sans vermis. Bu da takintili olacak.

Gönderin getirin Yılmaz Vural’ ı düşüyoruz şaka değil

Şu takıma direkt oyun oynattıracak bir teknik direktör getirin artık olmayacak adamlar ile olmayacak bir oyunun hayali peşinden koşmaktan bıktık 3 senedir bu nedir. Adamın fatih terimden hiç bir fazlası yok ikisi de kapılmışlar hayalin tekine kendi kalemizden diğer kaleye kadar paslaşarak gidelim. Sonuç ya orta sahada kaptırıp sürekli golü yiyip duruyoruz, yada daha defansta. İyi antrenörlük bana göre kafandaki oyunu elindeki kadroya uygulamaya çalışmak değil elindeki kadrodan en verimli oyunu çıkartabilmek ile olunur. Ayrıca çok pasif biri izlenimi veriyor bana.

Bu adami kizanlar, gram futboldan anlamiyor gercekten. Forumun kalitesi dusmus.

1. Bu takima, Fernando ve Seri den sonra 6 numara diye bagiriyordu, eleman o bolgeye transfer ettirmeyip, parayi baska pozisyonlarda gomdu.

2. Ilk yarida Hamsilere ezdik gectik, Ugurcan olmasa rahat 2-0 one gecirebilirdik, arti 1 penalti verilmedi.

3. Bu hoca pas futbolu oynatiyor, sen gittin aldin geldin adami. Bu futbolu oynatiyor adam, senin kadro kaliten bu futbolu uygun degil, eger begenmiyorsan adamin futboluna, baska hoca getirecektin, direk gecis oynatan.

4. Bu kadar kotu bir kadroya ragmen ben hala umutluyum, kadroda bir kere, orjinal bir 6 numara yok, Bir tane kreatif bir box to box yok, forvet yok, kaleci yok.

5. Ben oyundan memnumum, bu arada Trabzon 2 tane bizim YINE bireysel hatalardan atti gollerle yendiler. Birine, Omer kacirdi ve Marcao, sektiridi, obur gole Taylan yine kaptirdi, cunku TAYLAN bir 6 degil, Erzurumspordan 10 oynamis bir adam.

6. Illa birine suclu bulacaksiniz, ilk suclu Burak Elmastir ve ikincisi ELEMANDIR.

7. Bu kadroya acilen, bir tane ORIJINAL 6 numara, bir tane box-to box Gedson ki geldi, bir tane Kaleci. Takim ozaman top oynamaya baslar, ve Ugurcan olmasaydi biz 2-0 one giriyorduk, adam bosuna ligin en iyi kalecisi degil.

8. Mendy - Gedson - Cicaldau / Pulgar - Gedson - Cicaldau / Taylan - Berkan - Cicaldau. Simdi soruyorum, ilk iki yazdigim uclu kac kez kaliteli suan ki orta sahamizdan? Eleman sagolsun, yine enkaz birakip gitti.

9. Eger Elmas, Terim yerine sezon basinda Torrentle calissaydi, eminim cok ama cok farkli seyler konusurduk.

10. Taylan ve Berkanin top kaptirmasindan, bu sezon 15 PUAN gitmis. Demekki neymis, Eleman Taylan ve Berkan orta sahasina kos koca GALATASRAY takimina uygun gormus.

son zamanların en iyi futbolunu oynattı bu çöp ordusuyla
iki şeref yoksunu yüzünden gitti maç
bu herife kabahat bulan commodore gibi kafa ayarı çektirsin kendine

ikinci yarida trabzonsporun buldugu 100 pozisyona ne diyelim peki

trabzon biraz daha bitirici olsaydi bu mac 1-2 degil de 1-5 biterdi. takim kalitesi icin su an hocanin yapabilecegi sey yok ama bunca pozisyon verirken pasif kalmasi Torrente yazilir.

Hocaya tek laf etmem. Bu kadro ile uzun zamandır görmediğimiz oyunu gördük.Hücüm ve hızlı top çevirme anlamında bariz bir gelişme var.Bu kadroya rağmen süreklilik arzeden kaliteli ataklar gördük. Ama rezil kondisyona ve artık hata yaptılar ile açıklamakta zorlandığım futbolculara hemen etki edilemiyor.

Geçen maç çok kızmıştım Arda'nın girmesine falan ama hala umudum var kendisinden

Geri
Üst Alt