Terim'in takımlarda bıraktığı psikolojik enkazı temizlemek en zor olanı. Taktik teknik bir yere kadar düzeltebilir ama o tembellik, o psikolojik bitmislik, sürekli bağırma cagirmayla bir şeyler yaptırma olayı zor çözülür. Bir spor psikoloğu şart aslında takıma. Arda gibi bitmislerden ziyade Morutan, Marcao gibi duygusal oyuncular için sart
🥲🥲🥲🥴

Adamin futbolu bildigi bir gercek. Ama hem taraftari hem de medyayi arkasina almasi imkansiz avrupada tur atlamali oyunda ciddi degisim getirmeli kadikoy galibiyeti falan gerekir bunun icin

Bende kızgınım yönetime ama teknikdrektorendestek olmak gerekir ortalık cadı kazanı

Gerets bize gelmeden önce hem Belcika'da hem Almanya'da basarilara ulasmis ve teknik direktör olarak ismi cikmisti Avrupa'da ozamanlarin Bruggesini, Wolfsburgunu ve Kaiserslauternini calistirmisti yani bizim ligimizden daha büyük bir ligte TDlik yapip geldi basarisiz ve taninmamis demek ne kadar dogru?

Hamza'ya daha önce taninmamis ve basarisiz demek de büyük saygisizlik olur bence. Akhisari küme düsmekten cevirdi ve sampiyon yapti Süper Lige cikardi Milli Takimda Terim'in yaninda calisti. Bize gelemeden hem Ligi, hem Galatasaray'in kadrosunu cok iyi taniyordu.

Riekerink döneminde dibe vuruyorduk yine resmen iki kupa dedigin birisi türkiye kupasi digeri de ondan kaynaklanip tek macla kazanilan süper kupa yani basarili demek pek dogru degil Riekerinke.

Cevat Güler 6 hafta icinde takima ne kadar katki etmis olabilir veya Oyuncu reaksyonu olarak mi sampiyon olundu o da belli degil abi.
Cevat Hoca konusunda katılıyorum zira daha önce de Holmen böyle başarılı olmuştu kısa bir süre , bu kesinlikle büyük hoca Feldkamp etkisidir . Çok büyük hoca idi. Hiç unutmuyorum Bjk maçı öncesi hem Hakan Şükür hem Lincoln u disiplinsizlik sebebi ile kadrodan çıkardı yine aldık maçı. Sistem dediğin böyle bir şey

Umarım Torrent başarılı olur, canı gönülden istiyorum, ama bize kurt Alman hocalar çok faydalı oluyor, Skibbe, Saftig, Sigi Held gibiler değil tabi

Cevat Hoca konusunda katılıyorum zira daha önce de Holmen böyle başarılı olmuştu kısa bir süre , bu kesinlikle büyük hoca Feldkamp etkisidir . Çok büyük hoca idi. Hiç unutmuyorum Bjk maçı öncesi hem Hakan Şükür hem Lincoln u disiplinsizlik sebebi ile kadrodan çıkardı yine aldık maçı. Sistem dediğin böyle bir şey

Umarım Torrent başarılı olur, canı gönülden istiyorum, ama bize kurt Alman hocalar çok faydalı oluyor, Skibbe, Saftig, Sigi Held gibiler değil tabi
Sonucta hepimiz basarili olmasini isteriz en azindan Avrupa da bir tur daha geçip ligi mümkün oldukca ön taraflarda bitirebilirsek Galatasaray kazanmis olur renkdas.

bu adamı öttürür bizim medya. peraira ya yaptıklarını yapacaklar. her şeye cevap vermeye kalkarsa işimiz iş.

Adami yonetim korumali diyicem de yonetim zaten kendilerini yemesinler diye bu adami ortaliga atti muhtemel

Torrent ile ilgili nötürüm bekleyip görmek lazım ama Fatih hocayı gönderilmesi için çalışan yöneticilerin işine karıştırmıyor,ön plana çıkmalarına engel oluyor ve transferlerde suistimallere engel oluyor diye gönderilmesini istediklerini düşünüyorum bu sebeple seçtikleri hoca sadece işini yaparak başarılı olabilirmi şüphelerim var. Umarım yöneticiler saha dışını iyi yönetebilir hocada takımı kısa sürede toparlar.

takım potansiyelli ama bir yerde tıkanıyor gibi bir görüntü veriyordu. sanki küçük detaylar istediğimiz oyunu oynamaya engel oluyordu. bu problemi çözerse mevcut kadroyla bile ciddi fark görebiliriz diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt