- 5 Eylül 2014
- 80.079
- 62.711
- 4.283
Zulüm etmeyi bırak artık bana.

7.güne gireceğimİçme artık üns
alkölsüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zulüm etmeyi bırak artık bana.
7.güne gireceğimİçme artık üns
Kalede bu çocuğu oynatır mı gerçekten?
off @Tahir Mahir KoçBillong Hatay'a geri mi döndü
Billong dönerse 14-0 olur admirim.Billong Hatay'a geri mi döndü
Admirim bu arada şaka bir yana, Fatih Terim gittiğine göre Nagelsmann, Gasperini tarzı dizilişler görmemiz gerekmez mi? 3-4-3’ler, Angelino, Gosens gibi fişek wingerlar vsBu ne
Kolbastı ekibi mi
Dur daha bok gibi oynayacağımız 2-3 maç ve sonrasındaki takımı zoraki övme çabalarını izleyeceğiz.Admirim bu arada şaka bir yana, Fatih Terim gittiğine göre Nagelsmann, Gasperini tarzı dizilişler görmemiz gerekmez mi? 3-4-3’ler, Angelino, Gosens gibi fişek wingerlar vs![]()
Kazandığımız ilk maçın ardından Torrent Bey Diyeceksiniz de gelir. Az önce forumun Riekerink başlığına baktım, bakmaz olaydım.Dur daha bok gibi oynayacağımız 2-3 maç ve sonrasındaki takımı zoraki övme çabalarını izleyeceğiz.
Hatay'ın yenilmesi için Billong'a ihtiyacı yok. Bu hafta sonu deplasmanda galip gelen Galatasaray konuşulacak.
hataya yuklu gırmeme sebep olacak msjHatay'ın yenilmesi için Billong'a ihtiyacı yok. Bu hafta sonu deplasmanda galip gelen Galatasaray konuşulacak.
Şans oyunu oynamahataya yuklu gırmeme sebep olacak msj
Bu ne
Halay ekibi mi
adminlerle iyi geçinmek gerekiyor demek kiAdminimiz Igor Tudor hayrani
sen dik dur yolunda ilerle reisadminlerle iyi geçinmek gerekiyor demek ki![]()
Yo Enson @Keramettin TANRIVERDİ ye yagcilik yaptigimda Banlamisti beni onun icin adminlerin nerde ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.adminlerle iyi geçinmek gerekiyor demek ki![]()