Üf ilk açıklamadan hocam yargı dağıtmaya başladı:

TORRENTO:Bunlar firavun ama unutulmasın her Firavun'un bir musası vardır. (Terim lobisini kastederek)

Bu arada kaptan Arda Turana dürüm yemeği ve uçan kuş TV'ye röportajı yasaklamış.

ispanyolca biliyor diye arda ile iyi geçinme sakın

belmasın aklından yardımcısı arda olsun dşl biliyor filan geçiyordur belki

Hayırlı olsun
İşi çok zor malesef ve bu sezon sonuna kadar destek olunması mecburi

Yukardaki videoyu izlediğimde aradığımız özelliklere sahip olabileceğini düşündüm
Taktiğe ve rakip analize çok önem veren, duran top ve set oyunu konusunda uzman denilebilecek, eldeki oyuncu özelliklerine göre taktik benimsenmesi gerektiğini düşünen ve oyuncu özelliklerini geliştirme konusuna kafa yorup ilgilenen bir hoca
Bunlar tam da yıllardır aradığımız, söylediğimiz ama milim gelişme kaydedemediğimiz hususlar

Ayrıca adamın tek kariyeri yardımcı hocalık falan da değilmiş, öncesinde 15 yıl, sonrasında da sanırım 2-3 yıl teknik direktörlük kariyeri varmış

Bu da bence çok olumlu bir gösterge
Adam “ben teknik direktörüm gelip yardımcı hoca olmam” dememiş, inandığı bir proje için gitmiş yardımcı hocalık yapmış, egoları olmayan bir adam

Çalıştırdığı takımlarda da puan ortalamaları gayet iyi, eleştirildiği söylenen flamengoda bile ayrıldığında 1.92 ortalamada, liderin 1 puan gerisinde, kupada ve uluslararası kupada devam eden bir takım bırakmış

Bizde ise işi çok çok daha zor
Oyuncuları henüz iyi tanımıyor, geçmiş maçlara baksa takımın ne oynadığını anlamayacak ve ilk maça sadece 3-4 gün var
Mesela “bu maç mevcut taktiğinizle oynayın bir görelim, ardından çalışmaya başlarız, hangi taktikte oynuyorsunuz?” diye oyunculara sorsa
Kimse bir cevap veremeyecek
En fazla “hocam ben golcüydüm ama şu an konu ne anlamadım” cevabı alır

Bu yetmiyormuş gibi içerde yan gel yat osmana alışmış terimsporlu oyuncular tarafından sabote edilme ihtimali çok çok yüksek

Üstüne daha adamı tanımadan sosyal medya hesaplarına küfürler yağdıran gerzek terimsporluların adamı sürekli taciz edecekleri kesin
(Sorsan Galatasaraylıyız diyen terimsporlu bu gerzekler tarihin en kötü performansına rağmen vay gidiş şekli böyle mi olmalıydı, vay arkasından iş çevrildi, vay hocayı yediler biz de sizi yeriz şeklinde objektif sonuçlardan uzak işi duygu sömürüsüne ve hamasete götürüp bulandırma peşindeler. Bir yerler tarafından yönetildikleri çok belli ve Galatasaray’ın umurlarında olmadığını çoktan kanıtladılar)

Son olarak da yine bir yerler tarafından yönetilen basın tetikçileri adama ilk fırsatta hakaret edecek, terime gösterilen sabrın 100’de 1’i gösterilmeyecek ve manşetlerle ilk fırsatta kovdurmaya çalışacaklar

Ayrıca gittiğinde enkaz bırakmasına alışığız ama bu sefer şimdiye kadarki gidişleri içinde en kötü vaziyetteki takımı bıraktı sayın eski hocamız

Bu yüzden, kulüp bu asalaklardan belki kurtulur diye, bu sezon sonuna kadar ben kendi adıma destek olacağım

Benim hocadan sezonun kalanında beklentilerim
1- kümede kalmamız (bu konuda ciddiyim)
2- dördüncü, beşinci maçtan itibaren yıllardır göremediğimiz belli bir sistem, taktik görmeye başlamamız veya en azından üzerinde çalışıldığı emarelerini görmeye başlamamız ve kondüsyon, duran top, korner, oyuncu meziyetlerinde ve özgüveninde iyiye gidiş emareleri görmeye başlamamız

Bunları görsek bence bu ortamda ve asalaklara rağmen bunların olması bence başarı olacaktır

Tesisleri gezdirmeye götürmüşler herhalde
bcan bekliyor tetikte

Geri
Üst Alt