Türk bir yardımcısı olmalı hatta 2 tane olsa daha iyi Bülent Korkmaz ya da Okan Buruk acaba kabul eder mi Torrent'in yardımcısı olmayı

Tugay'ın oyunculuktan sonra TD olarak ne başarısı var, Bein'e gidip maç yorumlamaya benzemez bu iş.

Yardımcısı olarak Tugay Kerimoğlu getirilmeli derhal
Tugay'ı bizi en güzel şekilde yurtdışında temsil etmiş orda da apayrı bir efsane olmuş şekilde hatırlmayı tercih ederim.
Çok uzun süre yorumcu olarak devam etti , hadi görev almış olsa bir şekilde belki derim.

Tuğberk Tanrıvermiş hakkındaki yorumlar beni heralde en doğru isimdir fikrine itti açıkçası.

Adam daha yeni geldi eleştiriyorlar.
Fatih Terim son maçta ardayı oyuna aldı kurtarıcı olarak bundan ötesi yok.

Domenec Torrent ile risk alindigi kesin, yalniz halen Fatih Terim diyenlerle ortak paydamiz Galatasaray olamaz.

Böyle 'ötekileştirici' ifadelerin kimseye faydası yok, gerçekçi de değil...

Mevzuda senin tarafında olanların alayının 'dogru,onurlu,gururlu,serefli,gsden baska birseye biat etmeyen' vs olmadığını hepimiz biliyoruz; içlerinde başka takım taraftarı, troll, bilinçli-bilinççsiz aşağılık kompleksiyle ırkçılık yapıp, Hocayı sırf Türk olduğu için istemeyenler de var...

Aksi görüşte olanlar da ille 'Ftcilikle zehirlenmis,gs basarisiz olursa olsun yeterki ft kalsin diyen,gslilikten bi haber olan,trolu,biat eden' vs değil; zaman zaman tartıştıklarım da dahil çoğunluğunun Terim' e karşı samimi sevgi-saygı ve güven duyan kişiler olduğu kanaatindeyim. ''İşler iyi gitmiyor ama yine en iyi Hocamız düzeltecektir'' diye düşünen adamın fikrine katılmam, aksi argümanları ortaya koymaya çalışırım ama hakaret edersem de yanlış yapmış olurum...

Antiftcilerin icinde fbli bjkli yoktur,olamazda,mantiken olamaz

Mesela antipereiracilarin icinde gsli bjkli olabilirmi olamaz,niye olamaz bir dusun bakalim

Cevabi bulduguna gore diger paragrafina geceyim

Bazi seylerin tartismasi olmaz,ornegin omer bayrama iyi futbolcu diyemezsin,akpye iyi yonetiyo diyemezsin,neymara yeteneksiz diyemezsin,bazi seylerin sana gore bana goresi olmaz,takimin durumu senelerdir ortadayken,persembenin gelisi carsambadan belliyken duzelir demek sorunlari hali altina supurmektir,zaman kazanmaktir,seneleri bosa harcamaktir

Kanitida su

3 senedir 28 transfer doneminde duzeliyoduk guya duzeldikmi hayir,baskan degisince duzeliyoduk duzeldikmi hayir,genclesince duzeliyoduk duzeldikmi hayir,o gelse bu gelse duzeliyoduk duzeldikmi hayir,en son 3-5 ay once ocakta ucucaz dendi duzeldikmi hayir,ztkdan elenip giresuna tokatlandik aksine dahada battik

Vaziyet ortadayken duzelicez yeaa demek sacmalik,bunun sana goresi,bana goresi,ona goresi yok

Musleranin sana gore bana goresi olur ama ismailin.olmaz,pvanin olur omerin olmaz,taylanin olur fatihin olmaz,morutanin olur ardanin olmaz

Sabaha kadar donatirim mesaji 250 ornekle yetmistir umarim

Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geçireceği teknik direktörlük süresi boyunca başarılı olacağına dair inancım tam.

Geri
Üst Alt