Torrent mı aldırdı o oyuncuları ? O mantık orda işlemiyor.
Transferleri Terim aldırdığı için kötü performans Terim'e yazdı ve gönderildi. Peki şuanda aynı oyuncuların Torrent'i sabote ettiğini düşündüren nedir?
Denizliye elenince Terim suçluysa, 6 yiyen Torrent neden engelleniyor oldu?

Yeni geldi, daha 3 maç oldu, zaman verilmeli vs yazılsa kendi görüşüdür derim ama aynı oyuncular iki teknik adam ile çalışırken de kötüyse ve birinde hoca suçluyken diğerinde ibre oyunculara yönelip sabote ediliyor, bilerek oynamıyorlar denilirse ortada adil olmama durumu vardır.

IMG_20220128_172934.webp

İlk izlenim olarak çok da iyi bir td olduğunu düşünmüyorum ama alınan kötü sonuçlardan dolayı da kendisine çok suç bulamıyorum. Kadro ciddden kalitesiz ve bu herif buna ayıkana kadar, ligi falan çözene kadar küme düşmezsek iyidir.

Her maçın son dakikalarında 2 gol birden yiyoruz, e ilk yarıda kalemize gelen şut da genelde gol oluyor etti 3 en az yediğimiz. Bu takımın maç kazanması için her maç 4 gol atması lazım

Hani 3 gol attığımız maçı acaba kazanır mıyız diye düşünmemize bile gerek yok, muhakkak 4 gol ve üstünü atması lazım bu takımın. Torrent i gerçekten defansif açıdan eleştiriyorlardı çok gol yiyor takımları diye ama bu kadarını ben bile beklemiyordum

Cok kirilgan bir takim olduk

Sadece taktik dokunus yetmez,mental olarak da takimi toparlamak gerekiyor ve bunu bir an önce yapmali

Ust ustte kaybeden bir takim icin hazirlik maci bile önemlidir tekrar özgüven kazanmak icin ama ne yazik ki geriye gidiyoruz

Taktik dokunusu zaman zaman saha da gorduk Ama mental olarak gerileme devam ettigi surece isimiz cok zor

bu adamın kovulması , galatsarayin hiç bir zaman duzelmeyeceginin garantisidir.

Bir aya böyle olur hoca

Ekli dosyalar

• B423A671-2EDB-49C0-A699-9559CD5FAD29.webp
    B423A671-2EDB-49C0-A699-9559CD5FAD29.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 12
çıktığı ilk maçta ve ilk günlerdeki hal tavırlarıyla pasif bi karakter olduğunu belli etti ve pasif adamlardan iyi t.direktör olmaz. burakın fatih terimle daha ilk baştan yolları ayırmaması nasıl hataysa bu torrent tercihi ondan büyük hata. torrent den bi yol olmaz ne yazıkki.

çıktığı ilk maçta ve ilk günlerdeki hal tavırlarıyla pasif bi karakter olduğunu belli etti ve pasif adamlardan iyi t.direktör olmaz. burakın fatih terimle daha ilk baştan yolları ayırmaması nasıl hataysa bu torrent tercihi ondan büyük hata. torrent den bi yol olmaz ne yazıkki.
Kenarda kuduran varken ne oluyordu ki? Net daha iyi hoca Torrent. Takımın satışı her şeyin önüne geçiyor ne yazık ki

Kenarda kuduran varken ne oluyordu ki? Net daha iyi hoca Torrent. Takımın satışı her şeyin önüne geçiyor ne yazık ki
şimdi gidip terimle kıyaslama. sadece kudurarak bu iş oluyor demedim zaten. sadece taktik bilgisiyle de olmaz sadece bağırıp çağırmakla da olmaz bu iş. ikisinden de barındırman gerek. guardiola,klopp,conte,nagelsman gibi taktik dehalar bile çok hırslı yapıya sahip oldukları için bukadar başarılı olabiliyorlar. dut yemiş bülbül gibi dolanarak oyuncular üzerinde etki oluşturamazsın, iletişim kuramazsın.

şimdi gidip terimle kıyaslama. sadece kudurarak bu iş oluyor demedim zaten. sadece taktik bilgisiyle de olmaz sadece bağırıp çağırmakla da olmaz bu iş. ikisinden de barındırman gerek. guardiola,klopp,conte,nagelsman gibi taktik dehalar bile çok hırslı yapıya sahip oldukları için bukadar başarılı olabiliyorlar. dut yemiş bülbül gibi dolanarak oyuncular üzerinde etki oluşturamazsın, iletişim kuramazsın.
Yahu tamam da sahadaki herifler geriye yürüyerek geliyor net satıyorlar macı hatay’dan beri 3-4 adam top oynamaya çalışıyor ne bekliyoruz 2 hafta olmadı. Skorsa eyvallah ben de diyorum bi şekilde önce kazanmalıyız ama bu hainlerle zor

Yahu tamam da sahadaki herifler geriye yürüyerek geliyor net satıyorlar macı hatay’dan beri 3-4 adam top oynamaya çalışıyor ne bekliyoruz 2 hafta olmadı. Skorsa eyvallah ben de diyorum bi şekilde önce kazanmalıyız ama bu hainlerle zor
hainlik yapıyorlar mı bilinmez herşey beklenir zira. ben futbolcuları bi kenara koyarak konuşuyorum, torrent tercihi çok riskli ve yanlış bi tercihti. karakterini bilmiyordum ve buraya geldikten sonra şahsen bende bıraktığı intiba hiç iyi değil. saha kenarında put gibi durup maçı izliyor sadece ve durgun bi yapısı var. umarım yanılırım ama 1.hocalık torrentin işi değil.

Geri
Üst Alt