sezon sonu gider. ondan sonra da ancak başkan olarak döner galatasaraya.

Nasıl takip etmiş bu takımı 2 ay boyunca. Bu adamlarla baskı yerken geriden oyun kurma olmaz.

Kadro kalitesi konusunda yeni ikna olmuş renktaşları görünce bugün başımıza gelenleri normal karşılıyorum.

Bu heriften hiç umudum yok bu sezonu iyi kötü bitirip Elmas'la beraber yolcu edilmeli.

şu geriden oyun kurma işinden vazgeç bunun acısını çok çektik zaten sığırlarla olacak iş değil bu barca değil city değil..

bugün yapmadık pek zaten

yediğimiz golde geriden oyun kurma amacı yoktu

gayet müsait bir adamla hızlı başlayacaktık ama o öküz çıktı

Hücum kaleciden başlar. Doldur bosalt mi yapacağız? Doldur boşaltıp gol atma şansı mı olur? Şu pozisyonda adam sag solunu kontrol ediyor. Pas vermesine de gerek yoktu. Soluna dönse topu alıp gidecek ama yeteneksiz herif birde zayıf ayağı olan sol ayağı ile pas atmaya kalktı. Bu adami takıma alanı sorgulamak lazım.

Bu adama da üzülüyorum var ya Fatih Terim in ve Burak Elmas yönetiminin kurduğu kadro ve başarısızlığının faturasını ödüyor. Sene sonunda ne Torrent kalır ne yönetim kalır bu kafayla devam ettiğimiz sürece

Hani adam iyi bir teknik adam mı değil mi ondan bile emin değilim Galatasarayın kalesine gelen her şut gol oluyor Torrentin ilk maçından beri

Hatay maçında kalemize 7 isabetli şut gelmiş 4 tanesi gol olmuş
Kasımpaşa maçında kalemize 4 isabetli şut gelmiş 3 tanesi gol olmuş
Trabzon maçında kalemize 5 isabetli şut gelmiş 2 tanesi gol olmuş

İlk çıktığı Hatay ve bu Trabzon maçlarında orta saha ikilisi Berkan & Taylan korkunç, rezalet performans gösteriyor Kasımpaşa maçında PvA & Alpaslan ikilisiyle oynadı takım onu saymıyorum bile

Yorumların çoğu ezber. "Bu takıma pas oyunu oynattırma" falan yazılmış. Maçın çoğunda geçiş oynadık bugün. Maçı izleyin bari yav. Yine Terim dönemindeki gibi bireysel hatalarla maçı kaybettik. Terim dönemi de bence kötü oynamıyorduk. Bugün de çok doğru bir oyunla skorda öne geçtik. Abuk sabuk hatalarla güzel giden her şeyi mahvetti Taylan ve Marcao sağolsun.

Bu kadronun kapasitesi olumsuz sinyaller vermekte. Bir kaç doğru takviyeyle, eksikler de dönünce çıkışa geçeriz. Domenec bence iyi hoca. 1 galibiyet alsaydı rüzgarı arkasına alacaktı ancak şanssız gidiyor. Biraz destek vermek gerekiyor artık.

Ilk yari da gercekten kusursuz bir takim izletti

Ikinci yari baski yiyecegimiz belliydi cünkü takim da mental sorunlar var özgüven eksikligi var skoru koruma konusunda

Dogru degisiklikler ile oyunu da dengeledi ikinci yari ama ne yazik ki bireysel hatalar ile maci kaybettik

Kazanmis olsaydik kredisi olacakti milli aradan sonra,simdi ise ne yazik ki alanya maci kritik bir duruma geldi

dün yediğimiz ikinci golden sonra tanrım ben nereye düştüm demişmidir ?....

Ahlaklı, istekli, disiplinli, donanımlı ve çalışkan bir adam. Önümüzdeki sene kendisiyle devam edilmeli. Basın toplantılarındaki tespitleri ve bakış açısını çok beğendim. Ümit ediyorum ki bundan 1-2 ay sonra başka şeyler konuşacağız.

Hatay ve Trabzon maçlarını kaybetmeyi hiç hak etmedik fakat Kasımpaşa maçındaki denemesinden ötürü o maçta kazanmaya yakın dahi değildik tabi kızmamak lazım o maç 2 tane orta saha cezalıydı ama ne olursa olsun Alpaslan ve PVA denemesi yapmamalıydı en kötü devre arası düzeni değiştirmeliydi.

Genel olarak 6-8 numara transferlerinden sonra Gomisi alırsak hem hücum bölgesinde topu daha çok tutar hem de pres gücümüz üst seviyeye çıkar. Sinan veya Okan, Kerem ve Emre Kılınç'la 3 yerliyi oynarız orta sahaya 2 transfer kesinlikle gerekiyor.

Ama hücumda oyuncuların çok fazla topla oynamayıp basit şekilde hızlı paslarla içeriye girmelerini sevdim hatta beklerin oyuna çok fazla girmesi de olumlu olarak görüyorum, bu sisteme adapte olmaları 1-2 maçla olacak iş değil zamana ihtiyaçları var çünkü Terim zamanı pas hızımız bu kadar yüksek olmuyordu baskı anında çok fazla geriye dönüş vardı ama şimdi duvar pası, verkaç, ikili oyunları deniyoruz alışık olmadıkları için zamanla bu oturacaktır.

Bu sene kayıp senemizde en azından oyun sistem taktik oturtursa seneye çok daha diri giriş yaparız geçen sezon Trabzonspor Abdullah Avcı'yla bunu yaptı kayıp sezonlarında devre arası ve sene sonu hamleleriyle bu sene farklı seviyeye çıktılar bizde yeni hocayla aynısını yapıp oyun sistemi ve planında ısrar etmesi lazım şöyle 2-3 galibiyet gelse hem takım hem taraftar hem de herkes rahatlayacak.

Geri
Üst Alt