Reis dedik seni kayirdik ama sende mi Brütüs? Bu maci da alamasan kadroya baklirsa alamiyacagiz o vakit senin icin malesef canlar calmaya baslar

Şubat ayı içerisinde kovulacağına kesin gözüyle bakmaya başladım.

Hadi abicim hadi. Buralar sana göre değil. Pılını pırtını topla ve defol git. Yoksa küme düşme potasına girdiğimiz anda ayvayı yersin. Fazla uzatma al tazminatını defol git.
Buralar kime göre Levent? Bir de küme potası diyorsun utanmadan, hatta ekliyorsun fazla uzatma diye.
Bana birini hatırlattı

50 adam alınsa da bize antrenör değil teknik direktör lazım.

yavaştan eşyaları topla, guardiola belki sene sonu yardımcılarını değiştirir, kapat atarsın oraya, yazarsın cv' ne kocaman guardiola' nın yardımcısı diye

Şu anki durumumuzun tek sorunlusu Terim ancak bu adamdan teknik direktör olmaz fazla zorlamamak gerek. Max 5 maç veriyorum kovulmasına

hocan gitti ağlama
Hocamız gitmiş olabilir. Mesela Fatih Terim değil, yav Emrah gözünü seveyim. Olayı FT'ye nasıl bağladın merak ediyorum. Bu adamdan bize hoca olmaz. Fatih hoca gitti artık gitti. Şu anda Galatasaray'la sadece Divan Kurulu bağlantısı var. Başka da bir şey değil. Umarım gözünüz bu hafta açılır.

benim hocam yok, benim takımım var.

Türkiye' nin en büyük takımına stajyer hocayı getiremezsin, dediğim bu. Ha ne kadar kudurduğun belli ki öyle anlamak istemişsin.
Renktaş Türkiye’nin en büyük takımına anadolu topçuları doldurulurken ses ediyor muydun?

Hoca sen napiyon ya?

Geri
Üst Alt