Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Türk bir yardımcısı olmalı hatta 2 tane olsa daha iyi Bülent Korkmaz ya da Okan Buruk acaba kabul eder mi Torrent'in yardımcısı olmayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk bir yardımcısı olmalı hatta 2 tane olsa daha iyi Bülent Korkmaz ya da Okan Buruk acaba kabul eder mi Torrent'in yardımcısı olmayı
o kadar haklısın ki. taraftar olmak bunu gerektirir ünsal.yeni bir gün
yeni umutlar danyal abim
Tugay'ı bizi en güzel şekilde yurtdışında temsil etmiş orda da apayrı bir efsane olmuş şekilde hatırlmayı tercih ederim.Yardımcısı olarak Tugay Kerimoğlu getirilmeli derhal
Esas cevap vermezse üstüne giderler bu arada öyle çok yumuşak bir adam değil basına ters çıktığı toplantılar var eğilip bukulmemesi önemli Türkiye de kibarlık zaafiyet görülürbu adamı öttürür bizim medya. peraira ya yaptıklarını yapacaklar. her şeye cevap vermeye kalkarsa işimiz iş.
reis sen kimsin
kimseyle muhabbetim yok rdaş takılıyorum öylereis sen kimsin
25 yıldır forumdayım
önceki ismin nedir???kimseyle muhabbetim yok rdaş takılıyorum öyle
Böyle 'ötekileştirici' ifadelerin kimseye faydası yok, gerçekçi de değil...
Mevzuda senin tarafında olanların alayının 'dogru,onurlu,gururlu,serefli,gsden baska birseye biat etmeyen' vs olmadığını hepimiz biliyoruz; içlerinde başka takım taraftarı, troll, bilinçli-bilinççsiz aşağılık kompleksiyle ırkçılık yapıp, Hocayı sırf Türk olduğu için istemeyenler de var...
Aksi görüşte olanlar da ille 'Ftcilikle zehirlenmis,gs basarisiz olursa olsun yeterki ft kalsin diyen,gslilikten bi haber olan,trolu,biat eden' vs değil; zaman zaman tartıştıklarım da dahil çoğunluğunun Terim' e karşı samimi sevgi-saygı ve güven duyan kişiler olduğu kanaatindeyim. ''İşler iyi gitmiyor ama yine en iyi Hocamız düzeltecektir'' diye düşünen adamın fikrine katılmam, aksi argümanları ortaya koymaya çalışırım ama hakaret edersem de yanlış yapmış olurum...
dün yiyecektin sözde hocayı nolduGalatasaray, yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in talimatıyla artık günde çift idman gerçekleştirecek. (Sabah)
BAŞLIYORUZ!!!!
o lanlı konuşman sana sıkıntı yaratabilir aslan yasindün yiyecektin sözde hocayı noldu