adam başarısız olsun diye dua edip Galatasaraylıyız diye ortada gezecekler..
Senin dahil olduğun FT'ye sövmek dışında başka işi olmayan güruh yapıyordu onu forumda , FT kaybetsin de gitsin diye. Hatta bilmem inanır mısın açık açık maç topiclerine yazıyorlardı bir de bunları. Kişi kendinden biliyor işi.

Senin dahil olduğun FT'ye sövmek dışında başka işi olmayan güruh yapıyordu onu forumda , FT kaybetsin de gitsin diye. Hatta bilmem inanır mısın açık açık maç topiclerine yazıyorlardı bir de bunları. Kişi kendinden biliyor işi.
işleri kolaymış o zmn ft her mac kaybetti

bunları oynatma

612cdb0b86b24524fc51c7a8.jpg

Sen o sıralar forumda oluyor muydun renktaş genelde kaybediyorduk ve genelde kayboluyordun

bu arada böyle no name hoca ile ilgili mutlaka bir gerekçe açıklanmalıydı

neden bu karar alındı

kriterlerimiz neydi

neden önce kendisiyle görüşüldü

alternatifler var mıydı

Hayırlı olur inşallah. Her yeni başlangıç yeni bir umut. Umarım müthiş bir başarı yakalar.

Ama hoca ile ilgili daha önceden arayışımız olmadı lafının yalan olduğu aşikar. Dün gönderilen adamın yerine bu akşam biri geliyorsa 1 günde olacak birşey değil bu.

sövdüğüm bir mesajı burda paylaşırsan sevinirim kesinlikle kızdım gitmesini istedim o ayrı zaten bu durumda geç bile kalındı,benim derdim Galatasaray ben ona bakarım hoca iyi sonuçlar aldı biz mi gitmesini istedik ama daha göreve bile başlamamış adamın başarısızlığını istemek başka bişey..
Madem herkesin derdi Galatasarayın iyi olması şuan neyin mücadelesini veriyosunuz terim terim diye,başarısızdı ve gitti bu kadar basit..

Evet aynı Mancini'ye yapılanlar gibi. Bir çeşit intikam olarak düşünebilirsin.

Hayırlı uğurlu olur umarım hepimizin dileği bu.

işi fazlasıyka zor ama hakikaten . Gerçi ufak bir galibiyet serisini başarabilirse kendisi üzerinde oluşabilecek baskıyı atabilir.

Ahahahah kariyerine . Ulan yazılacak çok şey var ama neyse...

Yarın basın toplantısını iyi izleyin adam bile TD olduğuna inanamıyor olabilir.

Geri
Üst Alt