adam bilgi olarak ağzına kadar yüklü ona şüphe yok ama trde td olmak için bilgi kıstası 2. 3. planda resmen. ama bi şekilde medyanın taraftarın yönetimin üstesinden gelebilirse ben başarılı olabilir diye düşünüyorum
alacağı galibiyetler ya da OLMAYAN oyun anlayışındaki değişiklikler baskıyı azaltacaktır.

alacağı galibiyetler ya da OLMAYAN oyun anlayışındaki değişiklikler baskıyı azaltacaktır.
gelişim olacağından şüphe yok da bu medya korkutuyor insanı. maç sonlarındaki basın toplantılarına dikkat etmekte fayda var. saygısızlık yapanı bi daha stadın önünden bile yürütmeyeceksin

çift idman deniyorda - çime indimi hoca henüz ? maça 4 gün var...

Yukarıda paylaştığım videoda anlatıyor

Tabi a takım yada 1.lig menajerliği değil ama takım yönetmek hocalık deneyimi için önemlidir.

Burada göklere çıkarılan Okan’ın kaç senelik hocalık tecrübesi var mesela?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Göklere çıkarma yok reis.Okan'ın en büyük artısı süper lig takımı çalıştırması iyi ya da kötü başakşehirle şampiyonluk kazanması.Bu herifin kariyerinde kayda değer bi başarısı yok.Büyük liglerde takım çalıştırmamış.Yetiştirdiği bir oyuncu ben bilmiyorum bilen varsa yazsın.Biz bu adamı niye T.D yaptık ben çözemedim açıkçası.Burak elmas koç holdinge Ceo olduysa belki anlayabilirim bu adamın koskoca Galatasaray kulübünün başına getirilmesini.Çünkü sever Burak elmas ceo luğu para lazım adama.

Geri
Üst Alt