Zulüm etmeyi bırak artık bana.
Umut Şimşek

İçme artık üns
7.güne gireceğim
alkölsüz

hea
bizim gustavo diye futbolcumuz mu vardı

Admirim bu arada şaka bir yana, Fatih Terim gittiğine göre Nagelsmann, Gasperini tarzı dizilişler görmemiz gerekmez mi? 3-4-3’ler, Angelino, Gosens gibi fişek wingerlar vs :berkan:
Dur daha bok gibi oynayacağımız 2-3 maç ve sonrasındaki takımı zoraki övme çabalarını izleyeceğiz.

Dur daha bok gibi oynayacağımız 2-3 maç ve sonrasındaki takımı zoraki övme çabalarını izleyeceğiz.
Kazandığımız ilk maçın ardından Torrent Bey Diyeceksiniz de gelir. Az önce forumun Riekerink başlığına baktım, bakmaz olaydım. 🙈

Sahsen Domenec'in is yapacaginin kanaatindeyim. Yardimci antrenor bize ne yarari dokunur diyen cok oldu ama onemli bir etken adam dunyanin en iyi teknik direktorunun asistaniydi. Necati ve Selcuk'u kucuk dusurmek icin degil ama simdi onlarla kiyaslar isek adamin kalitesi belli. Terimciler kizabilir belki ama Domenec Terimden daha bilgilidir muhtemelen. Guardiola bos adami yaninda tutmaz.

Hemen Domenec geldi diye buyuk degisim beklenemez. Oyunculari taniyacak, forma adaletinde adaletli olacaktir diye dusunuyorum. Belki alt yapidan birileri cikar. Bir sekilde kaliteli topcular kalacak, performansi kotu olanlar gidecek. Kimseye evlat muamelesi yapmayacak. Hemen sonuc alir mi bilemem ama bir kac haftaya ve muhtemelen 2 a 3 transfer ile takim cok daha iyi olacaktir diye dusunuyorum. O yuzden ben umutluyum. Umarim Galatasarayimiz adina hayirli olur.

Geri
Üst Alt