Madrid maçları geleceğini belirleyecek derken aslında varoluş tarihinden bahsediyordum. Konya maçı gitti, barça dan 4 5 yersek bir de haftaya bjk ye yenilirsek 2.barça maçını ya görür ya görmez.
Böyle sünepe bir oyun oynamaya devam ederse bu 3 maçta kalma ihtimali 0.

bu kadro konyadan kötü mü dediğimizde de kimse cevap veremiyor. tamam bu kadro şampiyon olamaz ama en azından üst sıralarda yer alabilmeli. aksi kesinlikle hocaların yetersizliğidir
Net kotu. Hafizani tazelemek icin ilk Konya macini da izle. Bir kere orta sahadan başta kaybetmissin. Kanatlarin leş gibi. Sag beklerden birisi tam goremiyor, digeri yarim bacak. Kalecin yan toplara cikamiyor veya tedirgin. 10 numara covid oldugundan beri casper. Bir de gittiler mevcuttan daha kotusunu buldular.
Konya'dan iyi olmamiz icin ne sebep var?
Bana gore de Okan gelmeliydi. En azindan rakiplere karsi nasil oynanacagini bilirdi ama sorun teknik direktorden daha büyük. Yazin illaki birini buluruz.
1, 2, 3 olsa neyse de en az 6 - 7 oyuncun yetersiz. Geri kalanlar da kurtarmaz. Nerden secildi bunlar yaw
.

"Kadroda olmayan Sofiane Feghouli başta olmak üzere genel takım tercihi hakkında da konuşan Torrent şu ifadeleri kullandı:

"Kim yoksa o soruluyor. Hayatımda ilk defa bu kadar çok oyuncuyla karşılaşıyorum. 28 saha oyuncumuz, 4 kalecimiz vardı. 1 Türk kaleci şart zaten. 18 oyuncu seçebiliyorum saha içi. 3 oyuncuyu kiralık vermeseydik, 10 oyuncu her seferinde dışarda kalacaktı. Şu anda 5 oyuncumuz saha dışında. Arda'nın kas ağrısı var, onun dışındaki eksiklerin sağlığı yerinde."

At yalanı...

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mactan once sakat dediler, mac sonunu dinlemedim. Barca macina sakladiysa enayilik yapmis

Madrid maçları geleceğini belirleyecek derken aslında varoluş tarihinden bahsediyordum. Konya maçı gitti, barça dan 4 5 yersek bir de haftaya bjk ye yenilirsek 2.barça maçını ya görür ya görmez.
Böyle sünepe bir oyun oynamaya devam ederse bu 3 maçta kalma ihtimali 0.
Bjk'ye yenilirsek once baskan gider.

Terim gibi baskın bir isimden sonra böyle tartışmalı birini getirmek neyin kafasıydı?

Getirecektin Okan'ı; kendini en fazla kanıtlamış yerli hocaydı, kulübün dinamiklerini iyi biliyordu, Türk olduğu için s.m trolleri ve basın rahat rahat saldıramazdı.

Burak Elmas da anladı da işte çok geç.R yapamaz artık.Zaten yapsa ne olacak kalmış şurada 10 maç.Yazıklar olsun.

Torrent'in başarılı olmasını istiyorum çünkü onun kazanması demek bizim kazanmamız demek.Ama bebek ölü doğdu bir kere, bizde tutmayacak maalesef.Kazasız bir şekilde bu berbat sezonu bitirelim de hayırlısıyla...

Son düzenleme:
Bu maça aklı barca maçında çıkacak oyuncuları 11e koyarak en büyük hatayı yaptı kimse 100de 100ünü vermedi

Net kotu. Hafizani tazelemek icin ilk Konya macini da izle. Bir kere orta sahadan başta kaybetmissin. Kanatlarin leş gibi. Sag beklerden birisi tam goremiyor, digeri yarim bacak. Kalecin yan toplara cikamiyor veya tedirgin. 10 numara covid oldugundan beri casper. Bir de gittiler mevcuttan daha kotusunu buldular.
Bana gore de Okan gelmeliydi. En azindan rakiplere karsi nasil oynanacagini bilirdi ama sorun teknik direktorden daha büyük. Yazin illaki birini buluruz.
1, 2, 3 olsa neyse de en az 6 - 7 oyuncun yetersiz. Geri kalanlar da kurtarmaz. Nerden secildi bunlar yaw
.
Olaya böyle bakarsan herkes herkesten iyi olur.

Kadro Konya'dan kötü falan değil.

Doğru yapıyı doğru şekilde kullanmaktır mevzu. Oyunu tutmak için Pulgar, Taylan, Berkan çıkıp 10 dkda 2 gol yiyip sonra da kadro kötü diye ağlayamaz kimse.

Torrent geldiğinden beri orta saha çok çabuk geçilmiyor mu yahu. Önde pres falan diyor ama çok kötü yayılıyoruz sahaya. Bunu da kaç maçtır Taylan-Berkan’a kesiyor bizim taraftar. Yerleşim sıkıntılı bence.
En önemlisi bence ilerleme yok takımda. Bu şartlarda geçici bir yerli hamlesi ile sezonu tamamlamak varken neden bu yola girdik mantığım almıyor.

Neyse benim ilk günden beri umudum yok zaten bir kaç maça gider.

Doğru yapıyı doğru şekilde kullanmaktır mevzu. Oyunu tutmak için Pulgar, Taylan, Berkan çıkıp 10 dkda 2 gol yiyip sonra da kadro kötü diye ağlayamaz kimse.
Adam korkak korkak. Rakibin oyununu izleyip ondan sonra korkuyor savunmayı garantiye alayım diyor. Ama rezillik şu ki bizm beraberliğe ihtiyacımız yok. 3.bölgeyi bomboş bırakırsan bir b.k elde edemezsin.
2 0 mağlupsun bir hamle yap arkadaş taktiğin işe yaramıyor bir sistem değişikliği yap. 2 forvete dön defanstan birini orta sahaya yaklaştır. 3 lüye dön falan ama bir şey yap. Sağ kanat çıkarıp aynı yere başka adam koymakla, forvet çıkarıp yerine başka bir forvet koymakla, erik i çıkarıp Taylan ı aynı noktaya koymakla olmuyor bu iş.

.
bence bizim kadromuz kesinlikle konyadan kötü değil. çöpe çevirilmiş bir çok oyuncu var o yüzden öyle görünüyor. şampiyonluğa oynayacak bi kadro da değil tabi

Yerleşim sıkıntılı değil. O yerleşimi sıkıntılı hale getiren bizim futbol zekası olmayan topçularımız. Hiçbiri pozisyon almayı bilmiyor, hiçbirinde futbol aklı yok. Bunlara ftnin yaptığı gibi yerinizi kaybetmeyin, pres falan da yapmayın kontraya dayalı oynayın diyeceksin. Başka bişeyi cidden beceremez bu takım

Renktaş elinde Fernando-Melo falan olunca zaten nasıl sahaya yayılması gerektiğini bilen isimler olur ama eldeki malzeme bu. Taylan 2-3 sene önceye kadar 10 numaraydı. Berkan 2-3 sene önce İsviçre alt liglerdeydi. Kadro mühendisliğini eleştirelimde Torrent önde pres yaptırıyor, tek pasla kırılıyor. İlk maçlarda öne baskıda Cica forvet gibi duruyordu. Şimdide savunmada Taylan ve Berkan-Cica arası mesafe çok açık. O bölgeye rakip adamı sokunca bitiyoruz zaten. Takım boyu falan yanlış geliyor bana. Lig bittiği için açıkçası çokta detaylı izlemiyorum maçları, o yüzden tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama böyle gitmiyor. Bitmiş Terim ile Torrent arasındaki hocalık farkı net ortaya çıkıyor. Bir de oyun içi müdahale edemiyor adam. Devre arası anca bir şeyler değişiyor. Mancini gibi kağıt ver, bir şey yap. Bir de Terim döneminde zor gol yiyen bir takımdık, kabul edelim. Anca bireysel hatadan yiyorduk.

Şans verelim diyordum ama zor. Çok zor.

Zaten en basindan Ispanyol teknik direktore karsiydim. Fakat bu kadar pas hatasi yapan, iki press gorunce eli ayagi dolaşan, duracagi yeri dahi bilmeyen futbolcu toplulugu gormedim. Belki lider eksikligi de sebep olabilir vs vs de bugun Nirvana'ya ulaştık. Zaten o Pulgar oyle lafla filan degil gercek anlamda 10 kisi oynatti. Kerem, Emre kac top kaybettiler ben sayamadim.

bence bizim kadromuz kesinlikle konyadan kötü değil. çöpe çevirilmiş bir çok oyuncu var o yüzden öyle görünüyor. şampiyonluğa oynayacak bi kadro da değil tabi
En az 4 oyuncu ile rahat oynariz da işte 6 - 7 tane oldugunda geri kalan 4 oyuncunun işlevi kalmiyor. 7 yabanci oynayacak, en az 6 tanesi iyi olmali

Geri
Üst Alt