Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
doğru. küme düşürürse tarih yazmış olurTarih yazacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru. küme düşürürse tarih yazmış olurTarih yazacak
bi şey olmazbehzo düşüyoruz behzoooo
En buyuk sorun bu zaten, ftnin sonu olan bu aptal oyundan baska oyun oynatamayacak bi adam getirdiler. Ki 60 yasina kadar 2. Adam olmasina, bu krizden cikamayacak bi karakterde olmasina girmiyorum bile. Gs tarihinin en rezil kararlarindan birioynatmak istediği oyun ne renktaş
terimden bir farkı var mı istediğinin
Zaman zaman önde baski,topa sahip olma,baskili oyun gibi isleri zaman zaman görüyoruz ama suan ki durum da gercekten hersey cok zoroynatmak istediği oyun ne renktaş
terimden bir farkı var mı istediğinin
kadromuz kötü ama konyaspordan kötü değil. üst üste çok yanlış hoca tercihleri yapıyoruz sürekliİşin komik yanı kimi getirirsen getir Torrent'ten iyi olmayacak çünkü bu leş kadro değişmeyecek
Bu tarz lafları pek sevmem ama, şu an tam da "Galatasaray'ın ne demek olduğunu bilen bir hoca" lazım takımın başına. Bu adam yönettiği takımın farkında değil.Bu herifle olmayacak.
Su an takimi gazlayacak birine ihtiyacimiz var.
Ben birini tanıyorumBu herifle olmayacak.
Su an takimi gazlayacak birine ihtiyacimiz var.

Ben birini tanıyorum![]()

Ona bir şey diyemem, Torrent babamın oğlu değil sonuçta. İyidir kötüdür ama işi çok zor. İstediği gibi 3 oyuncusu bile olduğunu sanmıyorum.kadromuz kötü ama konyaspordan kötü değil. üst üste çok yanlış hoca tercihleri yapıyoruz sürekli