- 3 Temmuz 2012
- 138.448
- 87.189
- 5.338
sevgili melih
bu vidyoyu ekledigin icin kendi adima tesekkur ediyorum.
dun basin toplantisi basliginda hem bu konuya hem genel ,hocanin son iki mactaki perfomansina yonelik gozlemledigim pozitifi noktalari ozellikle vurgu yapmistim.
ekledigin vidyoyu dun izlemistim ,burdan da tekrar eklenmis olarak gormek memnun etti.
bu arada , soru cok iyi , keza yanit oldukca doyurucu ve teknik anlamda 1.sinif aciklama olmus kisa ve oz.
hazir vidyo ve oyuna yonelik taktik tandansli dome aciklama yapmissken,
bein kanalinin kendii sayfasindan ekledigi vidyo basligi ve leziz vidyoyu eklemeyi uygun buldum oyunun mimari dome hocanin basligi altina:
''galatasaray'in tiki taka'si''
studyo yorumculari feyyaz ucar, ilker yagcioglu nun one cikan yorumlarini da alt baslik olarak eklemisler ardina :
''son zamanlarda izledigim en guzel gol'' -
'' en degerlisi feghouli'nin dokunusu'' ,
keza vidyo icerisinde genel yorumlar ozellikle feyyaz'inkiler bayagi ovgu dolu...
ekledikleri vidyoda , berkan'in pasi,pva nin ice bindirmesi, feg'in usta dokunusu ,kerem'in top kontrolu ve hizli dusunmesi gibi gibi yerler one cikarilmis... ben ise ozellikle * 1.20 den sonra *taylan'in hemde sol ayagiyla kerem'e attigi muhtesem pasin hakkini vermisler -taylan'in o nokta atisi pasinin onceki (oyuncu basliklair vs)yorumumda belirttigim gibi - bunun bein'in resmi vidyosunda da one cikarilip gereken ovguyu belirtmeleri tarafimi ayrica mutlu etmisti ilgili vidyoyu izlerken.....
genel anlamda macta bu tur taktiksel kurgulari ve mini olusumlari bolca gorduk. fakat malesef dome hoca'nin sanssizligi olsa gerek, onceki donemlerde 10 macta bir o da sanirim marsilya veya moskova deplasmanindaki paslasma ile atilan golu > * her platformda bir cok *vidyo suslemesi ile gosteren kimi renkdaslarimizdan >>>>
bu macta yaptigimiz pozitif uclu ikili mini kumelenmeli dikine pasli seri paslasmali ice girdigimiz cogaldigimiz pozisyonlardan da vidyolar cikarmalarini gormek isterdim.....
belki bugun eklenmistir bilemiyorum.
bu denklemde guzel anlami derin ata sozlerimiz vardir... bilenler bilir.
son olarak;
son iki mac ozelinde oynanan efektif oyun, pozisyon sayisi, geriye ve yana oyunun nerdeyce hic olmayacak kadar azalmasi,,, rakip yari alandaki coklu bulunup yaptigimizolusumlar, ,geriden ve ortadan yapilan uzun diyagonal paslar(misal en yakin ornek ustteki ekledim vidyo da mevcut),,,, mini kumelenmelerle yapilan ikili uclu hizli paslamalarin one yigilarak hizli sekilde ceza sahasi icinde son varyasyona gecilerek pozisyonlara girmemiz hocaya yazar benim nacizane futbol bakisimda...
bunlar ve daha bir kac onemli nuans noktalarinda hoca nin dokunusu bariz. bunu kabul etmeyenle re malesef saygi duyamam, onceligim galatasarayimiz.
momentum son iki mac ozelinde tarafimiza gecti.
umarim tokez olunmaz ozellikle ic saha maclarimizda . *hoca nin isminin stadta okundugunda verilen reaksiyonlar hos anlar degildi. sayet basin toplantisina yonelik eklenen haber icerigindeki yazi gercekse.
dome hoca'mizin bu basligindaki ilk mesajimda kendisine dair gecmis takimlar bazli nacizane gozlem yorumumda belirttigim pozitif noktalarin ozellikle son iki macta net one cikmasi tarafimi da ayrica memnun etti...
ki, hoca da memnun olmus basin toplantisinda verdigi saha icine dair soylemleriyle...
kalan haftalarda bu ve daha iyi olusumlari sahada gorecegimizi bekliyorum ve de temenni ediyorum.
hocamiza oyuncularimiza takimimiza lutfen sahip cikalim...
baska Galatasaray yok......
attıgımız 2 golde de hocanın söyledikleri yapılmıs sol bek ve sol acık ikisi aynı yerde degil biri iceri biri dışarda
helal olsun torrent hocama