açıkçası bu maça kadar rahattım toparlayacağını düşünüyordum ama fena halde hayal kırıklığı yaşıyorum:

1- pulgarın sakatlığı yoksa 11 alırsın stressiz başlatırsın yorulduğunda çıkartırsın, taylan baskıdan kurtarırsın
2- berkan gibi futbolun temel hareketlerini dahi yapamayan stresle baş edemeyen adam ile başlamazsın, dinamizm istiyorsan asıl sonradan alırsın
3-ilk çıkacak adam gomis değildir, zira forvetlik bir sorun yoktu ortada adam pozisyona giriyordu, hatta halil ile bile destekleyebilrsin adamı rahatlatırsın
4-babel oyunun ritmini bozan kendi ritmini oyuna dayatan, kerem - emre - çiku gibi akıcı oynamak isteyen adamları kilitleyen bir oyuncu, alacaksan skoru aldıktan sonra oynatırsın
5- yerli olayına takılıyorsan ömer-anholt arasında çok bir fark yok,
6- feg ağır kaldı çıkana kadar tehdit oluşturdu biraz daha devam edebilirdi
7- trabzon maçında iyi oynayan kadroyu bozmazsın üzerine belki gomis + pulgar eklersin, kadro istikrarı adına bir adım atarsın
8- golü yedikten sonra geç yapılan değişiklikler ile terim dönemine göz kırparsın...

sonuç artık baya endişeliyim. Terim zamanında ki maç günü kadro korkularım yeniden doğdu

Babel'in elinde çok sağlam bir şeyler var ki sürekli forma şansı buluyor.

Göztepeye karsi kazanamazsak kovulmali. Zamaninda dalga gectigimiz Cocu bile ilk 5 lig macinda 6 puan toplamiz. Bizimki onu bile basaramayacak maci kazansa bile.

gol lazım futbol uleması gomis'i çıkarıyor.

Biz yine yazalim, iyi bir insan ve antrenor olabilir ancak Galatasaray seviyesinde bir hoca degil. Yardimci olarak kalsin/alinsin isterdim cunku CV'si bunu soyluyor. Hoca demiyor, yardimci diyor. Zaten sorunda burada basliyor. Risk almayan adami ben zaten pek sevmiyorum boyle garantici olanlarina lafim dahi yok. Maalesef ikinci kez sinifta kaldi. Degisiklikler ve oyuncu/senaryo secimiyle.

Milleti sal Keramettin!!!

OHA

beer-2037504_87e73_hd.jpeg.webp

Geri
Üst Alt