Bu tarz lafları pek sevmem ama, şu an tam da "Galatasaray'ın ne demek olduğunu bilen bir hoca" lazım takımın başına. Bu adam yönettiği takımın farkında değil.
bu adamı getirerek küme düşme ihtimalimizi 2-3 kat daha yükselttik resmen. lig zaten gitmiş, getir ordan okan veya bülenti. önümüzdeki sezonu yazın düşünürsün

Bloklar arasi kosu,half space e kosu gibi islerle olmayacak bu is

Oyunculara gaz verecek kafalarini kaldiracak bir hoca sart

Sen git kumda oyna! Allahın çömezi! Allahın stajyeri!!

Bu arada senin değil, seni teknik direktör diye seninle görüşüp seni getirenin ………….

Ona bir şey diyemem, Torrent babamın oğlu değil sonuçta. İyidir kötüdür ama işi çok zor. İstediği gibi 3 oyuncusu bile olduğunu sanmıyorum.
bu kadro kötü olabilir ama yeri küme düşme hattı değil ortada net 2 hocanın başarısızlığı var. ilhan palut senden daha kötü kadroyu 2. yapıyorsa sen de en azından ilk 5 te olmak zorundasın. bu kadro şampiyon olamaz ama şuanki yerde de olmamalı

Bloklar arasi kosu,half space e kosu gibi islerle olmayacak bu is

Oyunculara gaz verecek kafalarini kaldiracak bir hoca sart
ikisinden de aynı bünyede biraz bulunduran bi hoca bulamadık bi türlü. hem taktiksel yönü yeterli hem hırslı ve gaz verebilen türden

Ben birini tanıyorum

Onun kendine bile hayri yoktu artik maalesef. Terim gönderildiginde bize takimi icine düstügü dipsiz kuyudan cikaracak bir yerli lazimdi, o zamanlar da demistim bunu. Kendisini sevmesem de Okan olur, ayni sekilde Hamza olur, hatta Bülent Korkmaz falan bile olurdu.

Su asamada yabanci hoca getiriyorsan o adam soru isareti birakmayacak kalitede bir adam olmaliydi. Böyle ne idügü belirsiz birini getirmek cok büyük hataydi. Burak Elmas neyi dogru yapmis ki bunu yapacakti zaten.

pas oyunu falan istemiyorum artık kendi sahamızda yan pas geri pas bıktım be inş gidersin

mesela sadece stoperleri öne çıkarabilseydik yeterdi

veya oyuncuların topu alma açılarını değiştirebilirdik

4-4-2 olaiblirdi 3-5-2 olabilirdi

şok tedavisi lazım
hmm.
Stoperlerin onde olmasi gerektiğine katiliyorum. Ortasaha ile daha birlik icinde olmalilar ama soyle bir durum var. ondekiler o kadar hataya meyilli ki bunu onlara yakın durarak kapatamayabiliriz dusuncesi.

Formasyon konusunda bu oyuncu grubuna uygun bir formasyon yok gibi bir sey. Nasıl kurulursan kurul 3ü de oynadı 4ü de fark etmiyor bizde.

Fatih terimin oynattığı oyunun tamamen aynısı kaleci alıyor stopere atıyor o stoper solbeke solbek stopere stoper orta sahaya o tekrar geriye böyle geçti yav başka bir şey değil sözde pas oyunumuz devam ediyor.

Geri
Üst Alt