Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Futbolun kitabını yazar terimi nokta diye kullanır.
Futbolcular yer ama biz yemeyiz
Futbolcular yer ama biz yemeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimden kat be kat iyi olması muhteşem bı teknik adam olduğu anlamına gelmiyorAynen 2. Lig de gösterir kat ve kat iyi olduğunu![]()
Son maçta pas oyunu mu oynadık biz. Bu yazdığını oynadık zaten. Ezber yorum yapmayalım.Takıma ortasahada gegen pres yaptırıp kazandığı topla hızlı çıkartacak hoca gerekliyken pas oyunu oynatan td getiriyorlar. Bizim takımın yapısına uygun olan hoca Klopp tarzı bir Alman
Adam geleli attığımız gollerin hepsi kapıp hızlı cikarak gelen gollerTakıma ortasahada gegen pres yaptırıp kazandığı topla hızlı çıkartacak hoca gerekliyken pas oyunu oynatan td getiriyorlar. Bizim takımın yapısına uygun olan hoca Klopp tarzı bir Alman
Adam alacağı paranın derdinde. Bu adamlarla (yöneticiler ve futbolcular) başarılı olamayacağını bile bile imzaladı. Bundan sonra tazminatını alıp emekli olur zaten.Benden sana tavsiye olmuyor yapamiyorum diyip kac git, bütün ihale sana kalacak yoksa.
Su ortamda insan fittirir kafayi yer yav.
Ölene kadar seninleyiz hocam. Bu karanlık yapı yıkılacak.
Çok net degil mi rengim. Yönetim adam olsa 5-6 kişiyi kadro dışı bırakır.sabotaj mı var diyorsun
Kovdurdu kendini devam edemediktamam da yeni hoca düzeltmeyecekse niye getirdik eskiyle devam etseydik
Çok net degil mi rengim. Yönetim adam olsa 5-6 kişiyi kadro dışı bırakır.