- 20 Haziran 2011
- 57.709
- 63.073
- 4.533
Domenec Torrent: Dökümanlar vardı bi getirin imzalayalım dökümanları (gülerek)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domenec Torrent: Dökümanlar vardı bi getirin imzalayalım dökümanları (gülerek)
tdye sövmem büyük ihtimallende burak efendinin kulaklar çınlıyacaktır.Daha bismillah yeni geldi adam hemen sovme
Tekirdag civarlarinda dedin ciktim disari ucak mucak goremedimtrt spor-a spor felan aç reis
birazdan canlı yayına geçerler
Hocamız tarih yazacak inşallah. Guardiola hocamdan cok şeyler ogrenmistirimparatorrent
gel istiyorsan senin yüzünede edeyim.Aynen qral suçu olmayan adama binlerce insan içinde küfür edersin sen. Yerse yüzüne karşı etsene tek tokatta bayıltsın seni.
Yukarı baktın mı renktaşTekirdag civarlarinda dedin ciktim disari ucak mucak goremedim
Bu espirileri gerçek mozartin yaptığını sanmam nedir.formundasın
Bahaneleri gecelim Murat AgaBundan daha kötüsünü anca gene terim oynatırdı. Bir sıçrama olacağı muhakkak. Yalnız herif zor fikstüre denk geldi. Sıkıntılı bir durum.
%100 leğen orjinli yorumlar yakıştıramadımBu espirileri gerçek mozartin yaptığını sanmam nedir.
Tekirdagda felaket ruzgar var baktim ama goremedimYukarı baktın mı renktaş
Bahane değil aslında. Fikstür berbat, Fatih hoca aslında devam etse muhtemelen bu fisktürde daha da batacaktı ve o zaman eli daha da zayıflayacaktı. Burak Elmas belki de hocayı bu dönemde göndererek ona bir kıyak geçmiş olabilir. Çünkü gelecek 3 hafta sonunda düşme hattında olabilirdin ki olurdun muhtemelen. Ee şimdi yeni TD gelecek, takımı tanımıyor ve taktiksel anlayışını bir nebze oturtmak için en azından 1 aya ihtiyacı var. O 1 ayda o fikstüre denk gelmek büyük kabus.Bahaneleri gecelim Murat Aga