Gelecek sezon da göreve devam etmesi gerekir istikrar saglamak icin ama alacagimiz sonuclari bunu belirleyecek

Benim icin önemli olan oyun ve oyuncularin gelismesi,bunu basarirsa zaten ilk 5-6 icinde yer almak mümkün olabilir

Ayrica marsilya veya lazio seviyesinde bir takim gelirse avrupa da ceyrek final yani bir tur daha atlamamiz gerekir

Galatasaray taraftarinin görevi hocaya köstek degil destek olmaktir

Ben bu adama güveniyorum en önce disiplini sağlasa bile bir çok değişir bencillik olayını bitirsin rahatlıkla her maçı rahat kazanırız şimdiye kadar bencillik yüzünden yanındaki adama bile pas atmıyorlardı kaleyi gören şut çekiyordu en baştan disiplini versin ki sonrasında kimse kendine oynamasın.

Bu adama fb hiç bulaşmadı degilmi? Eşyanın tabiatına aykırı bir durum var... Hayırlısı

Torrentin Guardiolaya Messi’yi sahte forvet olarak oynatalım önerisini ilk kez sunduğu maçtır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında öneride bulunan Torrent değilmiş. Pep, Torrent'in analizinden sonra bunu düşünmüş. Şurada güzel bir yazı mevcut;

Orjinal yazı

Torrent eğer ki önde baskıyı çok iyi yapabilirse muhtemelen bizim ligde bunu kaldırabilecek bir rakip yok rakipler anca arkaya hava toplarıyla çıkmaya çalışırlar onları da süpürürsek baya iyi futbol ortaya koyabiliriz. Deplasmanlarda da Galatasaray gibi oynamaya başlamalıyız bir kaç senedir bu algı tamamen yıkıldı topları rakiplere bırakıyoruz değişik sistemler yapıyoruz maçtan maça ciddi farklar oluşuyordu umarım bu da düzene girer ve sonuç ne olursa olsun Galatasaray'ın ağırlığını sahada görürüz.

Torrent eğer ki önde baskıyı çok iyi yapabilirse muhtemelen bizim ligde bunu kaldırabilecek bir rakip yok rakipler anca arkaya hava toplarıyla çıkmaya çalışırlar onları da süpürürsek baya iyi futbol ortaya koyabiliriz. Deplasmanlarda da Galatasaray gibi oynamaya başlamalıyız bir kaç senedir bu algı tamamen yıkıldı topları rakiplere bırakıyoruz değişik sistemler yapıyoruz maçtan maça ciddi farklar oluşuyordu umarım bu da düzene girer ve sonuç ne olursa olsun Galatasaray'ın ağırlığını sahada görürüz.

Supurecek isim yok iste sorun da buydu zaten gecen seneden beri suregelen. Tek bir isim var bu isi yapmaya calisan o da stoperimiz, Marcao. Yapamadiginda (timing, rakibin daha hizli/guclu olmasi vs..) tehlike olusuyor ve hatta gol yiyoruz, kart goruyoruz. Tamam bir mentalite oturtmak muhim ama daha muhim olani bunu dogru/uygun oyuncularla yapmak. Bu seviyelerde maalesef cok kredisi yok Torrent'in. Bunun sebebleri, Terim'in biraktigi kotu gidisat, ikincisi yabanci ve tartisilabilir bir isim olusu, ucuncusu ve en sonuncusu yabanci olusu.Sadece pasaport olarak degil, lig ve atmosfere (basin, tff, yonetimler ..). Cok basarili olsun, degisim olsun istiyorum. Ama kolay gorunmuyor. Tek sansimiz dogru 2-3 transfer en az. Takimin bu haliyle, isi hic de kolay degil.

Supurecek isim yok iste sorun da buydu zaten gecen seneden beri suregelen. Tek bir isim var bu isi yapmaya calisan o da stoperimiz, Marcao. Yapamadiginda (timing, rakibin daha hizli/guclu olmasi vs..) tehlike olusuyor ve hatta gol yiyoruz, kart goruyoruz. Tamam bir mentalite oturtmak muhim ama daha muhim olani bunu dogru/uygun oyuncularla yapmak. Bu seviyelerde maalesef cok kredisi yok Torrent'in. Bunun sebebleri, Terim'in biraktigi kotu gidisat, ikincisi yabanci ve tartisilabilir bir isim olusu, ucuncusu ve en sonuncusu yabanci olusu.Sadece pasaport olarak degil, lig ve atmosfere (basin, tff, yonetimler ..). Cok basarili olsun, degisim olsun istiyorum. Ama kolay gorunmuyor. Tek sansimiz dogru 2-3 transfer en az. Takimin bu haliyle, isi hic de kolay degil.
Süpürme işini aslında Marcao ve Nelsson'da yapabilir takım boyu bizim genel de çok uzun oluyordu kaybettiğimiz maçlarda ön alan pres yaparken arka alan bekliyordu takım boyu 60-70 metrelere çıkıyordu rakipler 2-3 pasla presi kırıp orta alanı rahatlıkla geçiyordu. Bence değiştirmemiz gereken konu bu olacaktır toplu halde pres toplu halde hücum takım boyu 40 metre yukarısına çıkmadıkça bu takım rahatlıkla bu ligde başarılı olur süpürme konusunu Berkan yapar. Transfer konusunda Kaleci, Gedson ve 2 tane adam gerekiyor bakalım yönetim ne yapacak muhtemelen Babel, Feghouli ve Yedlin'le yollar ayrılır yerlerine 3-4 adam gelir.

Geri
Üst Alt