- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
istifa etmesi kendi selameti acisindan kiymetli olur. bu adamin yapabilecegi bir sey yok. Kadro kalitesi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucescu, GeretsTerim den sonra gelipte basarili olan varmi yav Adam hep enkaz birakiyor
Son maçta pas oyunu mu oynadık biz. Bu yazdığını oynadık zaten. Ezber yorum yapmayalım.
futbol ayakla oynanıyorSavunmadan pasla çıkarkende yedik golleri
Ben olsam ben de sallamam.Kariyeri yok adamın normal yani.İki kulüp çalıştırmış ikisinden de kovulmuş.Adamın en büyük başarısı Guardiola'nın yardımcısı olması onu da Pep kendisi istediyse oda başarı değil.Böyle birini Galatasaray teknik direktörü yapanları kovmadan bizim kulüp düzelmez.Oyuncular sallamıyor olabilir hocayı.
Sanki oynayan oyuncular da şampiyon lar ligini kazandılarBen olsam ben de sallamam.Kariyeri yok adamın normal yani.İki kulüp çalıştırmış ikisinden de kovulmuş.Adamın en büyük başarısı Guardiola'nın yardımcısı olması onu da Pep kendisi istediyse oda başarı değil.Böyle birini Galatasaray teknik direktörü yapanları kovmadan bizim kulüp düzelmez.
Fatih Terim'e bahane eder transfer yapmazdın, o da eyvallah der sezonu bitirirdi orta sıralarda. Sezon sonu gönderirdin. Ortada somut bir başarısızlık olduğu için twitter ergenleri hariç kimse de ha hu yapamazdı. Yeni hoca böyle bir baskının altına girmezdi. Torrent sorumlular içinde en az pay biçtiğim adam şu an. Tüm ihale yönetimdedir.

@!!!Olmadı başaramadık elveda hoca
Olmadı başaramadık elveda hoca
Hocanın canı çok sıkkınmış Alanya maçını da yenilirse gidiyormuşneler oluyor