Rezalet otesi. Oyun okuma sifir. Ardayi oyuna almak ne demek? 80 dk degisiklik yapmamak net futboldan anlamiyorum demek

Galatasaray Hocasını eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz!

Maç 1-1, rakip 10 kişiyken bitime 5 dakika kala takımın en etkili oyuncusu çıkıp, yerine Arda girmez.

aynen öyle. yönetimdekiler de bi çıkıp ulan biz nerede yanlış yapıyoruz demiyor. küme düşeceğiz resmen.
küme düşmeyizde taraftar destek verecegi yere köstek oluyor burak gider sene sonu ama bu takımı protesto ederlerse küme düşeriz motivasyon yok zaten

bu adam hikmet karamanı yenemez gibi duruyor. kayseriyi yenemezsek acil postalanmalı yoksa şakası yok küme düşeriz.

lütfen başlıktaki teknik direktör yazısını kaldırıp yardımcı antrenör sıfatı ekler misiniz çünkü kendisi bir hoca değil

Takımlık mevzu ama o kadar olduğunu düşünmüyorum. İlk yarı Taylan'ı Akbaba'ya birebir markaja vermesi, bu hatasından dönmemesi; Marafona'nın ön alan baskısı sırasında beki sürekli kaçırması, buna müdahale etmemesi; bu sene ilk defa faul yapmadan ilk yarıyı bitirmek; Kerem'i kanata hapsetmesi vs. hep hataydı. Torrent'in çok hatası vardı.

küme düşmeyizde taraftar destek verecegi yere köstek oluyor burak gider sene sonu ama bu takımı protesto ederlerse küme düşeriz motivasyon yok zaten
tek derdimiz kaldı o da küme düşmemek zaten. şu sezonu hesaplaşma dönemi başlar. yeter ki kümede kalalım yazıktır.

Herseyo gectim sen neyi bekliyon 10 kisi takima...Hadi bekledin kerem arda degisikligi nedir keremle cok hizli mi gittik acaba rakip sahaya yavaslayalim diye mi düşündün..Omere bu kadar tahammul nasil ettin..Deplasman 1 puan iyo diyosan burada isin yok

Oyuncu degisiklikleri oynattigi oyun vs kötü. Yollamak lazim 4 mac 1 beraberlik cok az

Elinde çok kötü bir kadro var ama bazı şeyleri değiştirebilir. Mesela soğukkanlılığı ve pas kalitesi çok kötü bir takımız o yüzden geride mümkün olduğu kadar az pas yaparak çıkmamız şart. Sahada yeteneksizlikleriyle parlayan isimlerden de vazgeçmesi gerek.

Kredisi tükendi bende ama 1 maç daha görmek istiyorum.

Geri
Üst Alt