Elinde çok kötü bir kadro var ama bazı şeyleri değiştirebilir. Mesela soğukkanlılığı ve pas kalitesi çok kötü bir takımız o yüzden geride mümkün olduğu kadar az pas yaparak çıkmamız şart. Sahada yeteneksizlikleriyle parlayan isimlerden de vazgeçmesi gerek.
Kim varki? Arda mı oynasın? Feghouli?

birader pas oyununa uygun adam sayın çok az takımda. o orta saha hattıyla zaten oynayamazsın, savunmada da sadece marcao biraz iyi pasla çıkabiliyor. hala inatla devam edersen gtüne tekmeyi yiyeceksin sende diğeri gibi.

Sezonu tamamlayabileceğini düşünmüyorum.

Oyuncu degisikligi icin biraz daha bekleseydin. 4 mac 3 maglubiyet 1 beraberlik. Bir ilerleme yok. Umarim Kayseri maciyla beraber bir degisim olur yoksa boyle devam ederse yolun sonu gorunuyor.

Biz Torrent hocaya sene başında transferleri yaptıracak sonra da Fatih hocayı getirip takımı oynatmasını isteyecek idik tam tersini yaptık...

Oyuna müdahale etmekte çok zayıf kaldı. Takımda orta saha denen bir şey yok. Pulgar 82. de giriyor oyuna. Ömer'in 90 dk. oyunda kalması inanılır gibi değil. Son dakika Arda kurtarıcı olarak giriyor. Orta sahaya bir transfer daha yaptırması gerekirdi. Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsü ile olmayacağını görmesi gerekirdi. Maç sonuçlarından bağımsız olarak düşünüyorum. Ama olumlu bir bir şey göremiyorum. Ve çok şaşırıyorum. Futbol bilgisi bu seviyede bir adamın bu hareketlerini anlamıyorum.

bunu fatih hocaya da sormuştum

alanya kadar karagümrük kadar pas yapamamak nasıl oluyor anlamıyorum

Elinde çok kötü bir kadro var ama bazı şeyleri değiştirebilir. Mesela soğukkanlılığı ve pas kalitesi çok kötü bir takımız o yüzden geride mümkün olduğu kadar az pas yaparak çıkmamız şart. Sahada yeteneksizlikleriyle parlayan isimlerden de vazgeçmesi gerek.
Rahat rahat dikine oynayabilmemiz için rakibe gidecek topları, boşta kalan topları toplayabilecek bir orta saha gerekiyor. Bizde öyle bir şey yok. Denedik de, uzun topla çıkmaya çalıştığımız her denemede topu rakip alıp kalede pozisyona girdi. Taylan ve Berkan sahada ne yaptığını bilmiyor. Bu orta saha ile ne pasla çıkabiliriz ne de dikine hızlı çıkabiliriz. Pozisyon bilgisi ve oyun zekası çok düşük bir oyuncu grubu var elimizde. Erick umarım fark yaratır.

birader pas oyununa uygun adam sayın çok az takımda. o orta saha hattıyla zaten oynayamazsın, savunmada da sadece marcao biraz iyi pasla çıkabiliyor. hala inatla devam edersen gtüne tekmeyi yiyeceksin sende diğeri gibi.

terimin pas oyunu merakı zaten takımı tepetaklak aşağı götürmüşken gidip pas oyunu takıntılı başka bi adamı getirmek muhteşem bir zeka. gidip ortalama bir alman hoca veya okan,bülenti getirmek her türlü daha doğru tercih olurdu. riekerink vari bi seçim oldu bu torrent

marcao iyi pasla en son 10 mac önce cıkıyordu renktaş rakibe kendini dayayıp yere atlıyor suan

Dünyanın en kötü teknik direktörü. Rakip 10 kişiyken oyuna Arda'yı sokan adamın lisansı iptal edilmeli.

Rakip 10 kişi kalmasına rağmen değişiklik için çok bekledi. 1 puan için geldiğini çok belli etti. Böyle elemanların bu kulüpte işi yok..

Geri
Üst Alt